Геймпад безпровідний PlayStation 5 Dualsense Black

Геймпад безпровідний PlayStation 5 Dualsense Black

41512

6 міс.

В наявності

2 499 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк
Бездротовий контролер DualSense™



Відкрийте для себе ще глибший та більш атмосферний світ гри1, доступний завдяки новому революційному контролеру PS5™ із функцією тактильного зворотного зв’язку та динамічними ефектами тригерів2. Бездротовий контролер DualSense також має вбудований мікрофон і кнопку створення, які бездоганно вписані в добре знайомий
Бездротовий контролер DualSense™
Відчуйте неймовірне занурення в ігрову реальність1 завдяки новому контролеру PS5™ з інноваційними функціями.
Новий рівень відчуттів
Бездротовий контролер DualSense для PS5 обладнаний реалістичною тактильною віддачею2, динамічними адаптивними тригерами5 і вбудованим мікрофоном у поєднанні з оригінальним дизайном.
Тактильна віддача2

Відчуйте фізичну віддачу у відповідь на ваші дії в грі завдяки парним приводам, що замінили вібромоторчики. У ваших руках динамічна вібрація контролера дасть змогу симулювати широкий спектр відчуттів — від оточення в грі до відбою різних видів зброї.

Адаптивні тригери2

Випробуйте реалістичні відчуття від взаємодії з предметами й оточенням у грі й завдяки різного ступеня зусиллям й опору тригерів. Ви зможете реально відчути натяг тятиви або удар по гальмах і повністю зануритися в дію гри.

Знайдіть свій голос і діліться емоціями
Вбудований мікрофон і роз'єм гарнітури

Спілкуйтеся з друзями в чаті3 завдяки вбудованому мікрофону, або під'єднавши гарнітуру через роз'єм 3,5 мм. Легко вимикайте мікрофон з допомогою спеціальної кнопки вимикання звуку.

Кнопка створення

Записуйте найефектніші ігрові моменти та ведіть стрим з допомогою кнопки створення3. Спираючись на успіх кнопки SHARE, кнопка створення пропонує гравцям ще більше можливостей для створення ігрового контенту та трансляції своїх пригод у прямому ефірі.

Мрія будь-якого гравця у вас у руках
Візьміть керування у свої руки завдяки контролеру з удосконаленим двоколірним дизайном, який поєднує в собі знайоме розміщення кнопок, поліпшені джойстики та повністю перероблену світлову панель.
Знайомі функції
Бездротовий контролер DualSense успадкував багато функцій від DUALSHOCK®4, давши їм нове життя для ігор наступного покоління.
Вбудована батарея

Заряджайте та грайте, тепер з допомогою USB Type-C®4.

Вбудований динамік

Деякі ігри використовують додаткові можливості контролера, додаючи ще один рівень сприйняття завдяки звуковим ефектам високої чіткості.

Датчик переміщення

Вбудований акселерометр і гіроскоп забезпечують інтуїтивно зрозуміле керування рухами для підтримуваних ігор.

Вставте. Зарядіть. Грайте.
Залишайтеся в грі та завжди тримайте напоготові ще один контролер завдяки зарядній станції DualSense.
Ставте до двох бездротових контролерів DualSense 5 заряджатися одним рухом завдяки конструкції зарядної станції з фіксацією. Контролери заряджаються так само швидко, як і в разі під'єднання до консолі PS5 — тому тепер можна обійтися без роз'ємів USB, не жертвуючи швидкістю заряджання.