Монітор MSI 23.8 G2412 IPS Black 170Hz

Монітор MSI 23.8 G2412 IPS Black 170Hz

45718

12 міс.

В наявності

5 899 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

З урахуванням потреб кіберспортсмена

MSI G2412 оснащений РК-матрицею з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Час відгуку становить лише 1 мс, а частота оновлення – 170 Гц. Разом вони працюють на створення плавного та реалістичного зображення високої чіткості. Монітор підтримує технологію AMD FreeSync Premium, яка знижує ривки та розриви між кадрами, забезпечуючи гармонійний ігровий процес.

Фото 1 MSI G2412

Коли потрібно зреагувати швидко

Плавна динаміка з часом відгуку 1 мс і частотою оновлення 170 Гц дозволить завжди бути напоготові, швидко реагувати на зміни в грі. Завдяки цим характеристикам, гравці зможуть насолодитися картинкою без розмитості та затримок, синхронними діями на клавіатурі та в екрані.

Фото 2 MSI G2412
Фото 3 MSI G2412

Технологія Wide Color Gamut

Алгоритми технології працюють на розширення колірної гами. Це означає, що монітор здатний відтворювати більше відтінків у насичених варіаціях без брудних напівтонів. Точне відображення кольору необхідне під час роботи з графікою, фотографіями або відео.

Ідеальний для техніки на базі AMD

Монітор MSI G2412 підтримує технологію AMD FreeSync Premium. У процесі гри він синхронізує частоту оновлення екрана з графічною картою, усуваючи ривки та розриви зображення. Для геймерів це має особливе значення, оскільки дозволяє їм насолоджуватися більш плавним ігровим процесом і поринути в сюжет на всі 100%.

Фото 4 MSI G2412
Фото 5 MSI G2412

Темрява – не завада пильності

Режим Night Vision призначений для покращення видимості у темних сценах. Він збільшує яскравість таких зон, роблячи видимішими об'єкти на темному тлі без значного погіршення якості зображення загалом. В іграх або фільмах це особливо актуально, адже деталі можуть бути легко втрачені за недостатньої яскравості.

Мультимоніторний формат

Модель можна застосувати у панорамних конфігураціях, забезпечивши широкий кут огляду 180°. Використовуючи кілька моніторів, ви можете створити широке поле огляду, щоб повноцінно зануритися в ігровий світ або багатозадачну роботу.

Фото 6 MSI G2412
Фото 7 MSI G2412

Менше мерехтіння, більше комфорту

Техніка з функцією Anti-Flicker допомагає зменшити мерехтіння на екрані. Втома очей та дискомфорт при тривалій роботі більше не проблема. Завдяки технології монітор MSI G2412 забезпечує умови для комфортного візуального сприйняття. Отримав сертифікат TÜV Rheinland, який підтверджує безпеку для очей користувачів.

Охопи повний кадр

Широкі кути огляду в 178° роблять картинку чіткою та яскравою навіть при перегляді з різних ракурсів. З таким оглядом легко насолоджуватись якісним візуалом, незалежно від того, наскільки близько чи далеко ви знаходитеся від монітора. Підвищуйте свій комфорт досвіду користувача.