Samsung Galaxy A9 2018 A9200 6128GB Caviar Black БВ (Стан 5)

Samsung Galaxy A9 2018 A9200 6 128GB Caviar Black БВ (Стан 5)

36896

1 міс.

В наявності

5 000 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

SAMSUNG GALAXY A9

Ще більше камер - ще краще фото

Використовуйте можливості зйомки на повну! Samsung Galaxy A9 - це перший смартфон з чотирма основними камерами. Робіть ідеальні фото і діліться яскравими враженнями з друзями і знайомими.

Дивіться на світ ширше

Чотири камери нового Samsung Galaxy A9 - в чотири рази більше можливостей передати емоції і почуття на фото: широкоформатна камера (8 Мп), телефото (10 Мп), основна камера (24 Мп), портретна камера (5 Мп). Скористайтеся функціями Розпізнавання Дефектів і Оптимізації Зображення, щоб кожне фото було винятковим, яскравим, унікальним.

Стильний, сучасний, впізнаваний

У дизайні Samsung Galaxy A9 ідеально поєднані лаконічність форм і функціональність. Завдяки тонкому формфактору і заокругленим гранях смартфоном зручно користуватися навіть однією рукою. Задня скляна панель з ефектом 3D підкреслює елегантність пристрою. Навіть одного погляду буде достатньо, щоб визначити - перед вами смартфон топового рівня.

Роздвиньте межі реальності

Samsung Galaxy A9 має 6.3 '' FHD + Super AMOLED екран, який дозволить вам оцінити неймовірну насиченість і контрастність зображення. Практично безрамкова конструкція створює відчуття безмежності екрану, візуально роблячи зображення ще більш реалістичним. Отримайте незабутнє задоволення від перегляду!

Залишайтеся в курсі актуальних подій

Завжди Активний екран від Samsung Galaxy A9 - це зручна можливість мати під рукою всю необхідну інформацію: час, прогноз погоди, повідомлення, оповіщення та ін.

Небувала продуктивність

Потужний і продуктивний восьміядерний процесор і 6 ГБ оперативної пам'яті дозволять вам ефективно використовувати Samsung Galaxy A9 в режимі багатозадачності. Ваш смартфон швидко і чітко виконує всі ваші команди.

Потрібна інформація завжди з вами

Вам більше не доведеться сортувати фотографії та документи по важливості і позбавлятися від інформації принаявності браку місця для зберігання. 128 ГБ вбудованої пам'яті допоможуть зберегти всі ваші спогади і враження від відпустки, ділову та особисту переписку, документи, музику, відео та багато іншого. А з картою microSD на 512 ГБ можливості зберігання зростуть багаторазово.

Автономність - це важливо

З акумулятором ємністю 3800 мАг вам забезпечено багато годин автономної роботи. Універсальний і швидкісний роз'єм USB Type-C гарантує швидку зарядку пристрою, щоб ви, не змінюючи планів, могли і далі користуватися безмежними можливостями Samsung Galaxy A9.

Ваш персональний Samsung Galaxy A9

Технологія Розпізнавання Обличчя миттєво надасть доступ до додатків та інформації лише зареєстрованим користувачам. А завдяки інноваційній технології Samsung Knox всі персональні дані захищені ще надійніше.

Сканер відбитків пальців - це можливість встановлювати додатковий захист і швидко проходити авторизацію в додатках і на сайтах.