Sigma X-style 351 LIDER Black

Sigma X-style 351 LIDER Black

38004

12 міс.

В наявності

1 065 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Лідер кнопки X-Lider 351 Лідер-Лідер у функціональності та розміру екрана!
Великі екрани-не рідкість для телефонів мобільних кнопок Sigma, але навіть серед наших пристроїв Lider 351 у стилі X-справжній чемпіон. Його екран близький до екрана невеликого смартфона, крім того, він має витягнуту форму, тому зручно тримати його в руках і великих клавішах. Це, а також потужний акумулятор, мінімалістичний дизайн та приємний досвід використання, зробіть Lider-Syle 351 кваліфікованим помічником, який заслуговує на назву вашого улюбленого.
Хоча дизайн цього телефону негайно вражає, але має Дуже простий, стислий і ненав'язливий погляд. Корпус Lider 351 в стилі X приємний на дотик завдяки покриттю з м'яким дотиком, його легко обмотати однією рукою, і він не вислизне з пальців. І найкрутіша річ-це те, що ви можете вибрати серед 4 різних кольорів (чорний, червоний, синій та яскраво-зелений) саме той, який вам подобається. Роздільна здатність 320x480 крапок на дюйм. Такий великий і високоякісний дисплей робить використання світла та зручного. Відповідно до стандартів компанії, клавіатура має символи для набору в українській, англійській та російській мові. Абоненти, тому що ви можете закликати до номерів двох мобільних операторів, використовуючи більш економічне тарифне, а також ділитися особистими та офіційними дзвінками. І слот для карт MicroSD з ємністю до 32 ГБ може бути використаний для розширення пам'яті користувача.
Телефонна книга Lider 351 X 351 дозволяє заощадити до 500 контактів у пам'яті. Для кожного збереженого контакту ви можете встановити ім'я з 30 знаками, до 4 кімнат, а також фотографією абонента та окремої мелодії. Можна групувати контакти, і ви можете встановити окрему мелодію заклику до цілої групи. Існують також функції експорту та імпорту контактів для резервного копіювання. Що стосується SMS-повідомлень, спробуйте функцію групового бюлетеня, щоб не писати один і той же текст багато разів.
Якщо ви подивитесь на меню Lider 351 у стилі X, ви також можете знайти там багато цікавих речей. У розділі "Організатор" міститься калькулятор, програма для читання електронних книг, ігор та потужного ліхтарика. Розділ "мультимедіа" надасть вам доступ до аудіо та відеоплеєрів, FM Radio, прослуховуючи, що вам не потрібна гарнітура, диктофон та камера з роздільною здатністю 0,3 мегапіксельної матриці. Bluetooth дозволить вам слухати улюблену музику, підключивши стереосистему до телефону, а Opera Mini займається серфінгом в Інтернеті. Сьогодні кожен потребує доступу до Інтернету скрізь, тому ця функція, яку більшість телефонів кнопки не можуть похвалитися справжнім скарбом. -x роки. І причиною цього є підтримка пристрою Java. Сьогодні це дуже рідкісний чіп, який, однак, розкриває багато можливостей для користувачів телефонів. Java дозволяє встановлювати ігри та інші програми на пристрої, щоб ви завжди могли провести час з вигодами-або з задоволенням!
x-стиль 351-лайдер оснащений потужним акумулятором потужністю 3400 мАг. Таку плату достатньо для 2 тижнів продуктивної роботи. Але якщо ви все ще переживаєте, що телефон буде виписаний занадто швидко, просто увімкніть режим енергозбереження-ви зможете знайти його в налаштуваннях.
Як ваш вірний помічник, X-Lider-стиль X 351 дбатиме про вашу безпеку. Ви можете встановити PIN -код або пароль для блокування пристрою для захисту персональних даних, а функція «конфіденційність» дозволить вам блокувати окремі програми за допомогою пароля. Щоб захистити себе від шахраїв, використовуйте функції "Чорний список" та "Білий список" та блокуйте небажаних абонентів. Нарешті, у розділі SMS-повідомлень також є захищена папка, тому ви можете додати там всю свою секретну листування.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Пластик
Габарити 150 х 60 х 13 мм
Маса 146г

Екран

Діагональ дисплея 3.5
Роздільна здатність 320x480
Тип матриці TFT
Поверхня екрану глянцеве
Сенсорний Ні

Процесор

Процесор SC6531СА

Живлення

Роз'єми зарядки Micro-USB
Ємність акумулятору 3400mAh

SIM-карти

Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Micro-SIM, Nano-SIM

Камери

Основна камера, МП 0.3 МП

Технології

Стандарт зв'язку 2G
Комунікації BLUETOOTH