Xiaomi Redmi 5A 216gb Duos Gold БВ (Стан 5-)

Xiaomi Redmi 5A 2 16gb Duos Gold БВ (Стан 5-)

27155

1 міс.

В наявності

1 800 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Втілення інноваційних рішень

xiaomi_5a_2_16

Підкресліть власний стиль і відчуйте перевагу передових технологій, втілених у новому Xiaomi Redmi 5A. Ергономічна і лаконічна форма, преміальні матеріали, 5-дюймовий екран з 2.5D-ефектом – цей смартфон ви не захочете випускати з рук. Завдяки потужному процесору і фірмовим функціям MIUI ви зможете працювати ефективніше, а розважатися – яскравіше. Чітка камера для виразних знімків, 2 SIM-карти, робота без підзарядки до 8 днів – у цій новинці є все, що потрібно для активного і цікавого життя.

Яскраві враження

xiaomi_5a_2_16

Пристрій оснастили 5-дюймовим дисплеєм, що забезпечує реалістичну кольоропередачу і неймовірну деталізацію. Завдяки високому запасу яскравості і контрасту ви помітите найдрібніші нюанси в гарячих новинках кіно та ефектних іграх. Зменшене випромінювання синього допоможе довше працювати без шкоди для зору. Корпус відрізняється приємною металевою фактурою, продуманим розташуванням усіх елементів і поліпшеною ергономікою.

Неймовірна потужність

xiaomi_5a_2_16

Новий смартфон Xiaomi оснащений 4-ядерним процесором Snapdragon із 64-бітною архітектурою. Завдяки високому запасу потужності пристрій легко впорається як з повсякденними завданнями, так і з нетривіальними проектами на кшталт монтажу відео, редагування графіки або новітніх ігор. За бездоганну передачу спецефектів і миттєвий відгук у 3D-іграх відповідає продуктивний графічний чип Adreno 308.

Передові технології

xiaomi_5a_2_16

Завдяки підвищеній енергоефективності процесора й акумулятору ємністю 3000 мАг смартфон може пропрацювати до 8 днів без підзарядки. Вбудована система енергозбереження MIUI дозволить залишатися на зв'язку навіть в екстрених ситуаціях. Новинка підтримує 2 SIM-карти – розділіть ділове та особисте спілкування, використовуйте всі переваги швидкісного мобільного інтернету або встановіть замість однієї SIM карту пам'яті до 128 Гб.

Чіткі та яскраві знімки

xiaomi_5a_2_16

Розкрийте свій творчий потенціал і робіть дивовижні фото навіть в умовах недостатньої освітленості. Основна 13 Мп камера гарантує неймовірну деталізацію, насиченість і яскравість кожного знімка. Завдяки підтримці запису відео в Full HD ви зможете зберегти пам'ятні моменти або навіть вести власний відеоблог. Фронтальна 5 Мп камера забезпечить виразні селфі і високу якість зображення у відеодзвінках.

Максимум корисних функцій

xiaomi_5a_2_16

Новітня версія фірмової операційної системи MIUI 9 стала ще швидшою, інтелектуальнішою і функціональнішою. Тривалим натисканням ви можете миттєво відшукати потрібну інформацію в мережі або на смартфоні. Досить ввести ключове слово, щоб отримати документи і фото, збережені в пам'яті девайса. Завдяки зручній функції поділу екрана дивіться фільм, спілкуючись із друзями в соцмережах, або працюйте з поштою, радячись з колегою по Skype.