Навушники накладні Bluetooth Panasonic RB-M700BGE-K Black

Навушники накладні Bluetooth Panasonic RB-M700BGE-K Black

36837

12 міс.

В наявності

5 299 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Потужне іммерсивне звучання від Panasonic

Навушники Panasonic RB-M700BGE-K дозволять вам до 20 годин слухати музику та не відчувати дискомфорту. Фірмові технології XBS DEEP та Free Edge Driver System, унікальний бас-реактор, а також система шумозаглушення піднімають якість звучання на недосяжний рівень, підсилюють звучання низьких частот, додають музиці виразність та глибину.

Фото 1 Panasonic RB-M700BGE-K
Фото 2 Panasonic RB-M700BGE-K

Яскраве звучання Panasonic

Навушники Panasonic RB-M700BGE-K із спеціально налаштованими динаміками діаметром 40 мм забезпечують неперевершену чистоту та глибину звучання. Система Free Edge Driver System включає діафрагму з еластичного нановолокна, яка не з'єднується безпосередньо із корпусом динаміка. Це забезпечує збільшену амплітуду та плавний рух діафрагми для відтворення низьких частот з високою роздільною здатністю.

Баси, які можна відчути

Тепер ви не тільки можете чути баси, та й відчувати їх усім тілом. Система XBS DEEP (Extra Bass System Deep) посилює потужність і насиченість басів і дозволяє відчути себе на живому концерті або в нічному клубі в розпал вечірки.

Фото 3 Panasonic RB-M700BGE-K
Фото 4 Panasonic RB-M700BGE-K

Ще більше басів

Унікальний бас-реактор у навушниках Panasonic RB-M700BGE-K посилює баси, робить їх звучання потужнішим і насиченішим, завдяки чому навіть добре знайомі композиції зазвучать по-новому, яскравіше і динамічніше.

Жодних шумів, тільки потужний бас

Передова технологія активного шумоподавлення, яка використовується в Panasonic RB-M700BGE-KANC, пригнічує сторонні звуки, які спотворюють баси та заважають зосередитись на прослуховуванні. Тепер ви зможете відмовитися від усього, що відволікає, і зосередитись на музиці з чистими та яскравими басами.

Фото 5 Panasonic RB-M700BGE-K
Фото 6 Panasonic RB-M700BGE-K

Комфорт у пріоритеті

М'які великі амбушюри, виготовлені за технологією Side Pressure Dispersion Technology, та зручне оголов'я забезпечують багато годин носіння без втоми та дискомфорту. Тиск амбушюр рівномірно розподіляється навколо вушної раковини, а оголов'я надійно і комфортно фіксує навушники на голові. Вже через пару хвилин ви забудете про навушники і повністю зосередитеся на музиці.

До 20 на одному заряді

Вам більше не потрібно думати про заряд. Навушники Panasonic RB-M700BGE-K дозволяють насолоджуватися музикою до 20 годин без перерви. А лише 15-хвилинна підзарядка додасть ще 1.5 години прослуховування. Відрегулювати звук, вибрати трек або здійснити дзвінок тепер можна за допомогою голосового керування.

Фото 7 Panasonic RB-M700BGE-K