Samsung G965 Galaxy S9 Plus 64Gb Midnight Black БВ (Стан 5 -)

Samsung G965 Galaxy S9 Plus 64Gb Midnight Black БВ (Стан 5 -)

42095

1 міс.

В наявності

5 000 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Камера створена заново


s9

Перша камера в смартфоні, яка адаптується під умови навколишнього середовища так само точно, як людське око. Тільки миттєво. Немов людська зіниця, апертура камери автоматично підлаштовується під умови освітлення, вибираючи потрібну світлосилу, щоб отримати максимально чіткий кадр. Супер чітке фото в одну мить.

Супер чітке фото в одну мить


s9

У Samsung Galaxy S9+ впроваджена найширша апертура< що коли небудь існувала в смартфонах. Подвійна апертура основної камери моментально підлаштовується під умови світлового середовища, вибираючи светосилу f1,5 або f2,4 і робить прекрасні знімки в повній темряві або на яскравому сонці. Камера оснащена матрицею з роздільною здатністю 12 Мп, технологією Dual Pixel і оптичною стабілізацією. Фронтальна камера оснащена матрицею 8 Мп з автофокусом.

Super Slow-mo


s9

Знімайте неймовірні уповільнені відео зі швидкістю 960 кадрів в секунду. Super Slow-mo допоможе вам зловити неймовірну мить і відправити його друзям. Камера автоматично накладе на відео музику. Ви можете замінити музику, створити GIF у трьох різних варіаціях зациклення.

Селфімоджі


s9

Створюйте персоналізовані селфімоджі, які передають ваші емоції і міміку. Ви можете створити особистий селфімоджі, записати звук і свої емоції і відправити своїм близьким і друзям, незалежно від того, який смартфон або соціальну мережу вони використовують.

Екран і дизайн


s9

Флагман доступний в 3-х нових кольорах «Ультрафіолет», «Чорний діамант» і «Титан». Безрамковий екран діагоналлю 6,2 дюймів з роздільною здатністю QHD + проведений за технологією S-OMOLED має співвідношення сторін 18,5:9. Смартфон оснащений стереодинаміками, розробленими інженерами AKG з підтримкою системи Dolby Atmos. Ви зможете відчути перевагу великого екрану і насиченого звуку, повністю занурившись в перегляд фільмів або відео.

Продуктивність і безпека


s9

Новий процесор, значний обсяг накопичувача та оперативної пам'яті - все це робить Galaxy S9 надзвичайно швидким. Отримавши повідомлення під час перегляду фільму, ви можете просто потягнути за нього вниз і відповісти в режимі багатозадачності не відриваючи від перегляду. Біксбі став по-справжньому розумним. Тепер він може перекладати тексти в режимі реального часу, шукати предмети зі знімків, підказуючи де можна придбати вподобану річ або виводить опис предметів, зображених на камеру.

Створений для бізнесу


s9

Samsung Knox піклується про безпеку ваших даних на рівні архітектури системи. А підключивши смартфон до докстанції DeX ви отримуєте повноцінну робочу станцію, яка може замінити ПК. Використовуючи розумне сканування, можна розблокувати смартфон навіть у разі недостатнього освітлення за допомогою розпізнавання особи і сканера зіниці.