Монiтор LG 23.8 24MP60G-B IPS Black

Монiтор LG 23.8 24MP60G-B IPS Black

44216

12 міс.

В наявності

5 399 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Реалістичні кольори

Монітор LG MP60G-B використовує дисплей, зроблений на базі матриці IPS, за рахунок чого передача відтінків неймовірно якісна. Рідкі кристали відображають відтінки ідеально під будь-яким кутом, час відгуку зменшується, а користувачі можуть дозволити собі змінювати положення тіла так, як їм треба. Кілька людей комфортно вивчать графіки та звіти, а перегляд фільму не буде затьмарений пошуком кращого кута огляду. Винятковий комфорт – чим би ви не займалися.

Фото 1 Logitech G840 XL

Повне занурення

Три сторони дисплея обрамлені найтоншою рамкою, що утворює практично непомітний каркас. При цьому ви зможете сприймати сформовану картинку без будь-яких відволікаючих факторів. Стильний концепт мінімалізму чудово передано за допомогою елегантних витончених деталей, якими і стали описані вище рамки.

Фото 2 Logitech G840 XL

Візуальний комфорт

Для комфортного читання з екрану і можливості проводити тривалий час за монітором LG MP60G-B виробник впровадив технологію відсіву синіх променів. Таке випромінювання стомлює очі, а зробивши колірну температуру наближеною до рівня паперу, він домігся того середовища, яке не буде небезпечним для сітківки.

Фото 3 Logitech G840 XL
Фото 4 Logitech G840 XL

Захист ваших очей

Зниження мерехтіння технологією Flicker Safe зробило важливий внесок у забезпечення ідеальних умов роботи за монітором представленої моделі. Так очі не отримують навантаження, яке може стати причиною зниження гостроти зору, а, отже, ви зможете тривалий час працювати біля дисплея, не боячись побічних ефектів.

Швидкість без затримок

Режим MBR дозволив знизити кількість затримок, тим самим вивівши зменшення спотворення на показник до 1 мс. Ігровий процес при цьому став плавним, динамічні сцени згладжені, а ривки усунуті. Відсутність розмитих і здвоєних кадрів зробила зображення значно кращим, а синхронізація візуалу, що виводиться, і дій гравця покращили якість і результативність геймінгу.

Фото 5 Logitech G840 XL

Плавна динаміка

Ще одним інструментом створення зображення стала технологія AMD FreeSync™. Динамічні кадри відображаються плавно навіть під час найшвидших дій. У результаті на LG MP60G-B ви бачите зображення без спотворень та розривів кадру. Винятково висока якість ігрового процесу забезпечена.

Фото 6 Logitech G840 XL
Фото 7 Logitech G840 XL

Будь найшвидшим

Отримати тактичну перевагу на полі бою за рахунок грамотно підібраного обладнання реально. Опція Dynamic Action Sync зменшує показник затримки введення, що підтримує геймінг у реальному часі. Жодних осічок з вини техніки – ваша майстерність буде реалізована на всі 100%.

Стабілізація чорного

Важливою умовою на шляху до перемоги є здатність гравця мислити холоднокровно і вичікувати слушний момент для атаки. Коли супротивник мислить аналогічно, ви маєте можливість випередити його, побачивши у непроглядній темряві. Темні локації будуть стабілізовані у чорному відтінку за допомогою технології Black Stabilizer, щоб ви вчасно помітили снайперів, які взяли вас на «мушку».

Фото 8 Logitech G840 XL
Фото 9 Logitech G840 XL

Точний приціл

Допоміжна опція червоної прицільної точки у вигляді хреста на середині екрану LG MP60G-B дозволить краще цілитися і підвищує можливість якісного пострілу з потраплянням. Виняткова влучність і нові перемоги.

Спрощений інтерфейс

Виробник зробив наголос на мінімалізмі не тільки в екстер'єрі техніки – меню взаємодії також зроблене в стриманій комфортній оболонці, яка не має нічого зайвого. Функціонал OnScreen Control дозволить вибрати варіант поділу робочого простору на вікна, змінювати їх розташування та вибирати оптимальний розмір в одну дію. Все для багатозадачності та ефективності.

Фото 10 Logitech G840 XL