Смарт-годинник Amazfit GTR 4 Racetra Grey

Смарт-годинник Amazfit GTR 4 Racetrack Grey

43294

12 міс.

В наявності

6 999 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Фітнес за новим сценарієм

Отримайте максимум корисного від девайсу нового покоління. Смартгодинник Amazfit GTR 4 орієнтований на активних користувачів, для яких спорт – це життя. Якісне орієнтування GPS, більше 150 варіантів тренувальної активності, синхронізація із сервісами Strava та adidas Running – тепер ви можете фіксувати всі свої досягнення та ділитися ними. Операційна система Zepp 2.0 надає всі інструменти для цього.

Фото 1 Amazfit GTR 4

Підтримка на всіх етапах

Починайте справу: плавання, біг, велосипед, гребний тренажер – девайс розпізнає будь-яку вашу активність. Bluetooth-гарнітура або динамік годинника можуть давати вам звукові сигнали, щоб ви не забували про серцебиття і необхідність підтримки водного балансу. А прямо з годинника ви зможете відтворити улюблені треки, підібрані для тренування.

Фото 2 Amazfit GTR 4

Просунута GPS-служба

Завдяки 6 супутниковим системам навігації, круговій поляризації та двосмуговій передачі даних розумний годинник Amazfit GTR 4 визначає координати з точністю до 99%. Функціонал імпорту маршрутів, відстеження руху в реальному часі та вибору найкоротшого шляху перетворить будь-яку прогулянку на задоволення.

Фото 3 Amazfit GTR 4

Оновлений вінтаж

Зовнішність моделі є класичною, але з новими, властивими останнім новинкам техніки, нюансами. Такий неовінтаж підкорить серце кожного: металевий корпус, спортивний стиль, витончене колесо для навігації. Яскравий AMOLED-дисплей діаметром 1.43” з можливістю вибору до 200 циферблатів займає більшу частину корпусу.

Фото 4 Amazfit GTR 4

Тривала автономність

Користувач відчує, наскільки ефективно працює акумулятор 475 мАг. Він дає в інтенсивному режимі до 7 днів роботи, а якщо перейти до енергоефективного – 24 дні. GPS-режими активні від 25 до 52 годин. Більше ви не залежите від рівня заряду – його вистачить надовго.

Фото 5 Amazfit GTR 4

Датчик BioTrackerTM 4.0

Ультрасучасний механізм, що займається моніторингом вашого здоров'я, відпрацьовує на 100%. 2 світлодіоди зчитують на 33% більше інформації. Точніші алгоритми відстеження серцебиття на варті вашого здоров'я. Крім цього, Amazfit GTR 4 знають, наскільки якісним є ваш сон, чи немає надмірного рівня стресу, чи достатньо ви рухаєтеся, як добре насичена кров киснем. Використовуйте ці знання.

Фото 6 Amazfit GTR 4
Фото 7 Amazfit GTR 4

Ваш головний помічник

Екосистема зручних програм на базі OC Zepp дозволить автоматизувати безліч щоденних процесів. Використовуйте голосовий помічник Alexa, якщо хочете зробити свій голос головним інструментом. Відповідайте на дзвінки за допомогою Bluetooth.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Алюміній та пластик
Стандарт захисту 5АТМ
Габарити 46 x 46 x 10.6 мм
Маса 34г

Основні

Виробник Xiaomi
Тип Смарт-годинник
Операційна система пропрієтарна
Сумісність iOS, Android

Екран

Діагональ дисплея 1.43
Роздільна здатність 466 x 466
Тип матриці AMOLED
Поверхня екрану глянцеве

Живлення

Роз'єми зарядки магнітна
Ємність акумулятору 475 mAh

Пам'ять

Вбудована пам'ять 4Гб
Оперативна пам'ять 32Мб

Технології

NFC Без NFC

Функціональність

Спосіб підключення Bluetooth