Навушники Razer Kraken X Lite Black (RZ04-02950100-R381)

Навушники Razer Kraken X Lite Black (RZ04-02950100-R381)

39034

3 міс.

В наявності

1 249 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Надлегкі та комфортні

Навушники RAZER Kraken X Lite є надлегкою й комфортною моделлю, яку ви навіть не відчуєте, повністю занурившись в гру. Маленька вага становить 230 г, ергономічна форма та зручна конструкція оголів’я й навушників — це незаперечні переваги гаджета. Висока якість з віртуальним глибоким об'ємним звучанням 7.1. дозволить повністю відчути ігрову атмосферу. Кілька годин ігрового марафону пролетять для вас на одному диханні завдяки максимальному комфорту високотехнологічної гарнітури.

Фото 1 RAZER Kraken X Lite

Точне позиціонування та чистота звуку

Суперлегкі навушники RAZER Kraken X Lite формують об'ємний ефект навколишнього звуку за допомогою програми 7.1 surround sound. З її допомогою досягається точне позиціонування звучання, що допомагає краще орієнтуватися в грі, на слух визначаючи рух і дії супротивника, тим самим швидко реагуючи. 40-міліметрові динаміки точно налаштовані на чітке відтворення широкого спектру аудіочастот. Чистий, збалансований звук гарантується при відтворенні високих, середніх і низьких частот.

Фото 2 RAZER Kraken X Lite

Ергономічність конструкції

Для виготовлення геймерської гарнітури використовувалися міцні, зносостійкі, сучасні матеріали. Навушники з зручним оголів'ям практично не відчуваються при використанні за рахунок свого легкої ваги в 230 г. Комфортні амбушури виготовлені з піни, яка має ефект пам'яті. Крім того, на кожній з чашок є спеціальний жолобок для окулярів. Оголів’я також включає м'яку прокладку, що знижує тиск і напругу. Гарнітура надійно фіксується на голові.

Фото 3 RAZER Kraken X Lite

Кришталева чистота зв'язку

Високоякісний мікрофон гарнітури відрізняється гнучкістю, надійною фіксацією та можливістю регулювання положення. Для точної й чіткої спрямованої дії по зняттю аудіосигналу мікрофон використовує кардіоїдну діаграму спрямованості. Це забезпечує запис звуку з області рота. Тому відбувається шумозаглушення з інших напрямків. Ваш голос буде передаватися ясно та на достатній гучності, що дуже корисно при командних ігрових боях.

Фото 4 RAZER Kraken X Lite
Фото 5 RAZER Kraken X Lite

Універсальність використання

Дана модель навушників з мікрофоном RAZER Kraken X Lite відрізняється універсальністю використання для різних ігрових платформ. За допомогою стандартного поширеного роз'єму в 3,5 мм ви легко можете підключити навушники до будь-якого електронного девайсу для захоплюючого бою. Гарнітура сумісна з персональними комп'ютерами, Mac, Xbox One (можливо з адаптером), PS4, Nintendo Switch, а також електронними девайсами.

Висока якість, підтверджена гарантією

Геймерські провідні навушники з мікрофоном проводового типу забезпечують високоякісне реалістичне звучання, дозволяючи повністю зануритися в ігрову реальність. Відмінна шумоізоляція закритої гарнітури гармонійно поєднується з реалістичністю та деталізацією внутрішньоігрового звуку, чіткість спілкування. Виробник підтверджує високу якість, надійність і довговічність моделі 2-х річною гарантією. Насолоджуйтесь грою з максимальним комфортом в надлегких навушниках RAZER Kraken X Lite.