Motorola G60 6128GB Haze Gray БВ (Стан 5-)

Motorola G60 6 128GB Haze Gray БВ (Стан 5-)

44699

1 міс.

В наявності

4 500 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Багато задач - один смартфон Moto

Motorola G60 забезпечує новий рівень продуктивності, функціональності і комфорту. 6.8-дюймовий дисплей Max Vision FHD+ з частотою оновлення 120 Гц чітко і плавно відтворює будь-які динамічні моменти. Потужна батарея 6000 мАг дає можливість не думати про підзарядку до 54 годин. Потужна система камер 108 Мп забезпечує приголомшливі можливості для мобільної фотографії.

Фото 1 Motorola G60
Фото 2 Motorola G60

Погане світло не перешкода

Основний сенсор 108 Мп з технологією ультрапікселей, яка покращує світлочутливість в 9 разів, отримує чудові фото у високій роздільній здатності навіть при недостатньому освітленні. Тепер вечірні та нічні знімки підкорюють своєю чіткістю і яскравими насиченими кольорами.

Чим більше, тим краще

Надширококутний модуль з кутом огляду 118 градусів робить чудові панорамні знімки і групові фотографії. Камера поміщає в кадр в 4 рази більше, ніж при звичайній зйомці, тому ви можете знімати великі об'єкти цілком без втрати деталей.

Фото 3 Motorola G60
Фото 4 Motorola G60

Зосередьтеся на дрібницях

Камера для макрозйомки Macro Vision з високою точністю вловлює і зберігає на фото красу маленьких об'єктів. Наближення в 4 рази дає можливість помилуватися деталями, які були непомітні раніше.

Розмитий фон

Ваші портрети не поступаються професійним фотороботам. Датчик глибини забезпечує ефект боке і створює на фото потрібну атмосферу, фокусуючись на об'єкті зйомки.

Фото 5 Motorola G60
Фото 6 Motorola G60

Яскраві селфі і вдень, і вночі

Селфі-камера 32 Мп з технологією Quad Pixel і світлодіодним спалахом отримує чіткі і насичені селфі в будь-який час доби, на яких ви завжди маєте чудовий вигляд. Використовуйте відеоредактор, щоб прибрати нерівності шкіри, зменшити недоліки і отримати чарівні селфі.

Понад двох днів в автономному режимі

Потужна батарея із збільшеною ємністю 6000 мАг дозволяє до 54 годин не думати про підзарядку. Заряджайте смартфон прямо перед виходом з дому за допомогою зарядки TurboPower 20 і отримуйте ще кілька годин роботи Moto.

Фото 7 Motorola G60

Дисплей Max Vision

6.8-дюймовий Max Vision FHD+ дисплей з HDR10 дає можливість насолодитися улюбленим фільмом або серіалом у відмінній якості. Частота оновлення 120 Гц забезпечує плавність і чіткість зображення навіть в динамічних сценах або іграх на високих налаштуваннях.

Фото 8 Motorola G60

Потужна робота

Процесор Qualcomm Snapdragon 732G в поєднанні з 6 Гб оперативної пам'яті забезпечує стабільну роботу системи навіть при пікових навантаженнях. Смартфон миттєво реагує на команди, підтримує високоємні ігри, відтворює без затримок відео у високій роздільній здатності, м'яко працює в багатозадачному режимі.

Фото 9 Motorola G60