Акційна ціна OPPO A31 464GB Mystery Black

OPPO A31 4/64GB Mystery Black

27677

1 міс.

В наявності

3 500 грн

Колір
Пам'ять
  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Камера на всі випадки життя

Три об'єктиви Oppo A31 багаторазово збільшують шанси на вдалий знімок. Основна камера з роздільною здатністю 12 Мп дозволяє з максимальною точністю передати як загальну картину, так і зафіксувати дрібні деталі з макрооб'єктивом. На додаток до цього камера з сенсором глибини допомагає знімати приголомшливі портрети.

Ваша краса у фокусі

Апаратні ефекти боке дозволяють без зусиль виділити людину на портреті, розмивши фон. Крім того, на основі аналізу сотень фотографій та естетичних уподобань користувачів, п'ять нових портретних режимів дозволяють вам відтворювати свій стиль.

Макрооб'єктив

Макрооб'єктив дозволяє більш детально фіксувати навколишній світ. Від ранкової роси до розцвілих квітів — Oppo A31 дає змогу легко розкрити приховані дорогоцінні камені повсякденного життя.

Додайте барв у своє життя

Алгоритм обробки кольорів робить фотографії більш яскравими. У режимі Dazzle Color завдяки соковитим відтінкам оптимізуються не лише кольори — стає виразнішою вся фотографія.

Новий рівень селфі

Мрієте про природні та красиві селфі? Фронтальна камера Oppo A31 з роздільною здатністю 8 Мп й технологією інтелектуальної корекції знімків автоматично визначає вік та стать людини в кадрі, а потім, з урахуванням цих даних, покращує зображення. Тепер твої селфі стануть ще більш індивідуальними та природними.

Ефект занурення

Новий виріз у формі краплі Oppo A31 на 31,4% менший, ніж раніше. Результат — більший екран, який робить ігри та перегляд відео більш захопливими, ніж коли-небудь. Крім того, Oppo A31 фільтрує шкідливе синє світло для запобігання втомі очей, захищаючи зір для задоволення протягом цілого дня.

Естетичний 3D-дизайн

Oppo A31 постачається в трьох яскравих нових кольорах, натхнених природою. Озерний зелений з величезної річки, містичний чорний з безмісячної ночі і біла фантазія з рува. 3D-естетик дизайн Oppo A31 дозволить сяяти серед інших.

Тонкий корпус з округлими контурами

Ергономічний корпус Oppo A31 гранично тонкий. Навіть з урахуванням місткого акумулятора, встановленого у ньому, товщина пристрою складає лише 8,3 мм, що значно покращує ергономіку в цілому.

Місце під додаткове сховище

В потрійний слот Oppo A31 разом з двома SIM-картами можна встановити карту пам'яті MicroSD об'ємом до 256 Гб. Знімайте більше фотографій, завантажуйте більше відео та зберігайте більше аудіозаписів. Місця вистачить для всього.

Заряд акумулятора на цілий день

З такою місткістю можна дивитися відео, грати в ігри і слухати музику весь день. При безперервному перегляді відео в HD-якості акумулятор без проблем протримається до 14 годин, а при взаємодії з ігровим контентом – до 7 годин.

Безперебійна робота

Завдяки 8-ядерному процесору з тактовою частотою 2,3 ГГц Oppo A31 не лише чудово справляється з навантаженням під час ігор і перегляду відео, а й споживає менше енергії.

Інтелектуальна та стильна операційна система

Повністю оновлений інтерфейс ColorOS 6.1 з інтуїтивно зрозумілою і простою навігацією. Він заснований на ОС Android 9.0 і відкриває для вас справді безмежні можливості, серед яких режим "Розумне водіння", розумний асистент, навігація жестами та хмарний сервіс Oppo.


Фізичні параметри

Колір Чорний
Маса 180 Г

Основні

Виробник Oppo
Тип Смартфон
Серія OPPO A31
Модельний рік 2020
Операційна система Android

Екран

Діагональ дисплея 6.5
Роздільна здатність 1600х720
Технологія дисплею IPS

Процесор

Процесор MEDIATEK MT6765 HELIO P35
Частота процесора 4 Х 2.3 ГГЦ + 4 Х 1.8 ГГЦ
Кількість ядер 8

Живлення

Роз'єми зарядки USB Type-c
Ємність акумулятору 4300mAh
Можливість безпровідної зарядки Немає
Функція швидкої зарядки Ні

Пам'ять

Вбудована пам'ять 64Гб
Оперативна пам'ять 4Гб
Підтримка карт пам'яті MICROSD до 512 ГБ

SIM-карти

Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano-SIM

Камери

Фронтальна камера,МП 8 Мп
Роздільна здатність запису відое основної камери 1920 X 1080

Технології

Стандарт зв'язку 3G, 2G, EDGE, 4G
Комунікації WI-FI 802.11 A/B/G/N/AC, ГЛОНАСС, GPS, BLUETOOTH 5.0, GALILEO, BEIDOU, A-GPS
NFC Без NFC