Xiaomi Redmi 5 Plus 332GB Gold БВ (Стан 5)

Xiaomi Redmi 5 Plus 3 32GB Gold БВ (Стан 5)

33521

1 міс.

В наявності

2 400 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Бездоганний стиль і максимум можливостей

xiaomi_redmi_5plus

Відчуйте переваги передових технологій Xiaomi, втілених у новому повноекранному смартфоні Redmi 5 Plus. Продуктивна й енергоефективна апаратна частина, висока ємність акумулятора, фірмові функції MIUI – смартфон готовий до будь-яких випробувань. Завдяки великому 5.99-дюймовому дисплею з мінімальними рамками ви отримуєте збільшений кут огляду і неймовірні враження від яскравих розваг. Металевий корпус, продумана ергономіка, поліпшений захист – Redmi 5 Plus ідеальний у кожній деталі.

Чудовий дисплей

xiaomi_redmi_5plus

Смартфон оснащений великим і яскравим 5.99-дюймовим дисплеєм, що підтримує роздільну здатність 2160x1080 точок. Завдяки збільшеному співвідношенню сторін 18:9 кут огляду значно ширший, а враження від перегляду фільмів і геймінгу набагато яскравіші і реалістичніші. Природна кольоропередача, високий запас яскравості і контрасту дозволять комфортно працювати з текстом, займатися творчістю, професійно редагувати фото і відео прямо на смартфоні.

Витончений дизайн і надійність

xiaomi_redmi_5plus

Девайс відрізняється міцністю і довговічністю. Плавне скруглення і додаткове потовщення кутів підвищують стійкість до пошкоджень і відколів. Фірмова технологія полірування лицьової панелі, загартоване скло, подвійна система захисту мікрофона від пилу – ваш смартфон готовий до реального життя. Симетричне розташування елементів, лаконічний дизайн і цікаві кольори Redmi 5 Plus дозволять вам підкреслити індивідуальний стиль.

Передова автономність

xiaomi_redmi_5plus

Ключова особливість новинки – висока автономність, забезпечена акумулятором ємністю 4000 мАг та оптимізованою системою MIUI 9. Завдяки унікальним технологіям розробники Xiaomi досягли вражаючих результатів – до 17 днів без підзарядки в режимі очікування. Вам більше не потрібно сковувати себе дротами і постійно носити зарядний пристрій.

Позамежна швидкість роботи

xiaomi_redmi_5plus

«Серцем» пристрою став потужний 8-ядерний процесор Snapdragon 625 з частотою 2.0 ГГц. Завдяки значному обсягу оперативної пам'яті смартфон відрізняється миттєвим відгуком і високою продуктивністю навіть у складних додатках. Графічний чип Adreno 506 забезпечить підтримку ефектних ігрових новинок і легко впорається у професійній роботі з відео і графікою. Xiaomi Redmi 5 Plus повністю готовий до сучасних викликів.

Чіткі і виразні знімки

xiaomi_redmi_5plus

Новинку оснастили основною 12 Мп камерою, яка забезпечує високий рівень деталізації і природну кольоропередачу кожного знімка. Завдяки збільшеному розміру пікселів до 1.25 мкм ваші фото будуть яскравими і насиченими навіть в умовах недостатньої освітленості. Фронтальна 5 Мп камера оснащена софтбоксом, який забезпечує м'яке світло спалаху, щоб ваші selfie були природними і виразними. Вбудована технологія ретушування Beauty Filter 3.0 дозволить усунути дрібні дефекти і досягти ефекту фото з обкладинки журналу.