Samsung Galaxy J6 2018 J600F 232Gb Black (Стан 4+)

Samsung Galaxy J6 2018 J600F 2 32Gb Black (Стан 4+)

33225

1 міс.

В наявності

2 500 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Samsung Galaxy J6 – мобільний пристрій з лінійки J, до складу якої входять бюджетні смартфони з якісної «начинкою». Модель має високі показники продуктивності і позиціонується як розробка для ефективної роботи, навчання і розваг. Однією з ключових особливостей J6 також вважається хороша фронтальна камера, яка дозволяє ставити пристрій в один ряд з популярними селфіфонамі.

Смартфон Samsung Galaxy J6

Дізнайтеся, що таке справжня яскравість з Самсунг

Вражаюча перенесення кольорів екрану Galaxy J6 дозволяє користувачам побачити дійсно соковиті, реалістичні та насичені зображення. Секрет досягнення «вау-ефекту» – інноваційний дисплей Infinity Display, виготовлений за технологією Super AMOLED і володіє здатністю HD +.

Samsung Galaxy J6

Діагональ екрану складає 5,6" , але при цьому розмір смартфона залишається порівняно компактним завдяки тонким боковим полях. Співвідношення сторін екранного простору 18.5: 9 дозволяє використовувати смартфон для комфортного перегляду мультимедіа.

Комфорт експлуатації і привабливий зовнішній вигляд

Смартфон немов створений для сучасних особистостей, які можуть похвалитися насиченим життям і любов'ю до активного відпочинку. Витонченість і витонченість телефону органічно поєднується з високими показниками ергономічності. Обтічна форма корпусу моделі робить її ідеальним «знаряддям» в руках користувача. Чорний колір корпусу додає гаджету стриманості і елегантності.

Дизайн Samsung Galaxy J6

Процесор, який може!

ЦПУ Exynos 7870 робить смартфон багатозадачним і надає широкі можливості для одночасного виконання відразу декількох ресурсномістких завдань. Так, на J6 паралельно можна писати повідомлення в месенджерах, переглядати відеоролики і навіть запускати відразу 2 гри або програми.

Зйомка з регульованою яскравістю

Покращувати якість фотознімків можна завдяки трирівневої системи регулювання спалаху селф-камери пристрою.

Смартфон для креативних і творчих

Фільтри, вбудовані пакети налаштувань, колірні ефекти, можливість регулювання тіней, контрасту, параметрів експозиції – основна камера Самсунг J6 надає нескінченні можливості для творчості.

Широкі можливості обміну мультимедійними даними

Завдяки розширеного функціоналу і оновленим програмним забезпеченням камер смартфона, користувачам доступні широкі можливості обробки, створення колекцій та поширення знімків.

Інноваційні технології безпеки

  1. 1. Біометричні технології ідентифікації користувачів (сканер відбитка пальця і система розпізнавання осіб), які обмежують доступ сторонніх до особистої інформації;
  2. 2. Папка з зашифрованими даними. Для користувачів J6 доступна можливість створення захищеного простору для зберігання даних з обмеженим доступом.

Особистий і робочий месенджер

Galaxy J6 підтримує можливість створення відразу двох незалежних профілів в одному інтегрованому мессенджере за допомогою функції «Подвійний месенджер».

Безкоштовне зберігання даних в хмарі

Кожен власник пристрою Samsung Galaxy J6 отримує безкоштовний доступ до 15 Гб хмарного пам'яті в популярному сховище Samsung Cloud.

Користь для здоров'я

Для прихильників ЗСЖ в J6 передбачена технологія Samsung Health, завдяки якій можна:

  • сформувати правильні харчові звички;
  • контролювати фізичну активність;
  • відстежувати природні біоритми.

Простота налаштування бездротового підключення

Адаптивна система налаштування та керування бездротовими інтерфейсами дозволяє економити заряд батареї смартфона і витрата мобільного інтернету. J6 «запам'ятовує» відомості про всіх мережах Wi-Fi, до яких він коли-небудь підключався і повторно автоматично приєднується до них, перебуваючи в зоні покриття. Відключення від Wi-Fi теж відбувається автоматично.