Oukitel F150 R2022 8256GB Green

Oukitel F150 R2022 8256GB Green

39956

12 міс.

В наявності

9 599 грн

11 199 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Захищений смартфон Oukitel F150 R2022 це девайс, який відповідає фірмовому стилю компанії з дизайну, а також має стильний колір сталі. На задній панелі розміщується: яскравий спалах, динамік, кріплення для шнурка, а також є цілих 4 камери. Вони відмінно доповнюють дизайн смартфона, і їх функціональність на досить високому рівні. Товщина корпусу – 18 мм, вага – 315 гр, таким чином смартфон не є громіздким – він абсолютно адекватний за розмірами та комфортом використання. На передній панелі розміщується камера - вона встановлена прямо в дисплеї по центру. Бортики над дисплеєм виступають, тому захищеність від ударів є і при чому непогана, як і стійкість до вологи у смартфона досить висока.
Процесор у смартфоні – Helio G95. Такий чіпсет має непогану продуктивність: 8 ядер та максимальна частота в 2.1 ГГц дозволяють досягти відмінних результатів у роботі. Оперативна пам'ять 8 Гб: тип пам'яті тут LPDDR4X, а це швидка пам'ять. Швидка так само і стала пам'ять, її обсяг вже становить 256 Гб, розширювати її картами пам'яті так само можна. Використовується так само акумулятор ємністю 8300 мАг, якого насправді має вистачати на 2-3 дні. В цілому, параметри смартфона дійсно цікаві, а його особливість полягає у дисплеї та камері нічного зору. Також встановлено модуль NFC, за допомогою якого можна використовувати Google Pay - оплату покупок за допомогою смартфона. Працює смартфон на передовій операційній системі Android 11, яка і дозволяє отримувати доступ до всіх сучасних додатків, а так само працює з нею Oukitel F150 R2022 досить плавно.
Дисплей
Цю плавність також посилює дисплей, частота оновлення якого 90 Гц. Плавна картинка - особливо приємна річ під час роботи у додатках чи іграх, де використовується швидка зміна анімації. Розмір дисплея по діагоналі становить 6.78 Дм, роздільна здатність 2460х1080 пікселів - FullHD+. IPS матриця встановлена дуже високої якості, відповідно і картинка тут максимально приємна по сприйняттю. Розпізнає сенсор до 10 одночасних дотиків, тому працювати з ним дуже приємно і комфортно. Дисплей - одна з основних фішок моделі, і тут дисплей один із найкращих у своєму сегменті.
Основна камера смартфона має роздільну здатність 64 Мп, знімає максимально круто, чіткість і перенесення кольорів на дуже високому рівні. Знімає ця камера відео зі стабілізацією, фотографує навіть уночі та навіть під водою. Так, окремий режим нічної зйомки можливий завдяки інфрачервоним датчикам. Камера знімає з роздільною здатністю 8 Мп, знімає і фото та відео! Є камера так само і ширококутна, вона досить хороша, і краї фотографій практично не розмиваються. Фронтальна камера має роздільну здатність 16 Мп, селфі у Вас також будуть дуже якісними.
F150 R2022 - просунутий смартфон з купою цікавих опцій: нічний зір, NFC, та багато іншого. Смартфон стоїть уваги, він є унікальним варіантом за свої гроші, який порадує відмінними властивостями користувача.
*Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Екран

Діагональ дисплея 6.78
Роздільна здатність 2400x1080
Тип матриці IPS
Поверхня екрану глянцеве
Частота обновлення екрану 90 Гц
Сенсорний Так

Процесор

Процесор MediaTek Helio G90T
Частота процесора 2.05Ггц
Кількість ядер 8

SIM-карти

Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano-SIM