Хіт продажу Xiaomi Redmi 10 4128 2022 Carbon Gray

Xiaomi Redmi 10 4/128 2022 Carbon Gray

36692

12 міс.

В наявності

Відремонтований

4 999 грн

7 999 грн

Колір
Пам'ять
  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Підніміться на рівень вище Xiaomi Redmi 10. Оснащений розумною 50 Мп квадрокамерою, великим FHD+ дисплеєм із частотою оновлення 90 Гц та потужним процесором Helio G88, цей смартфон дозволить вам отримувати ще більше задоволення від того, що ви робите. А сучасний дизайн робить його стильною деталлю будь-якого образу.

Новий рівень фотографії

Квадрокамера Redmi 10 зі штучним інтелектом відмінно пристосована для будь-яких сценаріїв зйомки, будь то апетитна страва в ресторані або гірські пейзажі, що вражають уяву. Головний модуль із надвисокою роздільною здатністю 50 Мп дозволить розглянути все в деталях, а три додаткові об'єктиви допоможуть зосередитися на різних нюансах. Просто наведіть камеру на те, що вам сподобалося і фотографуйте на втіху.

Покажіть більше

С Xiaomi Redmi 10 ваші селфи стануть ще різноманітнішими. Знімайте себе в будь-який час або робіть панорамні групові селфі з друзями, в яких ніхто не залишиться за кадром.

Новий рівень досвіду. Більш плавне прокручування

Дисплей з діагоналлю 6,5 дюйми та роздільною здатністю FHD+ (2400 x 1080 пікселів) дозволить вам з комфортом дивитися відео, грати або читати. А завдяки високій частоті оновлення 90 Гц ви можете насолоджуватися більш плавним переглядом сторінок у соцмережах та швидким прокручуванням під час ігор.

Енергозберігаючий режим AdaptiveSync

Redmi 10 також отримав функцію AdaptiveSync, яка зазвичай доступна тільки на флагманських телефонах. Вона автоматично зіставляє частоту оновлення із частотою кадрів контенту, підлаштовуючи швидкість оновлення екрана під поточні завдання. Це забезпечує баланс між плавністю відтворення відео або прокручування сторінок і терміном автономної роботи телефону.

Новий рівень потужності

Redmi 10 став першим телефоном, який одержав новий 8-ядерний процесор MediaTek Helio G88. Цей сучасний чіп розганяється до максимальної тактової частоти 2 ГГц, дозволяє отримувати чіткіші фотографії та помітно покращити ігровий процес.* Тому смартфон відмінно пристосований до будь-яких завдань.

підтримка NFC

Вам більше не потрібно постійно носити всі свої карти. Здійснювати безпечні покупки та легко користуватися громадським транспортом ви зможете безпосередньо за допомогою телефону. Для цього у Redmi 10 передбачено вбудований модуль NFC.

Динаміки, які вражають

Завдяки потужним стереодинамікам, розташованим на верхній та нижній гранях, ви зможете слухати музику прямо зі свого телефону та насолоджуватися чітким, гучним звуком щоразу.

Енергія, якої вистачить надовго

У батареї Redmi 10 ємністю 5000 мАг достатньо енергії, щоб легко справитися з повсякденними завданнями. Зокрема, одного заряду вистачить на 16 години прослуховування музики, 22 години перегляду відео або 178 годин дзвінків. Крім того, ви зможете миттєво заряджати свій смартфон за допомогою швидкої 18-ватної зарядки або скористатися зворотним заряджанням потужністю 9 Вт для підживлення інших своїх гаджетів від телефону.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Пластик
Габарити 181 X 75.5 X 8.9 ММ
Маса 161 Г

Основні

Виробник Xiaomi
Тип Смартфон
Модельний рік 2022
Операційна система Android 11.0

Екран

Діагональ дисплея 6.5
Роздільна здатність 2408x1080
Технологія дисплею Retina
Частота обновлення екрану 90 Гц
Сенсорний Так

Процесор

Процесор MediaTek Helio G88
Частота процесора 2.0 ГГц + 1.8 ГГц
Кількість ядер 8

Живлення

Роз'єми зарядки USB Type-c
Ємність акумулятору 5000mAh
Можливість безпровідної зарядки Немає
Функція швидкої зарядки Так

Пам'ять

Вбудована пам'ять 128Гб
Оперативна пам'ять 4Гб
Підтримка карт пам'яті MICROSD до 512 ГБ

SIM-карти

Кількість SIM-карт 2 SIM (або 1 SIM + карта пам'яті)
Формат SIM-карти Nano-SIM

Камери

Основна камера, МП 50 МП + 8 МП + 2 МП + 2 МП
Фронтальна камера,МП 8 Мп
Роздільна здатність запису відое основної камери Full HD (1920x1080)

Технології

Стандарт зв'язку 4G
NFC 3 NFC