Infinix NOTE 40 8256GB Obsidion Black

Infinix NOTE 40 8 256GB Obsidion Black

45284

12 міс.

В наявності

8 999 грн

9 999 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Стильний, потужний, продуктивний

Смартфон Infinix NOTE 40 підходить для вирішення будь-якого завдання: від присутності на онлайн-лекціях до геймінгу на високих налаштуваннях графіки. Продуктивний девайс оснащений енергоефективним процесором із можливістю додаткового розширення ОЗП до 16 ГБ. Імерсивний безрамковий екран і фірмове звучання JBL ідеальні для скролінгу та перегляду контенту. Акумулятор ємністю 5000 мА·год забезпечує автономну роботу протягом 24-36 годин.

Фото 1 Infinix_NOTE_40

Неймовірно швидке заряджання

Патентована революційна мікросхема для керування процесом заряджання об'єднує високоточне визначення потужності, універсальну підтримку сцен і модулі безпечного визначення напруги в одному чипі. Девайс оснащений технологією 45-ватного швидкого заряджання: 5-хвилинного заряджання достатньо для 4 годин перегляду відео. Миттєве ввімкнення живлення доступне завдяки попередньо встановленим режимам, налаштованим відповідно до вподобань користувача. Смарт-зарядка забезпечує 50% заряду за 26 хвилин, гіпершвидка зарядка справляється з відновленням ємності до 50% за 19 хвилин.

Фото 2 Infinix_NOTE_40

Альтернативний варіант підключення

Користувач смартфона Infinix NOTE 40 може відмовитися від необхідності менеджерити кабель зарядки, щоб він не заважав використанню гаджета. Технологія MagCharge спрощує процес заряджання: достатньо один раз клацнути для бездротового підключення. Функція реверсивної зарядки за допомогою двостороннього OTG забезпечує можливість паралельно заряджати інший девайс через смартфон.

Екран із безрамковим дизайном

Гаджет отримав ультравузькі рамки в стилі Unibody MDA. Антени також приховані в конструкції та не створюють візуального шуму. Співвідношення площі екрана до корпусу становить 94%. Зручне підекранне розташування сканера відбитків пальців дає можливість користувачеві швидко отримати доступ до функціонала пристрою, убезпечивши його від несанкціонованого доступу третіх осіб. Суцільнометалева рамка девайса знижує ризик серйозних пошкоджень під час падінь або ударів.

Фото 4 Infinix_NOTE_40

Вражаюча якість картинки

Яскравий AMOLED-дисплей забезпечує чітке, яскраве зображення та захищає очі користувача від впливу світла синього спектра за допомогою активації спеціальних фільтрів. Висока частота оновлення 120 Гц створює комфортний плавний візуал під час перегляду фільмів або ігор на високих налаштуваннях графіки. Пікова яскравість 1300 ніт забезпечує комфортну взаємодію з екраном зі збереженням оптимальної читабельності картинки за будь-якого рівня освітлення навколо.

Фото 5 Infinix_NOTE_40

Перше в сегменті ШІ-підсвічування

Задня панель смартфона Infinix NOTE 40 доповнена світлодіодом Active Halo. Новий помічник працює на базі алгоритмів штучного інтелекту, ініціюючи світлові ефекти, що зачаровують. Під час заряджання акумулятора підсвічування переливається різними відтінками, а коли ви граєте, отримуєте повідомлення або слухаєте музику колір плавно змінюється. Візуальне сповіщення про події робить використання гаджета ще більш комфортним.

Система камер для неймовірних кадрів

Відкрийте для себе дивовижний світ фотографії та створюйте професійні знімки за допомогою потрійного фотомодуля смартфона NOTE 40. Основний сенсор на 108 МП має 3-х кратний зум, що наближає об'єкти без втрати якості картинки. Доступний запис відео у форматі 2K 30 кадрів на секунду/1080p. Фронтальна 32-мегапіксельна камера дає можливість робити деталізовані селфі та бути присутнім на онлайн-зустрічах із трансляцією картинки високої якості.

Фото 7 Infinix_NOTE_40

Неперевершена продуктивність

Гаджет оснащений потужним чипсетом Helio G99 Ultimate, виготовленим за 6-нм техпроцесом з істотним прискоренням роботи системи та підвищенням енергоефективності. Відкрийте нові горизонти використання смартфона Infinix NOTE 40 із контролем температури, ігрової продуктивності та системних функцій за допомогою ШІ-алгоритмів. Базова частота восьмиядерного процесора становить 2,2 ГГц. Контроль частоти кадрів здійснює технологія XBOOST. Отримайте неперевершений ігровий досвід із гарантованою максимальною продуктивністю та плавним візуалом.

Фото 8 Infinix_NOTE_40

Багатозадачність більше не проблема

Девайс здійснює блискавично швидкий запуск додатків, який прискорено порівняно з попереднім поколінням ще на 10%. Вдосконалений процес роботи в умовах багатозадачності дає можливість запускати у фоновому режимі до 18 додатків без підвисання системи. Працюйте або вчіться, паралельно дивлячись відео, рахуючи дані в програмах і переглядаючи соціальні мережі.

Фото 9 Infinix_NOTE_40

Приголомшливе звучання

Модель оснащена якісними динаміками з фірмовим звуком JBL. Гарантована більш широка звукова сцена під час прослуховування музичних треків і перегляду контенту. Спецефекти в іграх звучать набагато яскравіше та дають змогу вчасно відреагувати на небезпеку. Високопружна силіконова діафрагма додає 58% до потужності басів. Об'ємний звук на 360° заповнює все навколо.

Фото 11 Infinix_NOTE_40

Ще більше можливостей

Корпус смартфона захищений від бризок води та крапель дощу за стандартом IP54. Вбудований високоточний GPS-модуль забезпечує геопозиціювання з мінімальними затримками. За допомогою NFC ви можете безконтактно оплатити покупки в магазинах.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

Пристрій працює на базі XoS 14. Оновлена ОС містить до 15 практичних додатків, які за потреби можна видаляти. Смарт-алгоритм вимикає та приховує непріоритетні сповіщення на основі користувацьких уподобань. Просте й зрозуміле управління відкриває нові можливості під час використання смартфона. ШІ-технології дають можливість в один клік реалізовувати свою креативність. Створюйте плани заходів, резюмуйте ключові ідеї автоматично в одному файлі, створюйте нові шпалери для робочого столу.

Фото 12 Infinix_NOTE_40

Фізичні параметри

Матеріал корпусу Пластик
Стандарт захисту IP54
Габарити 164.13 x 74.53 x 7.75 мм
Маса 190г

Основні

Виробник Infinix
Тип Смартфон
Операційна система Android 14
Сумісність Android

Екран

Діагональ дисплея 6.78
Роздільна здатність 2436х1080
Тип матриці AMOLED
Поверхня екрану глянцеве
Частота обновлення екрану 120 Гц
Сенсорний Так

Процесор

Процесор MediaTek Helio G99 Ultimate
Частота процесора 2.2Ггц
Кількість ядер 8

Живлення

Роз'єми зарядки USB Type-c
Ємність акумулятору 5000мАг
Можливість безпровідної зарядки Немає
Функція швидкої зарядки Так

Пам'ять

Вбудована пам'ять 256Гб
Оперативна пам'ять 8Гб
Підтримка карт пам'яті Не підтримує

SIM-карти

Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano-SIM

Камери

Основна камера, МП 108 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Фронтальна камера,МП 32 МП
Роздільна здатність запису відое основної камери 2K UHD (2048x1152)