Huawei P20 (EML-L29) 464GB Blue БВ (Стан 5)

Huawei P20 (EML-L29) 4 64GB Blue БВ (Стан 5)

38669

1 міс.

В наявності

4 000 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Смартфон HUAWEI P20, новою подвійною камерою Leica, відкриває нові можливості мобільного фотографії. В умовах сучасного динамічного життя HUAWEI P20, в якому новітні технології зйомки поєднуються з креативними візуальними ефектами, дозволить зафіксувати всі важливі моменти вашого життя.

Мистецтво світла
Дизайн нового смартфона HUAWEI P20 привертає увагу за рахунок переливається задній панелі корпусу*При розробці смартфона його творці використовували кілька кольорів, взявши за основу фіолетовий і рожевий відтінки. (* Градієнтними є тільки колір сутінків і рожево-золотистий.)

Новий екран HUAWEI FullView
Новий 5,8-дюймовий*безрамковий екран HUAWEI c матрицею RGBW забезпечує яскравість зображень при зниженому енергоспоживанні. Новий сканер відбитків пальців, що підтримує функції навігації, повністю замінює віртуальні навігаційні кнопки, відкриваючи нові можливості керування пристроєм. (* Екран смартфона вимірюється по діагоналі від зовнішнього закругленого кута екрану (область перегляду екрану незначно менше цього значення.))

Нова подвійна камера Leica
Наступним етапом співпраці HUAWEI і Leica стала подвійна основна камера Leica нового покоління . Відмінна якість знімків буде надихати вас на справжні фотошедеври знову і знову.

Інноваційний датчик зображення
Об'єктиви з широкою діафрагмою смартфона HUAWEI P20 оснащені сучасним датчиком зображення з розміром пікселя 1,55 μм. Це означає, що датчик уловлює більше світла, забезпечуючи яскравість і деталізацію фотографій навіть при зйомці в умовах слабкого освітлення.

В ритмі життя
HUAWEI P20 підтримує запис рухомих об'єктів. Прекрасна можливість Збережемо щасливі моменти вашого життя!

Стабілізація зображень із застосуванням штучного інтелекту
Технологія стабілізації зображень із застосуванням штучного інтелекту HUAWEI дозволяє робити чудові знімки в режимі" Нічна зйомка". Вам більше не знадобиться штатив! Режим" Нічний режим" також згладжує висококонтрастні фото для забезпечення максимально збалансованої передачі кольору.

Уповільнена зйомка 960 fps
Користувачам HUAWEI P20 доступна зйомка відео в уповільненому режимі з частотою 960 кадрів в секунду. Зафіксуйте дивовижні моменти, щоб потім згадувати про них із задоволенням! (* 0,25-секундний файл, записаний в режимі сповільненої зйомки 960 fps, відповідає 8-секундному звичайному відео.)

НЕ ПРОСТО СЕЛФ
Фронтальна камера 24 МП*перетворює кожне Селфі в справжній фотошедеврів. Ніяких обмежень! Тільки яскраві, об'ємні, чіткі знімки, вдень і вночі, в будь-якій ситуації. (* Датчик CMOS 24,8 МП)

3D моделювання портретів
В HUAWEI P20 реалізована технологія 3D-моделювання осіб на базі штучного інтелекту, що забезпечує високу якість Селфі. Також вона дозволяє застосовувати до фото різні світлові ефекти. Відчуйте себе моделлю, як під час професійної зйомки! (* Фотографія приведена для довідки, знята нема на дану модель смартфона.)

Штучний інтелект в дії
Технологія штучного інтелекту HUAWEI P20 використовується для визначення одного з 19 сценаріїв і об'єктів зйомки в режимі реального часу *. Регулювання світла і інші налаштування параметрів застосовуються автоматично для досягнення найкращого результату. (* Підтримувані сценарії і об'єкти зйомки: кішки, їжа, групове фото, природні кольори, макрозйомка, нічна зйомка, зйомка тексту, зйомка природи, собаки, феєрверки, небо, квіти, концерт, зйомка документа, захід, сніг, водоспад і пляж. )

Передача кольору
Застосування модуля штучного інтелекту на рівні процесора забезпечує максимально природне перенесення кольорів відповідно до сценарію зйомки.

Професійна композиція
При зйомці фото HUAWEI P20 надає розумні рекомендації щодо оптимізації композиції кадру. Відчуйте себе фотохудожником!

Процесор Kirin 970 з нейромережевим модулем
Технології зйомки на базі штучного інтелекту, що застосовуються в смартфоні HUAWEI P20, забезпечуються процесором Kirin 970 з нейромережевим модулем. Процесор підтримує широкий набір нових функцій і гарантує високу швидкість і продуктивність пристрою.

Потужна батарея і швидка зарядка
HUAWEI P20 з потужною батареєю 3400 мА*ч*підтримує функцію безпечної швидкої зарядки HUAWEI SuperCharge **. Технологія швидкої зарядки допомагає зарядити пристрій, навіть коли у вас зовсім мало часу. (* При використанні кабелю і зарядного пристрою стандарту HUAWEI SuperCharge. ** Типове значення. Засноване на результатах випробувань в лабораторії HUAWEI. Фактичний час роботи батареї залежить від сценаріїв використання пристрою.)