Infinix Hot 20i 464Gb Energy Green

Infinix Hot 20i 464Gb Energy Green

39235

12 міс.

В наявності

3 999 грн

5 299 грн

Колір
  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Дизайн і рівень захисту

Для виготовлення корпусу смартфона застосували пластик. Колір моделі чорний. Крім цього, любителі регулярних поїздок і просто довговічних виробів також оцінять телефон.

Характеристики екранного модуля Infinix Hot 20i (X665E) 4/64Gb Wilderness 

Для виготовлення екранного модуля використовувалася матриця IPS, що гарантує чудову кольорову передачу і соковиту картинку навіть при інтенсивному зовнішньому світі. Розмір діагоналі дисплея становить 6.6" при роздільній здатності 720 x 1612 пікселів.< /p>

Щоб убезпечити дисплей від негативних зовнішніх чинників в процесі використання, його покрили склом . Природно, це не скасовує потреби використовувати захисні засоби, наприклад, плівку. Проте, покриття однозначно зменшує ймовірність появи ушкоджень на екрані телефона.

Апаратна платформа

Телефон Infinix Hot 20i (X665E) 4/64Gb Wilderness) — це по суті функціональний комп'ютер у вашій кишені. Щоб він без зусиль справлявся з поставленими завданнями, виробник подбав про сучасну внутрішню «начинку».

Перше, на що варто звернути увагу при аналізі комплектуючих моделі — 8-ядерний чіпсет MediaTek Helio G25 з частотою тактів 2.0 Ггц. Доповнює чіп графічний адаптер IMG PowerVR GE8320. Так що робота додатків буде стабільною, а запуск швидким.

Що стосується пам'яті, для цієї конфігурації пристрою характерно 4 Гб RAM оперативної і 64 Гб вбудованої, так що скоріше всього вам навіть не буде потрібна флеш-карта — підтримуються зовнішні карти microSD.

Камери смартфона

Оснащення хорошого мобільного телефону складно уявити без камер. Не важливо, необхідно вам робити робочі фото звіти або хочете відобразити пам'ятні моменти — Infinix Hot 20i (X665E) 4/64Gb Wilderness з легкістю впорається і не з такими дорученнями. Роздільна здатність тилової камери становить 13.0 Мп, фронтальної — 8.0 Мп.

Бездротові технології та додаткові модулі

Телефон підтримує стандарт зв'язку 2G (GSM), 3G, 4G (LTE), що гарантує швидкий вихід у всесвітню павутину і стабільну передачу файлів та інформації. Серед інших бездротових технологій передбачені Bluetooth є, GPS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac.

Додатково перелік датчиків пристрою включає Датчик наближення, Акселерометр, Ліхтарик, Датчик ідентифікації за відбитками пальців.

Можливості автономної роботи

Можливості роботи без підзарядки — один з ключових параметрів будь-якого гаджета . Звичайно, багато що залежить від ваших звичок експлуатації, але в сучасних умовах життя, коли на зв'язку потрібно залишатися безперервно, потужність батареї вирішує дуже багато. Щоб вам не довелося регулярно шукати ЗП або повербанк, телефон оснащений акумулятором потужністю 5000 mAh. Для відновлення заряду акумулятора передбачений порт USB .

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Пластик
Габарити 76.4 × 164 .8 × 8.8 мм
Маса 195 г

Основні

Виробник Infinix
Тип Смартфон
Модельний рік 2022
Операційна система Android 12
Сумісність Android

Екран

Діагональ дисплея 6.6
Роздільна здатність 1612 х 720
Поверхня екрану глянцеве
Технологія дисплею IPS
Частота обновлення екрану 60 Гц
Сенсорний Так

Процесор

Процесор MediaTek Helio G25
Частота процесора 2.0 ГГц + 1.5 ГГц
Кількість ядер 4+4

Живлення

Роз'єми зарядки Micro-USB
Ємність акумулятору 5000mAh
Можливість безпровідної зарядки Немає
Функція швидкої зарядки Ні

Пам'ять

Вбудована пам'ять 64Гб
Оперативна пам'ять 4Гб
Підтримка карт пам'яті MICROSD до 512 ГБ

SIM-карти

Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano-SIM

Камери

Основна камера, МП 13 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Фронтальна камера,МП 8 Мп
Роздільна здатність запису відое основної камери Full HD (1920x1080)