Samsung M325 Galaxy M32 6128Gb Black БВ (Стан 5-)

Samsung M325 Galaxy M32 6 128Gb Black БВ (Стан 5-)

34478

1 міс.

В наявності

5 500 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк
Фото 1 Samsung Galaxy M32

Samsung завжди на крок попереду

Користуйтеся безмежними можливостями Samsung Galaxy M32. Насолоджуйтесь яскравим переглядом і плавним скролліногом на 6.4-дюймовому Super AMOLED FHD+ дисплеї. Відчуйте смак свободи з батареєю ємністю 5000 мАг і швидкою зарядкою потужністю 25 Вт. Квадрокамера 64 Мп забезпечить вас приголомшливими фото.

Яскравий безмежний дисплей

Широкий 6.4-дюймовий Super AMOLED FHD+ дисплей стирає межі між мультимедійним світом і реальністю. Відсутність бічних рамок робить зображення на дисплеї візуально більше, точна передача кольору і висока деталізація перетворюють будь-яку сцену в живуе і реальну подію. Плавний скролінг 90 Гц забезпечує комфортну динаміку зображення в іграх і при перегляді веб-сторінок.

Фото 2 Samsung Galaxy M32

Сучасний дизайн. Комфортна ергономіка

Гладка поверхня задньої панелі з нанесеним витонченим малюнком перетворює ваш Galaxy M32 в стильний аксесуар. Збалансовані пропорції і зручна ергономіка забезпечують комфортні відчуття при використанні. Три яскравих кольори, чорний/білий/синій, дозволяють легко зробити правильний вибір.

Фото 3 Samsung Galaxy M32

Чудові фото

Квадрокамера створює справжні фотошедеври одним натисканням на спуск. Основний модуль 64 Мп забезпечує отримання чітких і яскравих знімків навіть при недостатньому освітленні. Ультраширококутна камера 8 Мп з кутом огляду 123 градуси створює приголомшливі панорамні знімки, камера глибини 2 Мп відповідає за розмиття фону і дозволяє знімати чудові портрети з ефектом боке. Макрокамера 2 Мп фіксує найдрібніші деталі і відмінно працює з крупним планом.

Фото 4 Samsung Galaxy M32

Приголомшливі панорамні види

Знімайте міські пейзажі і зачаровуючі панорамні види за допомогою ультраширококутної камери 8 Мп з кутом огляду 123 градусів.

Фото 5 Samsung Galaxy M32
Фото 6 Samsung Galaxy M32

Крупні плани

Знімайте з відстані в кілька сантиметрів і використовуйте ефект боке для макрокамери 2 Мп, щоб отримати чудовий знімок з розмитим фоном.

Художні портрети

Камера глибини 2 Мп виділяє об'єкт зйомки на портретних фото і дозволяє регулювати глибину розмиття фону для отримання справжніх фотошедеврів.

Фото 7 Samsung Galaxy M32
Фото 8 Samsung Galaxy M32

Ваші селфі незрівнянні

Фронтальна камера 20 Мп з ефектом боке отримує чудові селфі, на яких вся увага сконцентрована на вашій чудовій усмішці.

Цілий день ігор і розваг

Батарея ємністю 5000 мАг дозволяє використовувати Samsung Galaxy M32 протягом багатьох годин в звичному для вас режимі. Витрачайте менше часу на підзарядку з швидкою зарядкою потужністю 25 Вт.

Фото 9 Samsung Galaxy M32

Потужна апаратна платформа

8-ядерний процесор і оперативна пам'яті 6 Гб підтримують ігри з просунутою графікою, відтворення потокового відео у високій роздільній здатності, стабільну роботу ресурсоємних програм. Вбудована пам'ять 128 Гб з можливістю розширення до 1 Тб дозволяє зберігати величезний масив інформації і завжди мати під рукою улюблену музику і фільми, фото та текстові документи.

Фото 10 Samsung Galaxy M32

Ваша безпека в пріоритеті

Інтегрована на апаратному та програмному рівні платформа Samsung Knox захищає приватну інформацію на вашому смартфоні від хакерських атак і впливу шкідливого програмного забезпечення.

Фото 11 Samsung Galaxy M32
Фото 12 Samsung Galaxy M32