Samsung Galaxy M31 6128 GB Blue БВ (Стан 5-)

Samsung Galaxy M31 6 128 GB Blue БВ (Стан 5-)

34420

1 міс.

В наявності

4 700 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Безмежний екран з ефектом повного занурення

На 6,4-дюймовому Super AMOLED FHD+ дисплеї будь-яка гра або відеоконтент виглядають настільки реалістично, що ви відчуєте себе в епіцентрі подій. Дисплей відтворює насичене і яскраве зображення з чітким промальовуванням всіх деталей. Відсутність бічних рамок збільшує корисну площу екрану, щоб надати більше місця для творчості, розваг і відпочинку.

фото 1 Samsung Galaxy M31

Лаконічний елегантний стиль

М'які лінії, округлені грані і кути, покриття преміум - класу надають Samsung Galaxy M31 витончений вид. Оптимальні пропорції забезпечують комфортне положення смартфона в руці. Який би колір задньої панелі ви не обрали - чорний, червоний або синій, ваш вибір в будь-якому випадку буде вдалим.

фото 2 Samsung Galaxy M31

Квадрокамера для приголомшливих фото

Система з чотирьох камер допоможе вам зберегти найкращі моменти вашого життя. Основний модуль 64 Мп створює чудові знімки при різній освітленості, ультраширококутна камера 8 Мп з кутом огляду 123 градуси помістить в кадр більше подробиць і деталей, камера глибини 5 Мп розмиє фон для отримання атмосферних фото з ефектом боке, а камера для макрозйомки 5 Мп зробить чудовий знімок крупним планом.

фото 3 Samsung Galaxy M31

Покращена робота потокових сервісів

Сучасний восьмиядерний процесор і до 8 Гб оперативної пам'яті демонструють чудову швидкодію системи, коли всі додатки і сервіси працюють злагоджено і плавно. Обсягу внутрішньої пам'яті до 128 Гб вистачить на те, щоб зберігати багато потрібної і важливої для вас інформації.

фото 4 Samsung Galaxy M31

Покладіться на свій Samsung

Ви зможете багато годин поспіль дивитися відео, спілкуватися в чаті або вести прямі трансляції. Заряду батареї ємністю 6000 мАг вистачить на цілий день роботи Samsung Galaxy M31 в звичному для вас ритмі. Для підзарядки батареї скористайтеся швидкою зарядкою потужністю 15 Вт.

фото 5 Samsung Galaxy M31

З Game Booster перемога вам гарантована 

Спеціальний додаток Game Booster підвищує продуктивність Samsung Galaxy M31, забезпечує плавне відтворення графіки, завдяки чому навіть в динамічних сценах ваші персонажі рухаються природно. Завдяки аналізу ігрового процесу додаток мінімізує витрачання ресурсу батареї і контролює температуру процесора, щоб ви могли довше насолоджуватися грою.

фото 6 Samsung Galaxy M31

Комфортне розблокування

Безпека ваших даних - це пріоритетне завдання для Samsung. Саме тому ніхто сторонній не зможе отримати доступ до вашого пристрою. Вибирайте зручний для вас спосіб розблокування: за допомогою сканера відбитків пальців на задній панелі або з використанням технології розпізнавання обличчя. В одному ви можете бути впевнені - особиста інформація не потрапить до чужих рук.

фото 7 Samsung Galaxy M31