Xiaomi Poco M4 Pro 5G 6128GB Black БВ (Стан 5)

Xiaomi Poco M4 Pro 5G 6 128GB Black БВ (Стан 5)

39179

3 міс.

В наявності

5 800 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Флагманський смартфон Poco

Оцініть лідерські якості POCO M4 Pro 5G. Насолоджуйтесь суперчітким та плавним зображенням на 6.6-дюймовому FHD+ дисплеї з частотою оновлення 90 Гц. Потужний 6 нм процесор MediaTek Dimensity 810 дозволяє легко вирішувати будь-які ємні завдання. Система з двох камер до 50 Мп дозволяє зберегти всі пам'ятні моменти. Потужна зарядка 33 Вт за лічені хвилини може зарядити батарею на кілька годин роботи.

Фото 1 POCO M4 Pro 5G
Фото 2 POCO M4 Pro 5G

Флагманська швидкість 5G

Відчуйте на власному досвіді, що означає жити на супершвидкості 5G. Стандарт 5G та підтримка двох режимів мережі SA/NSA у рази збільшують швидкість передачі даних та забезпечують супер-стабільне підключення. Тепер завантаження цілого сезону улюбленого серіалу займе лише 5-10 хвилин.

Вражаюча потужність MediaTek

6 нм 8-ядерний процесор MediaTek Dimensity 810 з тактовою частотою до 2.4 ГГц та потужним графічним процесором ARM Mali-G57 забезпечує неперевершену продуктивність, високу швидкість обробки графіки та унікальну швидкодію системи. POCO M4 Pro 5G просто створений для ресурсомістких завдань та онлайн ігор на високих налаштуваннях.

Фото 3 POCO M4 Pro 5G

Більше часу на роботу, менше – на підзарядку

Швидке заряджання потужністю 33 Вт всього за 30 хвилин поповнить заряд батареї на 59%, для підзарядки до 100% знадобиться лише 59 хвилин. Батарея ємністю 5000 мАч забезпечує багато годин безперервної роботи. Слухайте музику цілих 179 годин або дивіться відео до 16 години без перерви на підзарядку.

Фото 4 POCO M4 Pro 5G

FHD+ DynamicSwitch дисплей

Екран POCO M4 Pro 5G з частотою оновлення 90 Гц точно і чітко відтворює будь-який контент, забезпечує плавний скролінг та чудову якість картинки в динамічних сценаріях. Завдяки частоті дискретизації 240 Гц швидкість зворотного зв'язку становить частки секунди, а це означає, що ви отримаєте найкращий контроль та відчутну перевагу у будь-якій грі.

Фото 5 POCO M4 Pro 5G

Кольори ще яскравіші

Розширений колірний діапазон DCI-P3 забезпечує кольорам унікальну яскравість та насиченість. Завдяки цьому зображення на дисплеї вражає реалістичністю, високою контрастністю та фактурністю кожної сцени.

Фото 6 POCO M4 Pro 5G

Чіткі та деталізовані фото

Основна камера 50 Мп створює справжні шедеври мобільної фотографії в супер роздільній здатності одним натисканням. Наведіть об'єктив на віддалений об'єкт, зробіть його ближче, провівши двома пальцями по екрану, і отримайте більше чітких деталей на фото.

Фото 7 POCO M4 Pro 5G

Неймовірні панорамні знімки

Надширококутна камера з кутом огляду 119 градусів знімає чудові міські панорами та пейзажні фото, вміщуючи в кадр більше деталей, видів та вражень.

Фото 8 POCO M4 Pro 5G
Фото 9 POCO M4 Pro 5G

Функції селфі-зйомки

За допомогою селфі-камери 16 Мп робіть портретну, панорамну або нічну зйомку, щоб отримати унікальні селфі, якими так і хочеться поділитися. Передові алгоритми зйомки на ШІ подбають про те, щоб на кожному фото ви виглядали природно та привабливо.

Нічні фото

Знімайте чудові панорами нічного міста або фото безкрайнього зоряного неба. Нічна зйомка на POCO M4 Pro 5G дозволяє отримувати чіткі та яскраві знімки навіть у темряві.

Фото 8 POCO M4 Pro 5G

Яскравий дизайн

Завдяки класичному дизайну POCO, ваш M4 Pro 5G легко відрізнити від інших смартфонів. Три преміальні кольори на вибір Cool Blue/Power Black/POCO Yellow дозволяють кожному висловити свій індивідуальний стиль, а зручна ергономіка робить пристрій ідеальним для щоденного використання.

Фото 11-1 POCO M4 Pro 5GФото 11-2 POCO M4 Pro 5G

Приголомшливе звучання

Подвійні динаміки відтворюють звук студійної якості з насиченими глибокими басами та чистими нотами середнього та високого діапазону. Потужний звуковий супровід створює ефект присутності та дозволяє повністю зануритися в контент.

Фото 12 POCO M4 Pro 5G
Фото 13 POCO M4 Pro 5G

Чіткий зворотний зв'язок

Лінійний двигун осі Z забезпечує зворотний зв'язок, порівняний із зворотним зв'язком, який забезпечують ігрові приставки. Кожна ваша дія в грі передаватиметься на корпус за допомогою вібрації і дозволить вам більш точно орієнтуватися в геймплеї.