Apple iPhone 13 Mini 128Gb Green БВ (Стан 5) 3936

Apple iPhone 13 Mini 128Gb Green БВ (Стан 5) 3936

43897

3 міс.

В наявності

Стан екрану: 5
Корпус: 5
Ободок: 5
Батарея: 100%*

Детальніше

17 135 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

МІЦЬ У ВСІЙ ЇЇ ДОСКОНАЛОСТІ

Ультрашвидкий процесор A15 Bionic втілив приголомшливий інтелект, який об'єднує максимум інновацій всередині.

Super Retina XDR тепер створює кінематографічне зображення прямо в ваших руках. Все це завдяки дивовижній яскравості панелі OLED і неймовірному колірному охопленню, яке наближає зображення до суперстандартів індустрії кіно. Ceramic Shield радикально підвищив міцність дисплея, а найвищий клас захисту IP68 зробив новий iPhone 13 кращим для ваших екстремальних звершень. І все це в нових приголомшливих відтінках і з кращим вибором аксесуарів в екосистемі MagSafe, яка зробить ваш iPhone унікальним.

А повна підтримка нових технологій 5G дозволить залишатися на зв'язку в кожному моменті життя!

smartfon-apple-iphone-13-mini-128gb-alpi

SUPER RETINA XDR ДИСПЛЕЙ

Ще більш яскравий Super Retina XDR дисплей тепер виглядає неперевершено. Технологія OLED зробила його на 28% більш яскравим за дисплеї попереднього покоління, а це означає, що ви побачите ще більше насичених кольорів, відтінків і суперреалістичних деталей. Все це робить iPhone 13 кращим для створення і обробки кінематографічних кадрів, які оживають завдяки надвисокій щільності пікселів і приголомшливому контрасту.

А завдяки зменшеному розміру TrueDepth камери на дисплеї у вас буде ще більше місця для будь-якого контенту.

І тепер це кращий кінематографічний дисплей, створений для iPhone!

smartfon-apple-iphone-13-mini-128gb-alpi

КАМЕРИ

iPhone 13 повністю змінює конфігурацію сенсорів на задній панелі, щоб ви по-новому поглянули на неймовірний світ, що оточує. Приголомшлива надширококутна камера тепер бачить ще більше деталей навіть в найтемніших ділянках кожної сцени, а ширококутна захоплює на 47% більше світла при зйомці, щоб ви розкрили всю магію ночі на приголомшливих фото.

Новітні функції підтримуються і для TrueDepth камери на дисплеї, яка відкриває професійний рівень селфі для кожного.

А завдяки вдосконаленій технології оптичної стабілізації зображення ваші фото і відео тепер залишаться виключно чіткими.

smartfon-apple-iphone-13-mini-128gb-alpi

РЕЖИМ «КІНОЕФЕКТ»

Створюйте власне кіно, додаючи художній ефект переміщення фокуса, який буде природно змінювати різкість для різних деталей. Широко застосовувана в індустрії кіно, ця технологія тепер доступна для iPhone 13 та iPhone 13 mini, які стануть справжньою кіностудією прямо в ваших долонях. При цьому ви зможете змінювати фокус і глибину різкості, навіть коли закінчили зйомку, щоб повністю розкрити ідею кожного відео.

smartfon-apple-iphone-13-mini-128gb-alpi

НІЧНИЙ РЕЖИМ

Знімайте чуттєві портрети на тлі чарівної ночі завдяки новому Нічному режиму, який задіює всю силу оптики. І навіть в недостатньому освітленні у вас вийдуть насичені і чіткі фотографії, що оживають у неймовірних кольорах і деталях.

smartfon-apple-iphone-13-mini-128gb-alpi

ФОТОГРАФІЧНІ СТИЛІ

iPhone 13 розкриває ваше почуття кольору на кожному знімку завдяки фотографічним стилям, які застосовуються для будь-якого сюжету. Просто задійте яскраву або приглушену схему відтінків, які зроблять всі ваші фото ще більш виразними і гармонійними в вашій персональній колекції.

smartfon-apple-iphone-13-mini-128gb-alpi

ВИДАТНА АВТОНОМНІСТЬ

Наш найбільш технологічний iPhone втілив кращі алгоритми енергоефективності A15 Bionic, щоб ви могли залишатися на зв'язку до закінчення дня. І тепер iPhone 13 працює від акумулятора до 2,5 години довше ніж попередні моделі, в той час як iPhone 13 mini вразить збільшеною автономністю до 1,5 години. А це ще більше часу для вашого життя, зйомки і нескінченного геймінгу, який зробить кожний ваш день неймовірно вражаючим .

smartfon-apple-iphone-13-mini-128gb-alpi

ВСЕ ЖИТТЯ НА ОДНОМУ ЕКРАНІ

iOS15 тепер повністю адаптована під всі ваші звички ы вподобання, пропонуючи кращі інструменти для всього, що вас надихає. А це ще більше можливостей для розкриття всіх ваших ідей на одному екрані, який дозволить миттєво відправляти електронні листи, здійснювати дзвінки і прокладати маршрут, просто доторкнувшись до тексту на знімках. Функція SharePlay дозволить легко ділитися переглядом і враженнями навіть на відстані просто під час спілкування з друзями і рідними через FaceTime. А систему розумних сповіщень тепер можна легко налаштувати для відображення лише найголовніших, щоб фокусуватися на тому, що вам дійсно важливо.

smartfon-apple-iphone-13-mini-128gb-alpi