Навушники накладні Bluetooth JBL Tune 670BT Black

Навушники накладні Bluetooth JBL Tune 670BT Black

43675

6 міс.

В наявності

2 799 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк
JBL Tune 670NC Black фото

Адаптивне шумозаглушення з Smart Ambient

Ви не будете відволікатися під час навчання або розваг завдяки системі адаптивного шумозаглушення. Якщо ви хочете залишатися на зв'язку з навколишнім світом, не знімаючи навушники, функції Ambient Aware і TalkThru поліпшують чіткість звуків оточуючого середовища та голосів. Ввімкніть ці режими управління оточуючим звуком за допомогою зручного додатку JBL Headphones.

JBL Tune 670NC Black фото

Bluetooth 5.3 з технологією LE Audio (*)

Бездротово передавайте високоякісний звук JBL Pure Bass із свого смартфона за допомогою найновішої версії Bluetooth. Оптимізуйте роботу Bluetooth за допомогою функції Smart Audio & Video у додатку JBL Headphones, вибравши режим Audio (для найкращої якості звуку) або Video (для оптимального геймінгу та відеовідтворення).
(*) Доступно за оновленням через OTA пізніше.

JBL Tune 670NC Black фото

Звук JBL Pure Bass

Навушники JBL Tune 670NC відтворюють знаменитий звук JBL Pure Bass - той самий, що звучить на найбільших музичних концертах по всьому світу.

JBL Tune 670NC Black фото

Підлаштовуйте параметри звуку до ваших вподобань

Встановіть безкоштовний мобільний додаток JBL Headphones, щоб налаштувати звук під свої потреби, вибравши один із попередньо встановлених режимів еквалайзера або власноруч налаштувати криву еквалайзера згідно з вашим контентом, стилем та власним смаком. Голосові підказки допоможуть вам зрозуміти, як користуватися додатковими можливостями Tune 670NC.

JBL Tune 670NC Black фото

Дзвінки у режимі "вільні руки" з функцією VoiceAware

Контролюйте звук та керуйте дзвінками з легкістю завдяки зручним кнопкам на чашках навушників. Функція VoiceAware дозволяє почути свій голос під час розмови.

JBL Tune 670NC Black фото

До 70 годин* роботи від акумулятора зі швидкою зарядкою

Для тривалого задоволення. Cлухайте музику через Bluetooth до 44 годин і заряджайте акумулятор всього за 2 години за допомогою зручного USB-кабелю Type-C. Швидка 5-хвилинна підзарядка дасть вам 3 додаткові години музики. 
*Час роботи від акумулятора: BT увімкнено / ANC вимкнено

JBL Tune 670NC Black фото

Багатоточкове з'єднання

З легкістю перемикайтеся між різними Bluetooth®-пристроями. Переходьте від перегляду відео на планшеті до відповіді на дзвінок на мобільному телефоні, не пропускаючи жодної миті.

JBL Tune 670NC Black фото

Легка та розкладна зручна конструкція

Навушники виготовлені з легких матеріалів та оснащені м'якими амбушурами та комфортною наголовним обшивкою, що забезпечує комфортність при тривалому використанні. Компактна розкладна конструкція дозволяє зі зручністю носити навушники з собою.