Xiaomi Redmi Note 5 464gb Gold БВ (Cтан 5)

Xiaomi Redmi Note 5 4 64gb Gold БВ (Cтан 5)

26879

1 міс.

В наявності

2 700 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Гармонія лаконічного стилю і високих технологій

Redmi Note 5 — ваш вірний помічник у вирішенні різних за складністю завдань. Повноекранний Full HD+ дисплей забезпечить бездоганну якість зображення, а ємний акумулятор — тривалу роботу без підзарядки. Робіть чудові знімки і працюйте одночасно з двома додатками — Xiaomi вирішить будь-які ваші завдання швидко і якісно.

Зберігайте моменти в найкращій якості

Смартфон оснащений унікальною подвійною основною камерою. Модуль на 12 Мп забезпечує високу якість зображення і відмінну деталізацію, а допоміжний модуль із сенсором Samsung на 5 Мп призначений для захоплення інформації про глибину різкості і створення кадрів із ефектом «боке». Технологія «AI Dual Camera» на основі штучного інтелекту дозволяє визначити предмети, розташовані в кадрі, а вбудований спалах гарантує високоякісні фотографії навіть за поганого освітлення.

Просунута селфі-камера

Потужний і енергоефективний 8-ядерний процесор Snapdragon 636 гарантує плавну роботу додатків, а до 4 ГБ оперативної пам'яті дозволять комфортно працювати в режимі багатозадачності, миттєво перемикаючись між завданнями.

Космічна швидкість роботи

Xiaomi Redmi 5 оснастили 12 Мп основной камерой с размером пикселя 1.25μm – каждый кадр будет четким, насыщенным и ярким даже в условиях недостаточной освещенности. Главная особенность фронтальной камеры – встроенная вспышка с софтбоксом. Селфи и групповые снимки с друзьями будут великолепными благодаря более мягкому свету. Технология Beauty Filter автоматически выровняет тон кожи и отретуширует портрет на уровне профессиональной студийной съемки.

Дисплей без меж

Завдяки акумулятору ємністю 4000 мАг і системним оптимізаціям MIUI смартфон не доведеться заряджати протягом дня. Навіть на максимальних навантаженнях на кшталт перегляду фільму смартфон пропрацює до 14 годин — із Xiaomi Redmi Note 5 ви будете завжди в активному режимі.

Весь день без підзарядки

Разработчики Xiaomi уделили особое внимание автономности новинки и добились отличных результатов – устройство может проработать 17 дней в обычном режиме. Аккумулятор емкостью 3300 мАч и функция энергосбережения обеспечивают до 15 часов просмотра видео в высоком качестве от одного заряда. Оставайтесь всегда на связи, смотрите любимые сериалы в дороге, используйте весь потенциал девайса в играх – этот смартфон справится с любой задачей.

Блискавична MIUI 9

Redmi Note 5 працює на базі Android 8.1 зі швидкою, як блискавка, прошивкою MIUI 9. Ви отримаєте не лише офіційну підтримку всіх сервісів Google, але й унікальні функції від Xiaomi. Передавайте файли за допомогою Mi Drop, використовуйте панель швидкого доступу до популярних додатків і функцій, запускайте одночасно два додатки — із Xiaomi Redmi Note 5 ви станете більш ефективними в роботі і отримаєте задоволення від розваг і творчості.