Ноутбук LENOVO IP3 15IAU7 (82RK00S6RA)

Ноутбук LENOVO IP3 15IAU7 (82RK00S6RA)

44486

1 міс.

В наявності

16 499 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Стильний студентський ноутбук

Ноутбук Lenovo ideapad 3 15IAU7 має все необхідне для реалізації навчальних проєктів, участі у відеоконференціях і приємного відпочинку. Ноутбук продуманий до деталей: від продуктивної «начинки» до захисної шторки вебкамери та мінімалістичного сірого відтінку корпусу.

Мобільність за будь-яких умов

Lenovo ideapad 3 15IAU7 зручно брати на аудиторні заняття та в подорожі — пристрій з екраном діагоналлю 15,6 дюйма важить лише 1,63 кг. Повністю заряджена батарея ємністю 45 Вт*год дасть тобі можливість до 5,7 годин працювати без пошуків розетки. Технологія Rapid Charge забезпечить швидкісне «підживлення» акумулятора ideapad 3 15IAU7 — з 0 до 80% за 60 хвилин.

Надійне збереження

Тисячі фотографій, десятки фільмів, сезони улюблених серіалів — усе це поміститься на твердотілому накопичувачі об’ємом 512 ГБ. Носій характеризується низьким енергоспоживанням, тихою роботою та стійкістю до механічних впливів. Особисті файли захищені від зловмисників криптографічним кодом TPM 2.0.

Продуманість пристроїв введення

Lenovo ideapad 3 15IAU7 обладнаний великим тачпадом і зручними клавішами для комфортного редагування текстів. Швидкісний доступ до бездротового інтернету всюди, де це можливо, забезпечується модулем Wi-Fi ac. 2-спрямований мікрофон і вебкамера з роздільною здатністю 720p передають якісну картинку та звук у чатах. Через USB-порти можна підключити широкий набір зовнішніх пристроїв. Lenovo ideapad 3 15IAU7 обмінюється даними з бездротовою периферією за технологією Bluetooth 5.0. Кардрідер дасть змогу швидко перенести мультимедійні файли з ґаджетів.

Продуктивність на висоті

Обробка до восьми потоків даних одночасно, автоматичне збільшення тактової частоти з 1,2 до 4,4 ГГц за підвищених навантажень — оціни ресурси процесора Intel Core i3-1215U, якому «допомагає» оперативна пам’ять об’ємом 8 ГБ. За графічні обчислення відповідає інтегрована відеокарта Intel UHD Graphics. Редагуй фотографії, проходь онлайн-курси, відкривай кілька десятків вебсторінок, переглядай відеоролики в роздільній здатності 4K — пристрій стабільно працює за високих навантажень.

Вражаючі мультимедійні можливості

Поринай у кіновсесвіти з ideapad 3 15IAU7. Full HD-екран демонструє яскраву, чітку, контрастну картинку, а вузька рамка візуально збільшує його площу. IPS-матриця забезпечує природні кольори та відтінки. Завдяки яскравості 300 ніт і покриттю з антивідблиском проводити дозвілля біля дисплея комфортно навіть за найяскравішого освітлення. Тебе приємно здивують реалістичні об’ємні звукові ефекти — це заслуга технології Dolby Audio.

 

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Пластик
Габарити 359.2 × 236.5 × 19.9 мм
Маса 1.63кг

Основні

Виробник LENOVO
Тип Ноутбук
Операційна система без операційної системи
Сумісність Microsoft Windows

Екран

Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність 1920 x 1080
Тип матриці IPS
Поверхня екрану матове
Сенсорний Ні

Процесор

Процесор Intel Core i3-1215U
Частота процесора 1.2-4.4 ГГц
Кількість ядер 6

Живлення

Ємність акумулятору 45Вт-г

Відеокарта

Серія відеокарти Intel Iris Xe Graphics

Оперативна пам'ять

Тип оперативної памя'ті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Система зберігання данних

Тип вбудованої пам'яті SSD
Об'єм SSD/HDD 512 ГБ
Оптичний привід немає
Кардрідер Немає

Комунікаційні можливості

Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi