Ноутбук HP 250 G8 (2W8X9EA) FullHD Silver

Ноутбук HP 250 G8 (2W8X9EA) FullHD Silver

39398

1 міс.

В наявності

19 999 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Працюйте там, де вам зручно і вирішуйте будь-які завдання навіть на ходу з мобільним і продуктивним ноутбуком HP серії 250. Він об'єднує в собі високоефективний процесор Intel, 15,6-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD і SSD-диск об'ємом 256 Гб. Що робить його відмінним вибором для роботи і навчання. При цьому міцний і легкий корпус дозволяє без проблем брати ноутбук з собою куди завгодно, а ємна батарея забезпечує хорошу автономність.

Прекрасний помічник в будь-яких справах

Робота з офісними програмами, активне використання браузера, перегляд фільмів чи онлайн спілкування. HP 250 восьмого покоління відмінно впорається з будь-яким завданням, оскільки у нього є все необхідне для цього.

Надійний та портативний

З цим сучасним ноутбуком ви будете вільні самі вибирати де і коли працювати або відпочивати. Ємний акумулятор забезпечує апарату тривалий час автономної роботи, а міцний корпус дозволяє брати лептоп з собою куди завгодно – на роботу, навчання, у відрядження.

Висока деталізація картинки і чіткий звук

Чим би ви не займалися – насолоджуйтеся чіткою та барвистою картинкою на матовому екрані з роздільною здатністю Full HD (1920x1080 точок). Крім того, ваша музика і фільми будуть звучати реалістично, а низькі частоти глибоко і чисто завдяки якісним стереодинамікам.

Завжди онлайн. Завжди на зв'язку

Оцініть високу швидкість передачі даних завдяки модулю для підключення до локальної мережі Gigabit або комбінованого Wi-Fi-модуля 802.11ac з підтримкою Bluetooth. Що разом з веб-камерою високої чіткості і вбудованим мікрофоном дають можливість вільно спілкуватися з людьми в будь-якій точці планети. А технологія HP Noise Cancellation зробить це спілкування набагато приємнішим, позбавивши вас від фонових шумів, в тому числі від звуків клавіатури.

Ще більше можливостей

Розширте функціонал свого ноутбука за допомогою цілого набору роз'ємів, що дозволяють підключатися до різної техніки в офісі або вдома. HP 250 G8 оснащений двома USB Type-A і одним USB Type-C для швидкої передачі даних або використання периферійних пристроїв. Портом HDMI для підключення додаткового монітора або з'єднання з телевізором. А також слотом для карт пам'яті формату SD/SDHC/SDXC, за допомогою якого можна зручно переносити на лептоп дані з камер, відеореєстраторів та іншої техніки. Тому ви зможете легко організувати зручне робоче місце відповідно до своїх потреб.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Пластик
Габарити 358x19,9x242мм
Маса 1,74кг

Основні

Виробник HP
Тип Ноутбук
Операційна система без операційної системи
Сумісність Microsoft Windows

Екран

Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність 1920x1080
Тип матриці SVA
Поверхня екрану матове
Частота обновлення екрану 60 Гц

Процесор

Процесор Intel Core i5-1135G7 (2.4 - 4.2 ГГц)
Частота процесора 2.4 - 4.2 ГГц
Кількість ядер 4

Живлення

Ємність акумулятору 41Вт/год

Відеокарта

Серія відеокарти Intel Iris Xe Graphics

Оперативна пам'ять

Тип оперативної памя'ті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Система зберігання данних

Тип вбудованої пам'яті SSD
Об'єм SSD/HDD 256 ГБ
Оптичний привід немає
Кардрідер є

Комунікаційні можливості

Бездротові технології Wi-Fi