Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41-R4WW (NH.QSGEU.002) Black

Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41-R4WW (NH.QSGEU.002) Black

46231

12 міс.

В наявності

39 999 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк
Nitro V 15
Грайте по-новому з Acer Nitro V 15 – заряджайтесь адреналіном, як ніколи раніше. Цей ноутбук з ідеальним поєднанням стилю й потужності змінює уявлення про межі можливого для портативних комп’ютерів.

Більше ніж просто ефективність
Розкрийте свої ігрові таланти з Nitro V 15, продуктивність якого забезпечує процесор AMD Ryzen серії 7000. У поєднанні зі швидкісним твердотільним накопичувачем і оперативною пам’яттю DDR5 він гарантує, що в усіх боях ви будете рухатися, наче блискавка.

Графічні процесори для ноутбуків NVIDIA GeForce RTX серії 40
Графічні процесори NVIDIA GeForce RTX 40-ї серії для ноутбуків – це неймовірна швидкість для геймерів і творців контенту. Вони працюють на базі надзвичайно ефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace, яка забезпечує якісний стрибок як у продуктивності, так і в комп’ютерній графіці зі штучним інтелектом.

Продуктивність на базі штучного інтелекту та реалістична графіка
Отримайте якісний стрибок продуктивності в іграх і програмах для створення контенту DLSS 3.5 зі штучним інтелектом, створіть реалістичні віртуальні світи з повним трасуванням променів.

NVIDIA DLSS 3.5
DLSS 3.5 з новими тензорними ядрами четвертого покоління й прискорювачем оптичних потоків на графічних процесорах GeForce RTX серії 40 використовує ШІ для створення додаткових високоякісних кадрів.

Трасування променів
Архітектура Ada розкриває всю красу трасування променів, імітуючи поведінку світла в реальному світі. Насолоджуйтеся неймовірно деталізованими віртуальними світами, як ніколи раніше.

Технології NVIDIA Max-Q
NVIDIA Max-Q – це надсучасний набір технологій на базі ШІ, які оптимізують вашу систему для досягнення максимальної ефективності. Завдяки йому тонкі ноутбуки можуть працювати надзвичайно швидко й тихо та при цьому ощадно споживати заряд батареї.

Епоха візуальної довершеності
Спостерігайте за успіхами своїх віртуальних завоювань у якості Full HD на 15.6-дюймовому широкоформатному екрані зі співвідношенням сторін 16:9 і частотою оновлення 144 Гц. Це майже як портал в ігровий світ просто у вас на колінах.

Зберігайте холодний розум
Уникайте перегріву навіть у найгарячіші моменти завдяки двом інноваційним вентиляторам і ефективній системі відведення теплого повітря з корпусу Nitro V 15. Навіть у розпал міжгалактичних конфліктів ваш ноутбук залишатиметься холодним, як відкритий космос.

Залишайтеся на зв’язку
Поринайте в гру, де б ви не були. Удома на дивані? Вас виручить швидке й надійне з’єднання Wi-Fi 6. В інтернет-кафе? Скористайтеся перевагами з’єднання Gigabit Ethernet. З Nitro V 15 ви завжди і всюди на коні.

Жодних обмежень із NitroSense
Проявіть стратегічний підхід до ігор зі службовою програмою NitroSense. Налаштуйте систему персонально під свій стиль – чи то підкрутіть вентилятори швидше для запеклих боїв, чи підкоригуйте підсвітку для повнішого занурення в дослідження нових світів.

Підсвітка
Налаштуйте освітлення відповідно до власної теми. Тут багато різних налаштувань, тому не поспішайте.

Режими роботи
Три основні режими: «Тихий», «Збалансований» і «Продуктивний»; для роботи від батареї можна вибрати режим «Збалансований» або «ECO».

Керування вентиляторами
Можна вибрати автоматичний режим чи максимальне охолодження або ж налаштувати власний режим, що відповідає вашим потребам.

Якісний голосовий і відеозв’язок
Звук DTS X: Ultra дає вам вагому перевагу в космічних баталіях. А технології зниження шумів Acer PurifiedView та PurifiedVoice на основі ШІ забезпечують максимально чіткий зв’язок у команді.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Пластик
Габарити 62.3 x 239.89 x 23.5 мм
Маса 2.1кг

Основні

Виробник Acer
Тип Ноутбук
Серія Nitro V 15
Операційна система без операційної системи
Сумісність Microsoft Windows

Екран

Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність 1920 x 1080
Тип матриці IPS
Поверхня екрану матове
Сенсорний Ні

Процесор

Процесор AMD Ryzen 5 7535HS
Частота процесора 3.3 - 4.55 ГГц
Кількість ядер 6

Живлення

Ємність акумулятору 57Втʼг

Відеокарта

Серія відеокарти GeForce RTX 4050
Об'єм відео пам'яті 6 Гб

Оперативна пам'ять

Тип оперативної памя'ті DDR5
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Система зберігання данних

Тип вбудованої пам'яті SSD
Об'єм SSD/HDD 512 ГБ
Оптичний привід немає
Кардрідер Немає

Комунікаційні можливості

Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi