OPPO A31 464GB Green БВ (Стан 5 )

OPPO A31 4 64GB Green БВ (Стан 5 )

43118

1 міс.

В наявності

3 500 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

OPPO A31 

6.5 '' Multi-touch екран
Потрійна камера з роздільною здатністю до 12 Мп
Три слоти для карт
Акумулятор ємністю 4230 мАг
Сучасний восьмиядерний процесор з частотою до 2.3 ГГц

OPPOA31

Персональний кінотеатр в кишені

Великий 6.5-дюймовий екран укладений в тонкі рамки, щоб візуально збільшити зображення, зробить його живим і реальним. Нано-крапля під фронтальну камеру стала на 31.4 % менше, ніж в попередніх моделях. Завдяки такому рішенню зросла площа екрану, яка тепер займає цілих 89 % площі корпусу, щоб ви могли дивитися улюблені серіали, грати в будь-які ігри і спілкуватися з комфортом і задоволенням. Мінімізація впливу шкідливого синього світла захищає ваші очі від перевтоми.

Mi_Smart_Band_4C

Чудові фотографії при будь-яких умовах

Камера OPPO A31 складається з трьох модулів: основної камери 12 Мп, камери для макрозйомки 2Мп і камери глибини 2 Мп. Ви зможете фотографувати будь-які об'єкти при самих різних знімальних умовах і завжди отримувати чудовий результат. Спеціальний ефект «Портретне боке», реалізований на апаратному рівні, допоможе отримати чудовий портретний знімок з розмитим фоном. Макрооб'єктив фокусує увагу на непомітній неозброєному погляду красі.

OPPOA31_img-2
OPPOA31_img-4

Три повноцінних слоти для вдосконалення досвіду спілкування

Наявність трьох слотів передбачає можливість використання карт різних операторів зв'язку та картки пам'яті до 256 Гб. Ви зможете спілкуватися без обмежень і зберігати в смартфоні величезну колекцію фото і музики, і не думати про брак місця.

Тонкий дизайн

Витончений і ергономічний корпус OPPO A31 комфортно лягає в руку, забезпечуючи приємні враження від користування. Смартфон представлений в трьох насичених кольорах, щоб ви могли вибрати для себе найкращий варіант.

OPPOA31_img-5
OPPOA31_img-6

Цілий день роботи

Великий акумулятор ємністю 4230 мАг забезпечує багато годин спілкування, ігор і прослуховування музики. Ви зможете користуватися смартфоном цілий день, і не піклуватися про заряд.

Потужний процесор

Сучасний восьмиядерний процесор з частотою до 2.3 ГГц підтримує плавну роботу всіх додатків і програм. OPPO A31 стабільно працює в багатозадачному режимі, підтримує більшість сучасних ігор, відтворює якісне відео і дозволяє спілкуватися онлайн без обмежень.

OPPOA31_img-7

Селфі з ефектом «Бьюті»

Селфі-камера 8 Мп з функцією бьютіфікаціі створює справжні фотошедеври. Камера автоматично визначає ваш вік і стать, щоб підібрати індивідуальні фільтри і обробити фотографію максимально відповідним чином. На всіх селф-зображеннях ви будете виглядати чудово.

OPPOA31_img-8
OPPOA31_img-9

Унікальний режим Dazzle

Камера OPPO A31 передає яскраві і природні кольори на всіх ваших фотографіях. Завдяки унікальному алгоритму збереження кольору Dazzle зображення на ваших фото радують око насиченими тонами і яскравими фарбами.