Ulefone Armor 21 8256GB Black

Ulefone Armor 21 8 256GB Black

42514

12 міс.

В наявності

10 599 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Ulefone Armor 21 Black – це надійний смартфон, здатний опинитися на висоті в екстремальних умовах. Захист IP69K дозволяє йому витримувати падіння, воду та пил, а його стильний зовнішній вигляд робить його по-справжньому унікальним.
Особливістю його дизайну є величезний динамік з яскравим підсвічуванням, яке надає йому додаткового шарму. У плані продуктивності цей смартфон пропонує надійне "залізо".
Швидка оперативна пам'ять об'ємом 8 ГБ у поєднанні з процесором Helio G99 забезпечує плавність роботи та миттєвий запуск будь-яких програм. Вбудований накопичувач пам'яті на 256 ГБ – стандартний показник для пристроїв даного класу.
Батарея ємністю 9600 мА*год порадує тих, хто цінує тривалу автономність, а зарядний пристрій потужністю 33 Вт дозволяє повністю зарядити батарею лише за 2.5 години. Наявність NFC та загальна продуктивність смартфона роблять його ідеальним вибором.

Дисплей цього смартфона забезпечує високу якість зображення. З яскравістю і частотою оновлення 120 Гц на діагоналі 6.58 дюйма, це справді дивовижна матриця з відмінною передачею кольору. Такий дисплей здивує навіть найвибагливіших користувачів, які звикли до високих стандартів якості. Гучний динамік цього смартфона вразить вас якістю звуку.
Він може зрівнятися з невеликою Bluetooth-колонкою за гучністю, а якість звуку також чудово. Приємна кольорова підсвітка RGB створює атмосферу під час прослуховування музики. Рівень звукового тиску в 122 дБ справді вражає, і музику можна почути на десятках метрів довкола. Це новаторське рішення для смартфонів Ulefone, яке стало вдалим експериментом для бренду.

Камера цього смартфона також вражає. Вона оснащена 24-мегапіксельною нічною камерою, яка дозволяє робити фотографії та відео навіть у повній темряві на відстані до 10 метрів за допомогою інфрачервоних датчиків.
Основний модуль камери з роздільною здатністю 64 Мп робить дуже чіткі фотографії, які можна порівняти з флагманськими пристроями. Камера також пропонує безліч додаткових режимів, які припадуть до смаку любителям мобільного фотозйомки. Фронтальна камера ідеально підходить для селфі та відеодзвінків.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Метал та пластик
Габарити 176 х 81.6 х 18.1 мм
Маса 400г

Основні

Виробник Ulefone
Тип Смартфон
Операційна система Android 13
Сумісність Android

Екран

Діагональ дисплея 6,58
Роздільна здатність 2408x1080
Тип матриці IPS
Поверхня екрану глянцеве
Частота обновлення екрану 120 Гц
Сенсорний Так

Процесор

Процесор MediaTek Helio G99
Частота процесора 2,2Ггц
Кількість ядер 8

Живлення

Роз'єми зарядки USB Type-c
Ємність акумулятору 9600 mAh
Можливість безпровідної зарядки Немає
Функція швидкої зарядки Так

Пам'ять

Вбудована пам'ять 256Гб
Оперативна пам'ять 8Гб
Підтримка карт пам'яті MICROSD до 1 ТБ

SIM-карти

Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano-SIM

Камери

Основна камера, МП 64Мп
Фронтальна камера,МП 13Мп
Роздільна здатність запису відое основної камери Full HD (1920x1080)

Технології

Стандарт зв'язку 4G
Комунікації WI-FI 802.11 A/B/G/N/AC
NFC 3 NFC