TECNO Spark 6 Go 364Gb (KE5j) Dual SIM Aqua Blue

TECNO Spark 6 Go 3/64Gb (KE5j) Dual SIM Aqua Blue

36416

12 міс.

В наявності

3 999 грн

4 699 грн

Колір
  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

ВИДАТНА ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ І ПРИГОЛОМШЛИВИЙ ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД

Великий екран 6,52 ", виїмка у вигляді точки, співвідношення площі екрану з корпусом 20: 9, роздільна здатність 720 × 1600 px, яскравість 480 ніт, щільність 269 dpi – всі ці властивості забезпечують чіткість і контрастність, прекрасну передачу кольору і реалістичність зображення.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

АКУМУЛЯТОРНА БАТАРЕЯ 5000 МАГ

Батарея великої місткості 5000 мАг і інтелектуальна технологія економії енергії повністю задовольнять потребу в ресурсі батареї. Залишайтеся на зв'язку довше.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

КАМЕРА З ІІ, БІЛЬШ ВИСОКУ ЯКІСТЬ ЗНІМКІВ

об'єктив 13 Мп з діафрагмою F/1.8, об'єктив з ІІ і оновлені алгоритми підвищують якість зйомки за допомогою інтелектуальної подвійний камери. Зображення виходить більш деталізованим і якісним. Дві задні спалаху забезпечують високу якість зйомки в умовах поганої освітленості. SPARK 6 Go допоможе зберегти всі пам'ятні моменти.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

РОЗПІЗНАВАННЯ СЦЕНИ З ІІ

Завдяки коефіцієнту розпізнавання сцен до 95% і режиму розпізнавання 18 різних сцен, камера з штучним інтелектом визначає вміст кадру і застосовує до знімка відповідні колірні і світлові ефекти. Робити чудові знімки стало ще простіше.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

ФОНОВИЙ ЕФЕКТ БОКЕ

Оновлений ефект боке забезпечує більш тонку і точну обробку оточення при зйомці портрета або об'єкта. Завдяки куту огляду 78° в кадр потрапляє більше деталей. Значно поліпшено якість обробки складних сцен і точність розмиття.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

4-КРАТНЕ ЦИФРОВЕ ЗБІЛЬШЕННЯ

Основний об'єктив 13 Мп підтримує 4-кратне цифрове збільшення. Деталі зображення залишаються чіткими, незалежно від ступеня збільшення. Об'єктив з діафрагмою діаметром F/1.8 захоплює більше світла в нічний час і підвищує деталізацію.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

HDR З ІІ

Алгоритми штучного інтелекту власної розробки підкреслюють темніші ділянки і запобігають переекспонування світлих. Завдяки високому ступеню деталізації фотографії виходять більш живими і природними.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

ФРОНТАЛЬНА КАМЕРА 8 МП

Отримуйте ще більш досконалі Селфі завдяки оновленому об'єктиву 8 Мп з діафрагмою F/2.0 і вдосконаленим алгоритмам роботи з особою. Спалах для Селфі з штучним інтелектом коригує яскравість в залежності від умов зйомки.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

РЕЖИМ КРАСИ З ІІ

ретушує фото за допомогою режиму краси з штучним інтелектом і 6-рівневої функцією Beautification для отримання природних знімків. Ви не буде потрібно відвідувати візажиста: інтелектуальний режим краси забезпечить професійне поліпшення фотографій.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

ФУНКЦІЯ ПОДВІЙНИЙ РОЗБЛОКУВАННЯ З ІІ

Швидкий інтелектуальний доступ до Вашого телефону. За допомогою функції Face Unlock 2.0 розблокувати телефон можна всього за 1,23 секунди. Підсвічування екрану полегшує розблокування в умовах поганої освітленості. Завдяки функції розпізнавання закритих очей Ви можете не турбуватися, що хтось розблокує телефон, поки Ви спите. Інтелектуальний сканер відбитків пальців забезпечує швидке розблокування за 0,31 секунди, а також спрощує і прискорює прийом і запис викликів, фотозйомку, вимикання будильника.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ РОЗВАГ

Увімкніть технологію Bluetooth і підключайтеся до кількох Bluetooth-колонках, бездротовим навушників або двом навушників TWS одночасно. Вам здається, такого не може бути? З SPARK 6 Go це можливо! Насолоджуйтесь ефектом об'ємного звучання, який створить на Вашій вечірці особливу атмосферу. Діліться з друзями хорошою музикою і улюбленими фільмами. Це кращий спосіб проявити увагу.*Для поліпшення якості звучання рекомендується підключати не більше трьох Bluetooth-колонок одночасно.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

ЄМНІСТЬ ПАМ'ЯТІ

ПЗУ 32 ГБ, ОЗУ 2 ГБ, 4-ядерний процесор: зберігайте улюблений контент і насолоджуйтеся більш стабільною і плавною роботою додатків. Модель оснащена слотом на 3 карти (2 nano SIM + 1 micro SD) і підтримує розширення пам'яті до 256 ГБ за допомогою зовнішніх запам'ятовуючих пристроїв.

smartfon-tecno-spark-6-go-ke5j-3-64gb-aq

HIOS 6.2, ОПТИМІЗОВАНІ МОБІЛЬНІ ПРОЦЕСИ

HiOS 6.2 забезпечує доступ користувачів до зручних інтелектуальним функціям. Для SPARK 6 Go доступна нова темна тема. Вона надає менше навантаження на очі і має більшу енергоефективністю. Точка доступу WiFi/режим «Турбо» для соціальних мереж/інтелектуальна панель/збереження статусу Whatsapp і інші функції постійно удосконалюються. Насолоджуйтесь роботою з операційною системою підвищеної інтерактивності.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Пластик
Габарити 169,59 х 76,56 х 9,18 мм
Маса 162 Г

Основні

Виробник Tecno
Тип Смартфон
Модельний рік 2021
Операційна система Android 10.0
Сумісність Android

Екран

Діагональ дисплея 6.52
Роздільна здатність 1600 X 720
Поверхня екрану глянцеве
Технологія дисплею TFT
Сенсорний Так

Процесор

Процесор MediaTek MT6761D Helio A20
Частота процесора 1.8 ГГц
Кількість ядер 4

Живлення

Роз'єми зарядки Micro-USB
Ємність акумулятору 5000mAh
Можливість безпровідної зарядки Немає
Функція швидкої зарядки Ні

Пам'ять

Вбудована пам'ять 64Гб
Оперативна пам'ять 3Гб
Підтримка карт пам'яті MICROSD до 256 ГБ

SIM-карти

Кількість SIM-карт 2 SIM (або 1 SIM + карта пам'яті)
Формат SIM-карти Nano-SIM

Камери

Основна камера, МП 13 МП + 2 МП
Фронтальна камера,МП 8 Мп
Роздільна здатність запису відое основної камери Full HD (1920x1080)

Технології

Стандарт зв'язку 3G
NFC Без NFC