HUAWEI Y6p 364 Gb Dual Sim Emerald Green БВ (Стан 5)

HUAWEI Y6p 3 64 Gb Dual Sim Emerald Green БВ (Стан 5)

39343

1 міс.

В наявності

3 200 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Смартфон Huawei Y6P

6.3-дюймовий HD+ дисплей | 8-ядерний процесор Mediatek + 3 Гб ОЗУ | Потрійна камера з роздільною здатністю до 13 Мп | Акумулятор 5000 мАг | Функція зворотньої зарядки

Фото 3 Huawei Y6P
Фото 1 Huawei Y6P

Елегантний дизайн

Насичений колір задньої панелі і лаконічний дизайн корпусу роблять Huawei Y6P стильним і сучасним гаджетом. Спеціальне покриття задньої панелі м'яко переливається в руці і надає смартфону вишуканий вигляд. Завдяки округленим кутам і зручному формфактору смартфон легко поміщається в руці, забезпечуючи високий рівень користувальницького комфорту. 

Світ безмежних можливостей з Huawei 

Huawei Y6P отримав 6.3-дюймовий HD+ дисплей з акуратним краплевидним вирізом під фронтальну камеру. Дисплей займає 88.4 % передньої панелі, мінімальні бічні рамки візуально розширюють межі зображення і роблять його більш реалістичним і живим. Отримуйте задоволення від перегляду відео, редагування фото, читання текстових документів, роботи і гри.

Фото 2 Huawei Y6P

Селфі - камера для ідеальних селфі

Отримуйте дивовижно чіткі, насичені і реалістичні селфі, використовуючи фронтальну камеру 8 Мп. Вам гарантовані приголомшливі фото, навіть якщо зйомка велася при поганому освітленні. Функція автоматичного ретушування допоможе зробити кожен ваш портрет особливим.

Фото 3 Huawei Y6P

Більше можливостей з потрійною камерою

Основний модуль 13 Мп, широкоформатний об'ектіф 5 Мп і датчик глибини 2 Мп об'єднують можливості для створення яскравих і деталізованих фото в будь-яких умовах, будь то романтична фотосесія, сімейна зйомка або робочий фоторепортаж.

Фото 2 Huawei Y6P

Продуктивність і пам'ять

Сучасний 8-ядерний процесор Mediatek MT6762R підтримує стабільну і злагоджену роботу всіх функцій і додатків. 3 Гб оперативної пам'яті гарантують миттєвий запуск всіх додатків і швидкий відгук на команди. Вбудована пам'ять 64 Гб може бути збільшена до 512 Гб за допомогою карт пам'яті MicroSD, щоб ви могли зберігати робочі документи, фотоальбоми, музику, відео, книги в одному пристрої.

Фото 2 Huawei Y6P

Високоємна батарея. Зворотня зарядка

Батарея ємністю 5000 мАг з алгоритмом оптимізації енергоспоживання дозволить користуватися смартфоном багато годин поспіль. Ви зможете дивитися відео до 32 годин або до 36 годин спілкуватися в мережах 4G без підзарядки. Технологія зворотного заряду дозволяє використовувати Huawei Y6P в якості зарядного пристрою, щоб ви могли поділитися ресурсом з друзями.

Фото 2 Huawei Y6P

Твої улюблені додатки
в App Galery

Вивчай підготовлені експертами рейтинги додатків, щоб встановити ті з них, які будуть максимально відповідати твоїм запитам. Встановлюй додатки нового покоління 5G, які споживають мінімум заряду і економлять місце при установці. Отримуй першим інформацію про ексклюзивні пропозиції, розроблені спеціально для користувачів App Galery.

Huawei_P40
Huawei_P40

Phone Clone - це швидкий і безпечний спосіб перенесення ваших контактів, фото і відео, додатків і налаштувань з вашого попереднього пристрою на новий смартфон HUAWEI.

Інструкція 
Cкануйте QR код:

Huawei_P40
Huawei_P40

AppGallery - це офіційний магазин додатків від HUAWEI. Тут ви можете завантажити всі наявні програми.

Інструкція 
Cкануйте QR код:

Huawei_P40
Huawei_P40

Huawei Petal Search - це новий пошуковий інструмент, який дозволяє знаходити усі необхідні додатки.

Завантажити 
HUAWEI Petal Search
*Для моделей смартфонів та планшетів HUAWEI 2020-го модельного року

Huawei_P40

Спільнота Huawei

Приєднуйся до спільноти Huawei, щоб першим дізнаватися про тренди та новинки. Отримуй кваліфіковану допомогу фахівців, знайомся з оглядами від експертів і думкою досвідчених користувачів, будь в курсі останніх новин.

Huawei_P40