Xiaomi 12T PRO Black 12256GB БВ (Стан 5 Комплект) Реалізація

Xiaomi 12T PRO Black 12 256GB Б/В Вживаний (Стан 5 Комплект) Реалізація

40277

1 міс.

В наявності

21 000 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Елегантний стиль Xiaomi

Гладка матова поверхня Xiaomi 12T PRO з виділеним блоком камер приковує погляди та надає смартфону преміального витонченого вигляду. Три кольори на вибір чорний/сріблястий/блакитний дозволяють знайти ідеальний варіант для кожного користувача.

Фото 2 Xiaomi 12T PRO

Приготуйтесь, вас знімає супер-камера

У Xiaomi 12T PRO інтегрована найпросунутіша на сьогодні мобільна камера 200 Мп з OIS і об'єктивом 8P. Революційні алгоритми обробки на ШІ та передові функції дозволяють зафіксувати кожен момент у супер-високій роздільній здатності та з надточною деталізацією.

Фото 3 Xiaomi 12T PRO

Знайдіть ідеальний ракурс

Завдяки унікальному інструменту 200MP Xiaomi ProCut ви можете з однієї фотографії отримати до п'яти різних кадрів, які допоможуть вам подивитись одну подію з різних ракурсів. При цьому гарантовано зберігається висока роздільна здатність кожного фотошедевра.

Фото 4 Xiaomi 12T PRO

Ви завжди у фокусі

Xiaomi ProFocus фокусується саме на тому, що вам важливо, і не втрачає об'єкт протягом всієї зйомки. Тепер знімати об'єкти в русі стало ще простіше, а результат зйомки завжди порадує вас.

Фото 5 Xiaomi 12T PRO

30 кадрів за секунду

У режимі серійної зйомки вам достатньо натиснути на пуск, і всього за секунду камера зробить до 30 чудових деталізованих знімків у високій роздільній здатності. Тепер ви точно нічого не пропустите і зможете закарбувати ідеальний момент.

Фото 6 Xiaomi 12T PRO

Яскраві нічні історії

Нічна зйомка допоможе розповісти яскраву історію ваших нічних пригод, де всі ваші нічні фото наповнені чіткими деталями та насиченими глибокими кольорами. Сенсор 1/1,22 дюйма Super Pixel з бінінгом 16-в-1 і об'єктив OIS 8P з діафрагмою f/1,69 знижують шум і захоплюють більше світла, щоб нестача освітлення не завадила зробити той знімок, про який ви мріяли. А Ultra Night Video допоможе записати чудові нічні відео.

Фото 7 Xiaomi 12T PRO

Погляд через надширокий і макро об'єктиви

Надширококутна камера з кутом огляду 120° дозволяє відобразити навколишній світ у всій його красі. А макрокамера перетворює кожен знімок крихітного об'єкта на шедевр фотомистецтва, який не поступається фотографіям, зробленим на професійному обладнанні.

Фото 8 Xiaomi 12T PRO

Для Xiaomi немає нездійсненних завдань

Потужний 4нм процесор Snapdragon 8+ 1-го покоління забезпечує приріст продуктивності ЦП до 16.7% та збільшення продуктивності графічного процесора до 11%. Для смартфона не існує нездійсненних завдань, він з легкістю справляється з ресурсомісткими додатками і будь-якими вимогливими іграми, забезпечуючи чудовий користувальницький досвід.

Фото 9 Xiaomi 12T PRO

Мега охолодження

Завдяки збільшеній на 65% випарній камері, система охолодження Xiaomi ефективно відводить тепло від усіх компонентів і підтримує внутрішню температуру на безпечному рівні навіть під час тривалих інтенсивних навантажень.

Фото 10 Xiaomi 12T PRO

Ексклюзивна технологія заряджання

Оснащений батареєю ємністю 5000 мАг, Xiaomi 12T PRO працює до 13.5 годин на одному заряді. Суперпотужна швидка зарядка 120 Вт всього за 19 хвилин забезпечить зарядом, якого вистачить на весь день. Усього одна чашка кави – і ви, і ваш смартфон сповнені енергії.

Фото 11 Xiaomi 12T PRO

Не тільки швидко, а й безпечно

42 функції контролю зарядки та 9 термодатчиків відповідають за кожен процес зарядки. Саме такий зважений підхід гарантує, що батарея вашого Xiaomi 12T PRO витримає щонайменше 800 циклів підзарядки.

Фото 12 Xiaomi 12T PRO

Іммерсивний досвід занурення

6.67-дюймовий CrystalRes AMOLED дисплей дозволяє насолоджуватися контентом у супер роздільній здатності 1220р. HDR 10+ та Dolby Vision забезпечують чудову деталізацію, надточну кольоропередачу та приголомшливу яскравість у будь-яких сценах. А адаптивна частота оновлення до 120 Гц та частота дискретизації 480 Гц гарантують плавне відтворення відео та м'який скролінг.

Фото 13 Xiaomi 12T PRO

Оглушальний звук

Потужні подвійні динаміки із професійними налаштуваннями Harman Kardon посилюють візуальні враження. Провідне апаратне забезпечення та технологія Dolby Atmos гарантують, що на будь-якому рівні гучності звук вразить вас своєю насиченістю, глибиною та чистотою.