Samsung A115 Galaxy A11 232Gb White БВ (Стан 5-)

Samsung A115 Galaxy A11 2 32Gb White Б/В Вживаний (Стан 5-)

40653

1 міс.

В наявності

2 700 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк
Galaxy_A11
Galaxy_A11

Море яскравих вражень від перегляду на великому екрані

Безрамковий 6.4-дюймовий HD+ екран дозволяє отримати неймовірний візуальний досвід. Завдяки точній передачі кольору і найвищій деталізації зображення на екрані виглядає живим і реалістичним. Мінімальний виріз під фронтальну камеру і непомітні рамки не відволікають від перегляду улюблених фільмів, динамічних ігор і онлайн спілкування.

Galaxy такий же стильний, як і ти

Підкресли свою індивідуальність з Galaxy A11. Тонкий корпус із закругленими гранями і кутами зручно лежить в руці і забезпечує легку навігацію. Яскраве кольорове оформлення корпусу перетворює смартфон в стильний гаджет, який привертає до себе увагу і яким хочеться володіти.

Galaxy_A11
Galaxy_A11

Три камери для професійних фото

Потрійна камера Galaxy A11 знімає чудові фото в будь-яких умовах. Основна камера 13 Мп дозволяє проводити фотосесії навіть в умовах недостатньої освітленості. Надширококутна камера 5 Мп з кутом огляду 115 градусів поміщає в кадр більше деталей навколишнього світу. Камера з датчиком глибини 2 Мп фокусується на головному і допомагає отримати чудові портрети з розмитим фоном.

Надширокий кут для панорамних знімків

Камера 5 Мп з кутом огляду 115 градусів захоплює в кадр всі подробиці і деталі, які бачить око людини. Galaxy A11 легко зробить фото великої компанії, закарбує морський пейзаж або міську панораму, надавши кадру потрібну динаміку і перспективу.

Galaxy_A11

Портрети студійної якості 

Камера 2 Мп з датчиком глибини відмінно справляється з розмиванням фону, вона дає можливість регулювати рівень розмитості як під час зйомки, так і після неї. Камера фокусується на головному об'єкті зйомки і допомагає надати фото потрібної атмосфери.

Galaxy_A11

Став перед собою амбітні цілі

Продуктивний 8-ядерний процесор і великий об'єм пам'яті забезпечують плавну стабільну роботу Galaxy A11 в режимі мультизадачности. Смартфон підтримує сучасні ігри, відтворює потокове відео, редагує фото і документи, забезпечує роботу ресурсоємних додатків. Бракує місця для улюблених фото? Розшир ПЗУ за допомогою microSD карти до 512 Гб.

Galaxy_A11
Galaxy_A11

Galaxy живе в твоєму ритмі

Акумулятор ємністю 4000 мАг дозволить користуватися смартфоном без обмежень протягом цілого дня. Ти зможеш багато годин поспіль грати в улюблені ігри, вести стрімінгові трансляції, спілкуватися з друзями і ділитися інформацією. Швидка зарядка потужністю 15 Вт дасть можливість поповнити заряд батареї прямо перед виходом з дому або на обідній перерві.

Захист, якому можна довіряти

Досить одного дотику до сканера відбитків пальців на задній кришці, щоб смартфон розблокував доступ до програм і додатків. Оригінальний додаток Samsung Members подбає про ефективну роботу Galaxy A11. Проведення інтерактивної діагностики дозволяє оптимізувати роботу додатків і поліпшити продуктивність пристрою.