Samsung M336 Galaxy M33 5G 6128Gb Green БВ (Стан 5+)

Samsung M336 Galaxy M33 5G 6 128Gb Green БВ (Стан 5+)

39230

1 міс.

В наявності

6 300 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк
Фото 1 Galaxy M33 5G

5G. Ви не просто на зв’язку

Швидкості, які пропонує технологія передачі даних 5G нового покоління, надають вашому мобільному телефону абсолютно нових можливостей — від надзвичайно плавного геймінгу та потокової передачі даних до надзвичайно швидкого обміну даними та завантаження файлів.

Фото 2 Galaxy M33 5G

Потужний 5-нм 8-ядерний процесор для швидкої роботи

Galaxy M33 5G оснащений потужним 8-ядерним процесором і 6/8 ГБ оперативної пам’яті, що дає вам достатньо потужності для частого використання у режимі багатозадачності або для вимогливих ігор.

Фото 3 Galaxy M33 5G
Фото 4 Galaxy M33 5G

Розширте оперативну пам’ять за допомогою функції RAM Plus

Galaxy M33 5G за допомогою інтелектуальних технологій аналізує схему використання вашого телефона і резервує додаткову віртуальну оперативну пам’ять, яка дозволяє плавно запускати додатки та насолоджуватися багатозадачністю.

Багато пам’яті та місця для іншої інформації

Завдяки внутрішній пам’яті ємністю 128 ГБ для ваших фотографій і відео, а також підтримці карти microSD ємністю до 1 ТБ, ви отримаєте багато місця для зберігання дорогоцінних моментів з вашого життя.

Фото 5 Galaxy M33 5G

Мінімалістичний зовнішній вигляд, якісний дизайн

Galaxy M33 5G відрізняється якісним дизайном з м’якими заокругленими краями та простою основною рамкою, у якій розміщується мінімалістична камера. M33 5G представлений у синьому, зеленому та коричневому кольорах, тому ви можете вибрати варіант, що найкраще підходить до вашого повсякденного стилю.

Фото 6 Galaxy M33 5G

Яскраве враження від перегляду з надзвичайно плавним скролінгом

Додайте на екран більше деталей за допомогою моделі Galaxy M33 5G діагоналлю 6,6 дюйма, щоб бачити те, що раніше було недоступним. Завдяки технології Full HD+ ваш повсякденний контент виглядає ще краще — чітко, яскраво та детально. До того ж дисплей 120 Гц із плавним скролінгом забезпечує плавність відображення як в іграх, так і під час звичайного перегляду.

Фото 7 Galaxy M33 5G
Фото 8 Galaxy M33 5G

Закарбуйте більше моментів за допомогою 4-модульної камери

Знімайте пам’ятні моменти з високою деталізацією за допомогою основної камери з роздільною здатністю 50 МП. Розширте кут огляду за допомогою надширококутної камери. Змінюйте параметри фокусування за допомогою камери глибини або наближайте деталі за допомогою макрокамери.

Енергія на цілий день

Випереджайте свій день з акумулятором, який не змушує вас знижувати темп. Акумулятор ємністю 5 000 мА·год (типове значення)¹ дозволяє вам довше займатися улюбленими справами — вести потокові трансляції, обмінюватися контентом, грати тощо. А завдяки надшвидкій зарядці до 25 Вт Galaxy M33 5G швидко відновлює повний запас енергії.

Фото 9 Galaxy M33 5G

Функція Game Booster дає вам перевагу

Хочете повністю поринути у свої улюблені мобільні ігри? Функція Game Booster аналізує ваші ігрові звички, щоб оптимізувати термін служби акумулятора, температуру та роботу пам’яті вашого пристрою. Вона також блокує фонові завдання та сповіщення, тож ви можете просто активувати її та битися за перемогу!

Фото 10 Galaxy M33 5G