Samsung A505 Galaxy A50(2019) 6128GB Blue БВ (Стан 5-)

Samsung A505 Galaxy A50(2019) 6 128GB Blue БВ (Стан 5-)

38734

1 міс.

В наявності

3 500 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 укладений в супертонкий корпус з округленими гранями і кутами. Задня панель зі склопластику з 3D ефектом надає смартфону стильний і яскравий вигляд. Фронтальна панель покрита міцним склом Corning Gorilla Glass 3, в неї вбудований сканер відбитків пальців. 

фото 1 Samsung Galaxy A50

Більше фарб - менше рамок

Samsung Galaxy A50 отримав безрамковий Super AMOLED FHD + дисплей типу Infinity-U діагоналлю 6,4 дюйма з відповідним за формою вирізом під фронтальну камеру. Наповніть своє життя абсолютно новими непередаваними враженнями від яскравих фарб, чітких і живих образів і динамічних сцен на безмежному екрані Samsung Galaxy. 

фото 2 Samsung Galaxy A50

Потрійна основна камера

Основна камера Samsung Galaxy A50 складається з трьох модулів, кожен з яких відповідає за свої завдання. Камера роздільною здатністю 25 Мп (F1.7) робить дивовижні по чіткості і яскравості фото при будь-якому освітленні. Для отримання панорамних знімків задіюються ресурси камери на 8 Мп з ультрашироким об'єктивом і кутом огляду 123 градуси. За глибину кадру відповідає третій модуль на 5 Мп. З Galaxy A50 всі ваші фото будуть ідеальними. 

фото 3 Samsung Galaxy A50

Розумні алгоритми

Функція Scene Optimizer зробить будь-який кадр максимально чітким, яскравим і насиченим. Камера з штучним інтелектом розпізнає 20 типів сцен за предметами в кадрі, оптимізує налаштування, щоб отримати чудові фото. Функція «Виявлення недоліків» підкаже, коли натиснути на пуск, щоб отримати фото без відблисків, закритих очей, розмитих контурів. 

фото 4 Samsung Galaxy A50

Тільки вдалі селфі

Селфі камера з роздільною здатністю 25 Мп робить чіткі і яскраві знімки при будь-якому освітленні. Функція «Фокусування Селфі» помістить вас в центр кадру і розмиє фон, щоб отримати атмосферний художній знімок. Передавайте свої емоції за допомогою селфі. 

фото 5 Samsung Galaxy A50

AR emojis

Використовуйте можливості AR emojis, щоб створювати кумедних персонажів і застосовувати їх для спілкування. Прикрашайте фото веселими стікерами, печатками і фільтрами, щоб підняти настрій собі та друзям. Не стримуйте емоції, робіть спілкування яскравішим з Samsung Galaxy A50. 

фото 6 Samsung Galaxy A50

Ваш відбиток пальця - кращий захист

Високотехнологічний дактилоскопічний сканер, вбудований в екран, за частку секунди зчитує відбиток пальця і надає доступ до пристрою тільки своєму власнику. Розблокуйте свій Samsung Galaxy A50 одним дотиком. 

фото 7 Samsung Galaxy A50
фото 8 Samsung Galaxy A50

Залишайтеся на зв'язку

Samsung Galaxy A50 отримав батарею на 4000 мАг, щоб ви могли користуватися смартфоном весь день. Одного заряду вистачить на багато годин онлайн - спілкування, перегляду відео, ігор та інтернет - серфінгу. Функція Fast Charging потужністю 15 Вт швидко зарядить батарею, щоб ви продовжували жити в активному ритмі.