Huawei P Smart Plus 464 Blue БВ (Стан 5)

Huawei P Smart Plus 4 64 Blue БВ (Стан 5)

38464

1 міс.

В наявності

4 000 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Доторкнися до магії кольору

Huawei P smart+- це унікальні градієнти відтінків заднього скла і поєднання металевого корпусу, які змінять ваші тактильні і естетичні відчуття до смартфонів. Вражаючі переливи кольору від синього до фіолетового, які досить ефектно підкреслюють інноваційність і сучасність пристрої, доповнює безрамковий 6,3-дюмовий FullView-екран, який займає 81% передньої панелі з неймовірно реалістичними кольорами. 

Фото 1 Huawei P Smart Plus

Виняткова продуктивність

Завдяки новому восьмиядерному процесору Kirin 710 (4-ядра Cortex-A73, 4-ядра Cortex-A53), виготовленому по 12 нм-технології, і технології GPU Turbo,що не має аналогів, ви отримуєте збільшення продуктивності в іграх до 60% при зменшеному на 30% енергоспоживанні. А 4 ГБ + 64 ГБ пам'яті стануть запорукою чудової енергоефективності та продуктивності. 

Фото 2 Huawei P Smart Plus
Фото 3 Huawei P Smart Plus

Подвійна селфі-камера зі штучним інтелектом

Грунтуючись на багатих деталях і точній інформації про глибину навколишнього середовища, що надається двома фронтальними камерами 24 Mп + 2 Mп, Huawei P smart + може прикрасити вас за допомогою вдосконаленого алгоритму, що зробить ваші селфі природними і привабливими. Не дозволяйте яскравому світлу затьмарювати вашу творчість. HDR Pro контролює експозицію на рівні програмного забезпечення, щоб забезпечити точне зображення навіть при яскравому сонячному світлі. Режим штучного інтелекту розпізнає до 8 сцен і оптимізує їх в режимі реального часу. 

Приголомшливі знімки подвійною основною камерою

Подвійні основні камери 16 Mп + 2 Mп з діафрагмою f / 2.2 створюють професійний і природний ефект боке. Штучний інтелект в Huawei P Smart +, завдяки вивченню понад 100 мільйонів зображень, розпізнає 22 категорії понад 500 сцен і забезпечує оптимізований результат зйомки. У режимі Super Slow Motion ви можете записувати кожний незабутній рух і перетворювати швидкоплинні моменти в яскраві моменти дії зі швидкістю 480 кадрів в секунду. 

Фото 4 Huawei P Smart Plus

3D QMOJI 

За допомогою ШІ 3D Qmoji вивчає і оживляє ваші вирази обличчя, руху і голос для створення персоналізованих GIF-файлів Qmoji або відео, додаючи більше задоволення для обміну повідомленнями. Пожвавте свої улюблені смайлики мімікою, рухами тіла і тоном голосу. 

Фото 5 Huawei P Smart Plus
Фото 6 Huawei P Smart Plus

Швидкий, надійний, міцний

Смартфон працює на Anroid 8.1 та новій оболочці EMUI 8.2, що забезпечить вам абсолютно новий, інтуїтивний і чуйний досвід використання. Huawei P smart + підтримує інтелектуальний ігровий режим, що підвищує продуктивність системи до максимуму, блокуючи некритичні повідомлення і дзвінки, які можуть негативно вплинути на ігровий процес.