TECNO POVA 6 NEO (LI6) 8128ГБ Comet Green

TECNO POVA 6 NEO (LI6) 8 128ГБ Comet Green

45876

12 міс.

В наявності

7 699 грн

Колір
Пам'ять
  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

TECNO: технології майбутнього доступні вже сьогодні

Оцініть неперевершені можливості та надвисокий рівень потужності з новим TECNO POVA 6 . Насолоджуйтесь супер-чітким та плавним зображенням на 6.78-дюймовому FHD+ AMOLED дисплеї з частотою оновлення 120 Гц. Передова мобільна платформа на базі МediaTek G99 Ultimate миттєво справляється із вирішенням завдань будь-якої складності. Просунута камера 108 Мп + селфі камера 32 Мп з двоколірним спалахом дають можливість отримувати чудові фото та створювати відео професійної якості. Батарея ємністю 6000 мАг у поєднанні із швидкою зарядкою 70 Вт дозволяють назавжди забути про нестачу заряду.

Дизайн, що виділяється

Тонкий стиль та динамічний дизайн відрізняють TECNO POVA 6 від інших смартфонів. При товщині корпусу всього 7.88 мм у ньому міститься суупер-потужна батарея на 6000 мАг. Порівняно з минулим поколінням POVA 6 став на 12.4% тоншим і на 8.6% легшим. Унікальна технологія MiniLED 116 з керованими світлодіодами підтримує до 9 видів підсвічування для різних сценаріїв, будь то вхідні дзвінки, передача файлів, підзарядка або гра.

Робота протягом багатьох годин

Потужна батарея ємністю 6000 мАг забезпечує до 11 години безперервної гри або до 14 годин перегляду відео у високій роздільній здатності. Залишатися постійно на зв'язку допоможе інтелектуальна енергозберігаюча функція: при рівні заряду лише 1% ви можете ще 20 хвилин розмовляти або продовжити гру ще 5 хвилин.

Фото 3 Theno_POVA_6

Хвилини на підзарядку

Швидка зарядка потужністю 70 Вт всього за 20 хвилин поповнить заряд на 50% і повністю відновить заряд батареї лише за 50 хвилин. Причому процес підзарядки збереже стабільність та ефективність навіть за екстремальної температури до -20 градусів. Три режими підзарядки низькотемпературна/інтелектуальна/гіперзарядка дають можливість максимально ефективно зарядити смартфон залежно від умов підзарядки та потреб у заряді.

Фото 4 Theno_POVA_6

Надійність та безпека кожної підзарядки

Оригінальна захисна технологія STS захищає смартфон від коротких замикань під час заряджання. У разі виявлення вологи, коли смартфон заряджається, з'явиться попередження для перевірки безпеки. Виробник гарантує, що навіть після шести років експлуатації батарея збереже до 80% своєї ємності.

Фото 5 Theno_POVA_6

Чітке та яскраве зображення на безмежному дисплеї

При бічних рамках завширшки всього 1.3 мм співвідношення екрану до корпусу збільшилося на 3.68% (порівняно з попередніми моделями). Тепер ви зможете побачити та зробити більше на 6.78-дюймовому FHD+ AMOLED дисплеї з частотою 120 Гц. Завдяки збільшеній контрастності та піковій яскравості 13000 нит смартфоном зручно користуватися навіть при яскравому денному освітленні. При підтримці палітри кольорів DCI-P3 100% і 10-бітній глибині кольору смартфон ідеально підходить для ігор і відеографіки.

Фото 6 Theno_POVA_6

Нове відчуття реальності у грі

При частоті дискретизації 1500 Гц на кожен ваш дотик смартфон миттєво відповідає дією в грі. Підтримка технології DOLBY ATMOS, яка створює по-справжньому об'ємні просторові звукові ефекти, ви зможете повністю поринути у геймплей. Лінійний двигун по осі Z створює вібрацію, яка робить вашу гру більш захоплюючою та реалістичною.

Фото 7 Theno_POVA_6

Оптимальна робоча температура

Смартфон TECNO POVA 6 легко витримує роботу на піку потужності. Оновлена ​​високоефективна система охолодження із збільшеною площею охолодження до 27 342 мм.кв. має 10-шарову структуру, завдяки чому теплопровідність досягає 1700 Вт, а значить – знижується ризик перегріву та виходу з ладу.

Розмови без сторонніх шумів

Технологія Intelligent Noise Reduction 2.0 з інтелектуальним алгоритмом шумозаглушення подбає про те, щоб ваші розмови були чіткими та чистими в будь-якій обстановці, і навіть міський шум чи пориви вітру не змогли перешкодити вашому спілкуванню.

Фото 9 Theno_POVA_6

Потужна робота

8-ядерний 6нм процесор МediaTek G99 Ultimate забезпечує неперевершену продуктивність, високу швидкість обробки графіки та унікальну швидкодію системи. TECNO POVA 6 просто створений для ресурсомістких завдань та онлайн ігор на високих налаштуваннях. Унікальна технологія розширення RAM забезпечує збільшення оперативної пам'яті до 24 Гб, якщо ваш смартфон потребує додаткового ресурсу.

Фото 10 Theno_POVA_6

Чудові фото одним натисканням

Надчітка камера 108 Мп з 10-кратним зумом та новими алгоритмами обробки на ШІ допоможе вам зберегти найяскравіші моменти у чудовій якості. 32-мегапіксельна фронтальна камера, щооснащена двоколірним світлодіодним спалахом, отримує чудові селфі в теплих та холодних тонах.

Фото 11 Theno_POVA_6

Більше креативних ідей

12+ вбудованих фільтрів дозволяють створювати атмосферні фотошедеври. Ви зможете вести подвійну зйомку на основну та селфі камеру, щоб відобразити подію з різних ракурсів, а також фотографувати чудові нічні пейзажі в режимі Super Night.

Фото 12 Theno_POVA_6

Game Assistant 4.0: нові можливості у грі

Інтелектуальний ігровий помічник Game Assistant 4.0 забезпечує приголомшливий ігровий досвід завдяки покращенню якості зображення та звуку, плавності процесу та унікальним візуальним та звуковим ефектам. Game Assistant 4.0 здійснює динамічне керування ресурсами смартфона для підвищення продуктивності у будь-яких сучасних іграх. Користуйтеся розширеними можливостями віртуального управління, створюйте список контактів, які не блокуватимуться під час гри, та багато іншого.

Фото 12 Theno_POVA_6

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Пластик
Стандарт захисту IP53
Габарити 168.6 x 76.6 x 9.23 мм

Основні

Виробник Tecno
Тип Смартфон
Операційна система Android 14
Сумісність Android

Екран

Діагональ дисплея 6.78
Роздільна здатність 2460x1080
Поверхня екрану глянцеве
Технологія дисплею IPS
Частота обновлення екрану 120 Гц
Сенсорний Так

Процесор

Процесор MediaTek Helio G99 Ultimate
Частота процесора 2.2Ггц
Кількість ядер 8

Живлення

Роз'єми зарядки USB Type-c
Ємність акумулятору 7000 mAh
Можливість безпровідної зарядки Немає
Функція швидкої зарядки Так

Пам'ять

Вбудована пам'ять 128Гб
Оперативна пам'ять 8Гб
Підтримка карт пам'яті Не підтримує

SIM-карти

Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano-SIM

Камери

Основна камера, МП 50 Мп + 0.3 Мп
Фронтальна камера,МП 8 Мп
Роздільна здатність запису відое основної камери 2K UHD (2048x1152)

Технології

Стандарт зв'язку 4G
NFC 3 NFC