Xiaomi Redmi Note 11S 6128 Gb Graphite Gray

Xiaomi Redmi Note 11S 6/128 Gb Graphite Gray

34608

12 міс.

В наявності

7 099 грн

10 999 грн

Колір
  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Тонкий профіль, стильна зовнішність

Redmi Note 11S отримав абсолютно новий дизайн з плоскою рамкою та мінімалістським стилем, який надає йому солідності. А також добре лежить в руці за рахунок товщини всього 8 мм. Вам залишається лише вибрати один із трьох елегантних та атмосферних кольорів – яскравий та чистий Pearl White, магічний Twilight Blue або строгий Graphite Gray – і насолоджуватися кожним дотиком до свого смартфона.

AMOLED екран із частотою 90 Гц та яскравими фарбами

Дивіться відео, читайте новини або переглядайте сторінки друзів у соцмережах із задоволенням на великому та яскравому екрані AMOLED Redmi Note 11S. Він пропонує вам більш комфортний досвід та плавну анімацію завдяки частоті оновлення 90 Гц та демонструє по-справжньому реалістичну картинку за рахунок дозволу FHD+ та покриття розширеної колірної гами DCI-P3. А з урахуванням пікової яскравості в 1000 нит цей дисплей залишається чітким навіть у сонячний день. Тому, незалежно від оточення, ви завжди зможете побачити те, що вам потрібно.

Камера флагманського рівня

Основна камера з чотирма різними об'єктивами подарує вам безкомпромісний досвід зйомки та дозволить зафіксувати все у найкращих ракурсах. Її основний датчик з роздільною здатністю 108 Мп пікселів може робити супердетальні знімки, які залишаються чіткими, навіть якщо їх збільшити у сто разів. Ширококутна камера з оглядом 118° допомагає отримувати масштабні панорамні знімки. Макрокамера на 2 Мп дозволяє максимально наблизитися до об'єктів і знімати з дуже близької відстані, а 2-мегапіксельний датчик глибини зробить ваші портрети виразнішими за рахунок плавного розмиття фону. Таким чином, у Redmi Note 11S знайдеться потрібний інструмент для будь-якого випадку.

Більше кольору та чіткості у будь-який час доби

Знімайте яскраві фото навіть уночі завдяки технологіям об'єднання пікселів 9-в-1 та Dual-native ISO. Вони сприяють кращому шумоподавленню та світлочутливості, забезпечуючи камері смартфона максимальну продуктивність при слабкому освітленні.

Ваші найкращі селфі

Зафіксуйте всі чудові моменти життя за допомогою 16-мегапіксельної селфі-камери. Вона дозволяє робити чіткі знімки, які ви завжди можете зробити ще цікавішими за допомогою неперевершених візуальних ефектів та фільтрів. Бо краси багато не буває.

Швидка та ефективна робота

Використовуйте всю потужність процесора MediaTek Helio G96, щоб легко впоратися з будь-якими завданнями. Цей чіп з тактовою частотою до 2,05 ГГц доповнюється швидкою оперативною пам'яттю LPDDR4X та сховищем стандарту UFS 2.2, завдяки чому здатний показувати відмінні результати і в повсякденних завданнях, і в динамічних іграх.

Потужний акумулятор та швидка зарядка 33 Вт

Redmi Note 11S дозволить вам почуватися впевнено поза домом. Оснащений великим акумулятором ємністю 5000 мАг, він дозволяє спокійно займатися своїми справами протягом усього дня. А підтримка швидкої зарядки 33 Вт Pro, яка здатна поповнити запас енергії в батареї від 0 до 100% всього за 58 хвилин, допоможе заощадити час, коли його і так мало.

Ефективна система охолодження

Технологія LiquidCool, яка складається з кількох шарів графіту та мідної фольги, забезпечує смартфону стабільну роботу навіть під великими навантаженнями. Завдяки загальній площі розсіювання тепла 10005 мм², телефон остигає швидше та краще зберігає оптимальну температуру.

Справді реалістичний звук

Насолоджуйтесь переглядом мультимедіа та іграми з повним ефектом занурення завдяки аудіосистемі з двома динаміками, яка оточить вас якісним звуком.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Метал
Стандарт захисту IP53
Габарити 159.87 X 73.87 X 8.09 ММ
Маса 179 Г

Основні

Виробник Xiaomi
Тип Смартфон
Модельний рік 2022
Операційна система Android 11.0
Сумісність Android

Екран

Діагональ дисплея 6.43
Роздільна здатність 2408x1080
Тип матриці AMOLED
Поверхня екрану глянцеве
Частота обновлення екрану 90 Гц
Сенсорний Так

Процесор

Процесор MEDIATEK HELIO G96
Частота процесора 2,05 ГГц
Кількість ядер 8

Живлення

Роз'єми зарядки USB Type-c
Ємність акумулятору 5000mAh
Можливість безпровідної зарядки Немає
Функція швидкої зарядки Так

Пам'ять

Вбудована пам'ять 128Гб
Оперативна пам'ять 6Гб
Підтримка карт пам'яті MICROSD до 1 ТБ

SIM-карти

Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano-SIM

Камери

Основна камера, МП 108+8+2+2 Мп
Фронтальна камера,МП 16 Мп
Роздільна здатність запису відое основної камери Full HD (1920x1080)

Технології

Комунікації WI-FI 802.11 A/B/G/N/AC, GPS, BLUETOOTH, GALILEO, BEIDOU
NFC 3 NFC