Infinix ZERO 30 8256GB Misty Green

Infinix ZERO 30 8 256GB Misty Green

44192

12 міс.

В наявності

8 999 грн

9 999 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Нові можливості самовираження з Infinix

Смартфон Infinix ZERO 30, оснащений системою камер 108 Мп та селфі-камерою 50 Мп, чудово справляється з фотозйомкою навіть за слабкого освітлення. 6,78-дюймовий FHD+ АМOLED дисплей із частотою оновлення 120 Гц забезпечує чудове зображення. Розширення оперативної пам'яті до 16 Гб гарантує швидку та плавну роботу всіх додатків. Акумулятор ємністю 5000 мАг та зарядка потужністю 45 Вт не залишать без заряду протягом дня.

Фото 1 Infinix ZERO 30

З Infinix ви завжди бездоганні

Infinix ZERO 30 з фронтальною камерою 2К 50 Мп знімає чудові фото та відео, на яких ви маєте неперевершений вигляд. Завдяки просунутим алгоритмам автофокусування ви завжди знаходитиметеся у фокусі і знімете все, що хотіли, і у чудовій якості. Функція Dual Video допоможе знімати історію з різних ракурсів, використовуючи основну та фронтальну камери. А вбудований яскравий ліхтарик та алгоритми нічної зйомки гарантують отримання чітких деталізованих селфі, зроблених при слабкому освітленні.

Фото 2 Infinix ZERO 30

Магія кіно

Завдяки кінематографічному співвідношенню сторін 2.35:1 та спеціальним фільтрам для відео ви зможете знімати справжні шедеври у форматі, який використовується на професійних знімальних майданчиках. Функція Sky Remap легко повертає у кадр сонячну погоду.

Визнаний лідер у мобільній фотографії

Отримайте найкращий досвід зйомки з можливостями Infinix ZERO 30. Основна камера 108 Мп з технологією ADAPTIVE PIXEL 9 В 1 дозволяє отримувати чудові знімки при будь-якій освітленості та з будь-якого ракурсу.

Фото 4 Infinix ZERO 30
Фото 2 Infinix ZERO 30

Витончений стиль

Оцініть чудовий дизайн із вигнутим екраном Golden Curved Screen, який розширює межі віртуального світу. Завдяки мінімальній рамці товщиною всього 2.8 мм, співвідношення екрану до корпусу досягає 93.7%. Стійке до ударів та падінь скло Corning Gorilla Glass, що покриває екран, гарантує виняткову довговічність та надійність.

Фото 5 Infinix ZERO 30

Яскравий та чіткий FHD+ дисплей

Будь-яке зображення на 10-бітному FHD+ АМOLED дисплеї з підтримкою 100% DCI-P3 та покращеною контрастністю вражає своєю реалістичністю та відмінною деталізацією. Частота оновлення 120 Гц та частота дискретизації 360 Гц забезпечують м'який скролінг, плавне відображення динамічного контенту та відмінну чуйність на дотики. Завдяки піковій яскравості 950 нит смартфоном зручно користуватися навіть у сонячну погоду.

Фото 6 Infinix ZERO 30
Фото 7 Infinix ZERO 30

Розблокування торканням

Торкніться підекранного сканера відбитків пальців, і ваш смартфон розблокується всього за 322 мс. Завдяки передовому алгоритму виявлення підробок можливість помилки при ідентифікації зводиться до нуля.

Продуктивність на високому рівні

Сучасний 6нм процесор MediaTek Helio у поєднанні з 8 Гб оперативної пам'яті, яка може подвоюватись при пікових навантаженнях, та 256 Гб вбудованої пам'яті забезпечує значний приріст продуктивності та швидкості передачі даних. Тепер найбільш ресурсомісткі завдання виконуються з блискавичною швидкістю, а всі програми та додатки працюють злагоджено та плавно.

Суперпотужна батарея. Супершвидка зарядка

З батареєю ємністю 5000 мАг заряду вистачить на цілий день активного використання. Суперпотужна зарядка 45 Вт заряджає батарею до 75% лише за півгодини. Сертифікація у незалежній лабораторії TÜV гарантує не тільки швидку, але й безпечну підзарядку. Інноваційна технологія обхідної зарядки подає живлення безпосередньо на головну плату, завдяки чому вдається контролювати температуру пристрою на підзарядці.

Ефективна система охолодження

Просунута система охолодження, в основі якої лежить інноваційний охолоджувальний матеріал VC, складається з 11 шарів і забезпечує ефективне відведення тепла та зниження температури до 7 градусів.

Кожна дрібниця важлива для комфорту

Передова UPS технологія покращує якість зв'язку там, де зазвичай виникають проблеми, наприклад, у ліфтах чи аеропортах. Вам забезпечено до 30% потужніший сигнал мобільного зв'язку і до 100% посилення Wi-Fi сигналу. Вбудований NFC дозволяє здійснювати захищені безконтактні операції, використовувати смартфон як ключ, проїзний квиток чи абонемент. Подвійні стереодинаміки з підтримкою Hi-Res, DTS та JBL створюють ефект занурення під час перегляду контенту та гри.

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Пластик
Стандарт захисту IP54
Габарити 164.4 x 75 x 7.8 мм
Маса 182г

Основні

Виробник Infinix
Тип Смартфон
Операційна система Android 13
Сумісність Android

Екран

Діагональ дисплея 6.78
Роздільна здатність 2400x1080
Тип матриці AMOLED
Поверхня екрану глянцеве
Частота обновлення екрану 120 Гц
Сенсорний Так

Процесор

Процесор MediaTek Helio G99
Частота процесора 2.2ГГц
Кількість ядер 8

Живлення

Роз'єми зарядки USB Type-c
Ємність акумулятору 5000мАг
Можливість безпровідної зарядки Немає
Функція швидкої зарядки Так

Пам'ять

Вбудована пам'ять 256Гб
Оперативна пам'ять 8Гб
Підтримка карт пам'яті Не підтримує

SIM-карти

Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano-SIM

Камери

Основна камера, МП 108 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Фронтальна камера,МП 50Мп
Роздільна здатність запису відое основної камери