Смарт-годинник Xiaomi Watch 2 Pro BT Black BHR7211GL

Смарт-годинник Xiaomi Watch 2 Pro BT Black BHR7211GL

43296

12 міс.

В наявності

8 999 грн

9 999 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк
Фото 1 Xiaomi Watch 2 Pro

Максимум інтелекту та стилю

Xiaomi Watch 2 Pro працюють на платформі Wear OS, що розширює функціональність пристрою. Ви можете підключитися до мережі LTE для прийому дзвінків та використання онлайн-застосунків. Девайс стежить за вашим здоров'ям та фізичною активністю, має водонепроникну оболонку 5 Атм та 20+ дизайнів, що персоналізують циферблат під ваш стиль. Позиціонування за допомогою 5 супутників GNSS забезпечує якісну побудову маршрутів та точне відстеження вашої позиції.

Краса візуалу на екрані 1.43 дюйми

Годинник оснащений AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 466x466 пікселів. Він забезпечує високу яскравість і чіткість зображення, роблячи інформацію, легко зчитуваною навіть у світлі сонячних променів. Великий круглий екран, широка палітра кольорів, ідеальна видимість в будь-яких умовах – ви отримуєте найкраще.

Фото 2 Xiaomi Watch 2 Pro

Постійна класика

Модель виконана в стилі класичного наручного годинника з діаметром циферблата 46 мм, безелем а-ля паризький цвях і корпусом з нержавіючої сталі. Ремінець доступний у двох кольорах, що дозволить вам обрати той варіант, який підходить на всі 100% до вашого стилю. Вдало скомбінувавши зовнішній дизайн з потрібним варіантом цифрового циферблата, ви легко зробите свій лук унікальним. Дві кнопки і головка, що обертається, створюють якісний симбіоз традиційних годинників з інноваційними девайсами.

Фото 3 Xiaomi Watch 2 Pro

Прості оплати із зап'ястя

Смарт-годинник Xiaomi Watch 2 Pro підтримує NFC-оплату і може відображати QR-коди для безконтактних платежів. Це зручне рішення, що дозволяє вам залишити гаманець вдома та використовувати годинник для оплати покупок. Водночас безпека з'єднання завжди на найвищому рівні.

Фото 4 Xiaomi Watch 2 Pro

Коли зробити фото може навіть годинник

Представлена техніка може керувати камерою на смартфоні. Ви легко зробите знімки або використаєте уповільнену зйомку, щоб створити цікавий контент – просто натисніть кнопку спуску затвора. Єдине, варто врахувати, що ця функція несумісна з деякими моделями смартфонів Xiaomi.

Фото 5 Xiaomi Watch 2 Pro

Підключення до 4G LTE

Версія смарт-годинника із підтримкою 4G LTE дозволяє підключатися до інтернету та використовувати різні онлайн-сервіси та програми безпосередньо з годинника, без необхідності підключення до смартфону. Також ви можете приймати дзвінки прямо із зап'ястя. Такий рівень комфорту дозволить переосмислити концепцію розумних девайсів.

Фото 6 Xiaomi Watch 2 Pro

Флагманська продуктивність

Xiaomi Watch 2 Pro працюють на високопродуктивній платформі Snapdragon W5+ Gen 1, що забезпечує високу швидкість роботи з застосунками та ефективне керування енергією. Щоб перехід між програмами був плавним та швидким, модель наділили 2 ГБ оперативної пам'яті. А сховище дає можливість завантажити багато софту на вбудовані 32 ГБ пам'яті.

Фото 7 Xiaomi Watch 2 Pro

Нескінченна автономність

Залежно від версії годинника, він має тривалий час роботи на одній зарядці – до 55 годин для LTE-моделі і до 65 годин для версії з Bluetooth. Ємний акумулятор у поєднанні з енергоефективним процесором дозволили досягти таких приголомшливих показників, з якими ви забудете про часті підзарядки.

Фото 8 Xiaomi Watch 2 Pro

Спорт як частина життя

Вибирайте будь-який із понад 150 спортивних режимів для своїх тренувань. Це дозволить відстежувати прогрес у різних видах фізичної активності та змінювати їх під зростаючі потреби. Розумні системи девайса забезпечують точний аналіз ваших занять спортом.

Фото 9 Xiaomi Watch 2 Pro
Фото 10 Xiaomi Watch 2 Pro

Перевірте характеристики свого тіла

Годинник оснащений датчиками біоелектричного імпедансу та точними алгоритмами, які можуть вимірювати різні показники вашого здоров'я: серед них рівень жирової тканини, базовий метаболізм, кісткові структури та інше. Ці дані можуть допомогти краще розуміти своє тіло та змінювати режими тренувань синхронно з меню харчування. Станьте кращою версією себе без шкоди здоров'ю.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
Стандарт захисту 5АТМ
Габарити 47.6 x 45.9 x 11.8 мм
Маса 54.5г

Основні

Виробник Xiaomi
Тип Смарт-годинник
Операційна система пропрієтарна
Сумісність Android

Екран

Діагональ дисплея 1.43
Роздільна здатність 466 x 466
Тип матриці AMOLED
Поверхня екрану глянцеве
Сенсорний Так

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1

Живлення

Роз'єми зарядки магнітна
Ємність акумулятору 495 mAh

Пам'ять

Вбудована пам'ять 32Гб
Оперативна пам'ять 2Гб

Технології

Комунікації WI-FI 802.11 A/B/G/N/AC
NFC 3 NFC

Функціональність

Спосіб підключення Bluetooth