Samsung A705 Galaxy A70(2019) 6128GB Black БВ (Стан 5)

Samsung A705 Galaxy A70(2019) 6 128GB Black БВ (Стан 5)

38988

1 міс.

В наявності

4 800 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Samsung Galaxy A70

фото 1 Samsung Galaxy A70
фото 2 Samsung Galaxy A70

Основна камера

Samsung Galaxy A70 отримав основну камеру, що складається з трьох модулів. Головний модуль представлений сенсором зображення 32 Мп і об'єктивом з діафрагмою F/1,7, в додатковому модулі застосовується сенсор на 8 Мп і ширококутний об'єктив з діафрагмою F/2,2, допоміжний модуль, що відповідає за аналіз глибини сцени, представлений датчиком 5 Мп і об'єктивом з діафрагмою F/2,2. Вам гарантовані тільки відмінні знімки.

Режим сповільненої зйомки

Записуйте події навколо вас з вражаючою швидкістю 960 кадрів в секунду. З режимом Super Slow-Mo знімайте ефектні відео, де можна виділити і розглянути в деталях кожен рух.

фото 3 Samsung Galaxy A70

Samsung Pay

Samsung Pay - це швидкий і зручний спосіб, який дозволить вам оплачувати покупки де завгодно всього одним натисненням. Беріть участь в програмах лояльності, кількість яких постійно зростає.

фото 4 Samsung Galaxy A70

Автономна робота

Батарея ємність 4500 мАг, а також енергозберігаючі технології забезпечують тривалий час роботи Samsung Galaxy A70 на одному заряді. Надзвичайно швидка зарядка 25 Вт дозволить поповнити заряд батареї на перерві або перед виходом з дому. Універсальний порт USB Type-C дасть можливість підключити шнур для підзарядки будь-якою стороною.

фото 5 Samsung Galaxy A70

Супер дисплей

Samsung Galaxy A70 оснащений дисплеєм Infinity-U на базі матриці Super AMOLED 6,7 дюйма з роздільною здатністю Full HD + і співвідношенням сторін 20: 9. Такий формат екрану ідеально підходить для перегляду відео та динамічної гри. Ніяких обмежень, ніяких рамок - зображення просто вихлюпується за межі екрану, щоб ви змогли насолоджуватися яскравою, контрастною, живою картинкою.

фото 6 Samsung Galaxy A70

Висока продуктивність

Апаратною основою Samsung Galaxy A70 служить потужний сучасний процесор SoC Qualcomm Snapdragon 670, який забезпечує стабільну роботу ресурсоємних додатків. Смартфон підтримує режим багатозадачності, дозволяє грати в будь-які сучасні ігри, а також використовувати графічні додатки. Користуйтеся смартфоном з комфортом і задоволенням.

фото 7 Samsung Galaxy A70

Ультрашвидкий сканер 

Сучасний сканер відбитків пальців розміщений під дисплеєм Samsung Galaxy A70 і за частки секунди розблокує доступ до додатків тільки своєму власнику. Всі конфіденційні дані знаходяться під надійним захистом і не потраплять до стороннього.

фото 8 Samsung Galaxy A70
фото 9 Samsung Galaxy A70

Неймовірний звук

Насолоджуйтесь потужним об'ємним звучанням з вбудованими динаміками Dolby Atmos. Дивіться фільми або слухайте музику, відчуйвате кожен звук, кожну ноту. Пориньте в події на екрані, якщо б ви особисто були присутні там.

Яскраві чіткі фото

Навіть якщо зйомка відбувалася ввечері або вночі, ви гарантовано отримаєте дивовижно яскраві фотографії з глибоким фоном і відмінним балансом кольорів. Live Focus допоможе побачити більше в кожному знімку: ви зможете розглянути фонові об'єкти і всі дрібні деталі на фотографії. Функція автоматичного розпізнавання сцен Scene Optimizer підтримує 20 налаштувань, щоб зробити кожну фотографію максимально чіткою і реалістичною.

фото 10 Samsung Galaxy A70
фото 11 Samsung Galaxy A70

Розважаємося. Знімаємо

Нехай про ваш настрій розкажуть кумедні Emoji: використовуйте AR Emoji, щоб висловити свої емоції і почуття в ігровій формі. Знімайте відеокліпи та фото, використовуючи ультраширококутну камеру з кутом охоплення 123 градуса і вмістіть всю веселу компанію в кадр.