Тримач в авто + Безпровідна зарядка S14 Surpass automatic Silver (6931474715166)

Тримач в авто + Безпровідна зарядка S14 Surpass automatic Silver (6931474715166)

46585

6 міс.

В наявності

769 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Автотримач Hoco S14 з функцією бездротової зарядки 15W автомобільний тримач для телефону на присосці

Універсальність кріплення

У комплект автотримача входить кронштейн оригінальної телескопічної конструкціїз двома ступенями свободи, оснащений вакуумною присоскою. Завдяки присосці кронштейн може бути встановлений на будь-яку плоску поверхню, торпеда або лобове/бокове скло.

Також у комплекті ви знайдете “прищіпку” для надійного кріплення автотримача на решітку повітроводу. І кронштейн, і прищіпка оснащені шарнірним кріпленням для тримача, яке дозволяє регулювати положення тримача в горизонтальній і вертикальній площинах для досягнення ідеального кута огляду. Крім того, автотримач може утримувати смартфон як у вертикальному так і горизонтальному положенні.

Простота використання

Фіксація та зняття пристрою однією рукою стане можливим з цим автоутримувачем. Інфрачервоний датчик руху розташований в нижній частині тримача змушує розсуватися, а потім зсуватися бічні затискачі автоматично. Для того, щоб розблокувати затискачі та дістати телефон, достатньо торкатися кнопки розташованої з тильного боку тримача. Відстань між затискачами у відкритому положенні становить 95мм, що робить автотримач сумісним із пристроями з діагоналлю екрана від 4.5 до 6.5 дюймів.

Безпровідна зарядка

Якщо ви вже стали щасливим власником телефону, за допомогою бездротової зарядки, то цей автоутримувач це те, що дозволить вам насолоджуватися перевагами бездротової зарядки і за кермом вашого автомобіля.

Автотримач Hoco S14 працює за єдиним міжнародним стандартом бездротової зарядки Qi. Заряджання може заряджати смартфони як у режимі звичайної зарядки 5W-10W (5V/1A-5V/2A), так і в режимі швидкої зарядки 15W (5V/3A). Будь ласка, зауважте, що заряджання потужністю 15W, можливе лише у випадку, якщо автомобільний зарядний пристрій, кабель зарядки і ваш смартфон підтримують дані специфікації.

Інтегрований інтелектуальний IC чіп автоматично визначає тип заряджуваного пристрою, гнучко регулює напругу та силу струму для максимально швидкої, ефективної та безпечної зарядки пристрою.

Будь ласка, зверніть увагу, що цей зарядний пристрій призначений для заряджання телефону безпосередньо. Ми не можемо гарантувати коректну роботу пристрою з будь-якими низькоякісними Qi ресиверами.

Характеристики:

1. Вага: 118г. Розмір: 190 * 173 * 76мм.

2. Матеріал: PC + ABS. Вакуумне покриття + текстурування + 2.5D скляна панель.

3. Вхідна напруга / струм: 5V / 2A, 9V / 1.67A.

4. Вихід: 5W, 7.5W, 10W, 15W (опційно).

5. Ефективність передачі: 75%. Зарядна дистанція: 0-8мм.

6. Підтримка: бездротовий протокол QI.