Xiaomi Redmi 7 364Gb Eclipse Black БВ (Стан 5)

Xiaomi Redmi 7 3 64Gb Eclipse Black БВ (Стан 5)

38445

1 міс.

В наявності

3 000 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк
фото 1 Xiaomi Redmi 7

Redmi 7

Найшвидший в класі.
Потужність, що постійно з тобою.

Дисплей 6.2” HD+ з каплеподібним вирізом
Витончена задня панель

Батарея високої ємності – 4000мАг
Автономність до двох днів

Подвійна основна камера 12Мп +2Мп 
8Мп Селфі-камера

Високоефективний восьмиядерний процесор 
Qualcomm® Snapdragon™ 632

фото 2 Xiaomi Redmi 7
фото 3 Xiaomi Redmi 7

Тонкий. Стильний. Надійний

Смартфон Redmi 7 володіє гармонійними пропорціями і зручно розміщується в руці. Витончений тонкий корпус з округленими кутами і гранями виглядає просто чудово і зовні цілком може конкурувати з більш дорогими моделями. Гідрофобне покриття P2i забезпечує смартфону надійний захист від бризок: краплі води стікають з корпусу, не завдаючи пристрою шкоди. Фронтальна панель гаджета покрита ударостійким склом Gorilla Glass 5.

Продуктивність

Redmi 7 працює на базі продуктивної системи 14-нм SoC Snapdragon™ 632. В її конфігурацію входять вісім ядер з тактовою частотою 1,8 ГГц і GPU Adreno 506. Стабільна робота системи навіть в умовах пікових навантажень дозволяє використовувати смартфон для самих різних цілей: перегляду відео, сучасних ігор, використання ресурсномістких додатків, обробки фото і відео матеріалів та ін.

фото 4ua Xiaomi Redmi 7

Безмежний дисплей

Дисплей Redmi 7 діагоналлю 6,26 дюйма і роздільною здатністю 1520 х 720 пікселів має відмінну передачу кольорів і високу чіткість зображення. Дисплей відрізняється хорошим колірним охопленням (84 % колірного простору NTSC) і має сертифікат TÜV Rheinland, що вказує на зниження синього спектру для захисту очей. Практично повна відсутність бічних рамок і невеликий, схожий на краплю виріз у верхній частині екрану візуально розширюють його межі, роблять зображення більш масштабним і реалістичним.

фото 5ua Xiaomi Redmi 7

Фото відмінної якості

Завдяки здвоєному модулю основної камери ви зможете розраховувати на чудові знімки, зроблені при різному освітленні. Основний фотомодуль на 12 Мп володіє великими пікселями розміром 1,25 мкм для фотозйомки в нічний час. Додатковий модуль на 2 Мп відповідає за аналіз глибини сцени. Алгоритми штучного інтелекту розпізнають 27 категорій, більше двох сотень сцен, щоб отримати чіткий яскравий знімок, будь то інтер'єрна фотографія, портрет або пейзажна зйомка.

фото 6.1 Xiaomi Redmi 7фото 6.2 Xiaomi Redmi 7

Яскраві живі селфі

Redmi 7 отримав фронтальну камеру зі штучним інтелектом на 8 Мп. Камера забезпечує ефект природного макіяжу, вирівнюючи тон шкіри, роблячи її свіжою і сяючою. Ефект розмиття заднього плану концентрує увагу на об'єкті в фокусі і дозволяє отримувати відмінні атмосферні знімки одним натисненням кнопки.

АІ зйомка Розмиття заднього плану
Розблокування за допомогою AI 
AI Макіяж Миттєва природня краса

фото 7 Xiaomi Redmi 7

Автономність

Високоємна батарея на 4000 мАг і технологія оптимізації енергоспоживання забезпечують багато годин активного використання смартфона на одному заряді. За твердженнями виробників Redmi 7 розрахований на 27 годин в режимі розмов, на більш ніж 15 годин перегляду відео або на 8 годин безперервної динамічної гри.

фото 8 Xiaomi Redmi 7

Дані під захистом

Redmi 7 оснащений сучасним дактилоскопічним датчиком на тильній панелі. Датчик за частки секунди відсканує відбиток пальця і розблокує смартфон для свого власника.

фото 9 Xiaomi Redmi 7

Ще більше можливостей для спілкування

Redmi 7 враховує ваші вимоги до повноцінного спілкування. Саме тому він має два слота під SIM-карти і ще один слот під карту Micro SD. Максимальна ємність карти пам'яті обмежена 512 Гб, а це означає величезні можливості для зберігання текстових документів, робочих файлів, фото і відео контенту.