Смарт-годинник Amazfit GTS 4 Mini Mint Blue

Смарт-годинник Amazfit GTS 4 Mini Mint Blue

38252

12 міс.

В наявності

3 999 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Тонкий, стильний, надійний

Смарт-годинник Amazfit GTS 4 mini – компактний і ультрастильний, здатний замінити собою масу інших девайсів. Важить всього 19 г при товщині корпусу 9.1 мм. Міцна рама з алюмінієвого сплаву не тільки гарна, а й добре захищає внутрішні частини. М'який силіконовий ремінець постачається в комплекті.

Фото 1 Amazfit GTS 4 mini

15 днів автономності

Забудьте про часті підзарядки – ці часи минули. Тепер вам достатньо заповнювати ресурс раз на 15 днів – саме стільки акумулятор 270 мАч тримає заряд за стандартного режиму використання. А якщо перевести годинник в економний, то він дасть ресурс, якого вистачить на 45 днів.

Фото 2 Amazfit GTS 4 mini

HD AMOLED-дисплей

У сонячний день або у повній темряві – ви чітко побачите кожну цифру на дисплеї, а картинка буде передана гранично реалістично та деталізовано. Елегантне скло на базі екрану 1.65” зі співвідношенням до корпусу 70.2% виглядає вражаюче. І не менш вражаюче демонструє контент.

Фото 3 Amazfit GTS 4 mini

Максимум персоналізації

На базі Amazfit GTS 4 mini можна створити багато варіантів дизайну, вибравши циферблати із програми. Зручні віджети доступні на екрані завжди з функцією AOD. Можливість використовувати анімацію чи своє фото відкриває практично нічим не обмежені дизайнерські рішення.

Фото 4 Amazfit GTS 4 mini
Фото 5 Amazfit GTS 4 mini

Вологозахист

Плавання в годиннику не заборонене: він відповідає коефіцієнту захисту 5 Атм, що дає здатність витримувати тиск на глибині до 50 м. Зі спортивних режимів можна вибрати «Плавання в басейні» або «Плавання на відкритій воді», щоб фіксувати нові досягнення.

Час діяти!

Перед вами відкриті будь-які шляхи підвищення своєї фізичної активності: вибирайте будь-який зі 120 режимів – і тренуйтеся. Велосипедна їзда, йога, гребний тренажер, ходьба – ви можете віддати перевагу звичному або спробувати щось нове. Слідкуйте за показником VO2Max і регулюйте навантаження. Перевершуйте свої зафіксовані раніше результати.

Фото 6 Amazfit GTS 4 mini
Фото 7 Amazfit GTS 4 mini

Здоров'я у ваших руках

Повний моніторинг функцій здоров'я дозволить вам контролювати частоту серцебиття, рівень стресу та показник кисню у крові. Слідкуйте за своїм сном: те, наскільки якісно ви спите, часто впливає на денну продуктивність. Досягайте мети ЗСЖ разом із PAI. Будьте в курсі майбутніх фаз менструального циклу.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Алюміній та пластик
Стандарт захисту 5 ATM
Габарити 41.8 x 36.66 x 9.1 мм
Маса 31,2г

Основні

Виробник Xiaomi
Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Сумісність iOS, Android

Екран

Діагональ дисплея 1,65
Роздільна здатність 336 x 384
Тип матриці AMOLED
Поверхня екрану глянцеве
Сенсорний Так

Живлення

Ємність акумулятору 270 mAh

Технології

Комунікації GPS
NFC Без NFC

Функціональність

Спосіб підключення Bluetooth