Xiaomi Redmi Note 7 4128GB Neptune Blue (Стан 5-)

Xiaomi Redmi Note 7 4 128GB Neptune Blue (Стан 5-)

31265

1 міс.

В наявності

4 200 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Note 7

Елегантний і практичний дизайн

Redmi Note 7 - це перший смартфон самостійного бренду Redmi, тому його характеристикам приділялася особливо ретельна увага. Співвідношення сторін дисплея: 19,5:9, смартфон зручно лягає в руку і забезпечує комфортне використання. Модель отримала краплевидний виріз на верхній панелі, товщина бічних рамок становить всього 1,95 мм. Дисплей і тильна панель покриті загартованим ударостійким склом Gorilla Glass 5.

Чудова якість зображення

Redmi Note 7 оснащений дисплеєм діагоналлю 6,3 дюйма з роздільною здатністю Full HD + (2340 х 1080). Для дисплея заявлена яскравість 450 ніт, максимальна контрастність 1500:1 і охоплення 84% колірного простору NTSC. Зображення виглядає насичено і реалістично навіть на яскравому сонці. Дисплей просто створений для мультимедійних розваг.

Основна камера

Головною «родзинкою» Redmi Note 7 є основна камера зі здвоєним модулем. Основний сенсор зображення Samsung GM1 отримав роздільну здатність 48 Мп і розмір діафрагми F/1,8. Додатковий модуль 5 Мп відповідає за аналіз глибини сцени. Технологія чотириразового біннінгу забезпечує фото професійної якості. Застосування алгоритмів штучного інтелекту дозволяє камері розпізнавати 238 сцен в 27 категоріях.

48 Мп + 5 Мп

Подвійна камера

1.6 µm

Розмір пікселів

Full HD +

1920x1080

Селфі камера

В Redmi Note 7 встановлена селфі камера роздільною здатністю 13 Мп. Технологія штучного інтелекту і алгоритми поліпшення якості знімків гарантують отримання природних і неймовірно яскравих селфі, якими так і хочеться поділитися.

AI Макіяж
Миттєва природня краса
АІ зйомка
Розмивання заднього плану
Фронтальна камера
13 Мп
AI розпізнавання
Оптимізація у реальному часі

Вражаюча продуктивність

Основою Redmi Note 7 служить однокристальна система SoC Qualcomm Snapdragon 660, яка забезпечує поліпшену продуктивність і швидкість обробки даних. Стабільно висока продуктивність дозволяє користуватися смартфоном в режимі багатозадачності, працювати в ресурсоємних додатках, грати в більшість сучасних ігор.

Висока автономність

Redmi Note 7 оснащений акумулятором ємністю 4000 мАг, який дозволить довго не думати про необхідність поповнення заряду. Смартфон підтримує швидку зарядку Quick Charge 4.0. Порт USB-C, який встановлений в смартфоні, має симетричну форму і дозволяє приєднувати кабель будь-якою стороною.

Миттєве розблокування

Redmi Note 7 підтримує сканування обличчя*, в чому йому допомагає фронтальна камера. Смартфон за частки секунди «впізнає» свого господаря і миттєво надає доступ до додатків. На задній панелі традиційно розташований сканер відбитків пальців. Як захищати особисту інформацію - вирішувати тільки вам. *Можливе після оновлення системи