Xiaomi Redmi Pad 364GB Graphite Gray

Xiaomi Redmi Pad 3/64GB Graphite Gray

39721

12 міс.

В наявності

7 899 грн

9 999 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Один гаджет для всіх ваших розваг
Пориньте у світ яскравих образів та вражаючого об'ємного звуку, спілкуйтеся, шукайте інформацію в мережі та насолоджуйтесь онлайн шопінгом з Redmi Pad. Цей сучасний планшет оснащений 10-дюймовим дисплеєм із частотою 90 Гц та роздільною здатністю 2К, високопродуктивним процесором MediaTek Helio G99 та акумулятором ємністю 8000 мАг для тривалої та комфортної роботи. А дизайн флагманського рівня та металевий корпус забезпечують справжню надійність та виняткові відчуття від використання планшета.

Ще більше кольору, ще більше плавності
Насолоджуйтесь дивовижною картинкою та зробіть свої мультимедійні розваги по-справжньому захоплюючими. Великий 10,61-дюймовий дисплей Xiaomi Redmi Pad пропонує вам понад 1 мільярд відтінків і роздільну здатність 2К (2000x1200 пікселів), щоб зробити видимими кожну деталь і кожен нюанс зображення. А завдяки частоті оновлення 90 Гц робота з цим дисплеєм принесе вам тільки задоволення за рахунок плавності прокручування та швидкості реакції на ваші дотики.

Захист очей від синього світла
Видатний дисплей із низьким рівнем синього світла, що підтверджено сертифікатом TÜV Rheinland, завжди захищає ваші очі. Крім того, Redmi Pad також є першим планшетом у світі, який отримав сертифікат SGS, що підтверджує зниження стомлюваності очей. Тому ви можете використовувати планшет стільки, скільки хочете.

Підтримка Dolby Atmos
Від музики до ігор – із цим планшетом усе звучатиме ще краще. Він оснащений чотирма динаміками за допомогою технології Dolby Atmos, які забезпечують незвичайний об'ємний звук як би ви не тримали девайс - в альбомній або портретній орієнтації. Динаміки забезпечують потужний різноспрямований звук, створюючи враження присутності, щоб навіть сидячи на домашньому дивані, ви могли відчути себе так, ніби знаходитесь в кінотеатрі.

Ширококутна фронтальна камера
Центральна ширококутна фронтальна камера з кутом огляду 105 ° робить спілкування онлайн ще зручнішим. Завдяки високій чіткості та широкому полю огляду вона дозволяє помістити у кадр. більше деталей, якщо ви захочете продемонструвати їх своїм співрозмовникам. Це чудовий інструмент для навчання онлайн чи відеоконференцій із колегами.

FocusFrame для комфортного спілкування
Функція FocusFrame допомагає камері фокусуватися на вас під час відеодзвінка та автоматично утримувати головний об'єкт у центрі кадру. Це означає, що ви можете, наприклад, поставити Redmi Pad на стіл і вільно пересуватися по кімнаті, не турбуючись про те, що ваш співрозмовник втратить вас з уваги.

Комфортна багатозадачність
Хочете встигати більше та контролювати все ще краще? Скористайтеся функцією розділення екрана. Вона дозволяє відкривати кілька програм на одному екрані і чітко бачити всю вашу інформацію в одному місці. З її допомогою ви зможете одночасно шукати інформацію в інтернеті та читати повідомлення від друзів або дивитися відео та робити нотатки у документах. А також швидко перетягувати програми, не перемикаючи екрани.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Метал
Габарити 250,5x158,1x7,1 мм
Маса 465г

Основні

Виробник Xiaomi
Тип Планшет
Операційна система Android 12
Сумісність Android

Екран

Діагональ дисплея 10.6"
Роздільна здатність 2000x1200
Тип матриці IPS
Поверхня екрану глянцеве
Частота обновлення екрану 90 Гц
Сенсорний Так

Процесор

Процесор MediaTek Helio G99
Частота процесора 2.2 ГГц + 2.0 ГГц
Кількість ядер 8

Живлення

Роз'єми зарядки USB Type-c
Ємність акумулятору 8000mAh
Можливість безпровідної зарядки Немає
Функція швидкої зарядки Так

Пам'ять

Вбудована пам'ять 64Гб
Оперативна пам'ять 3Гб
Підтримка карт пам'яті MICROSD

Камери

Основна камера, МП 8 МП
Фронтальна камера,МП 8 Мп

Технології

Комунікації WI-FI 802.11 A/B/G/N/AC
NFC Без NFC