Samsung A015 Galaxy A01(2020) 216Gb Black БВ (Стан 4)

Samsung A015 Galaxy A01(2020) 2 16Gb Black Б/В Вживаний (Стан 4)

41519

1 міс.

В наявності

1 800 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Екран для максимального занурення в контент

Великий 5.7-дюймовий HD+ TFT екран з непомітним V-подібним вирізом під фронтальну камеру відтворює чітку і насичену картинку, багату яскравими кольорами і деталями. Ви зможете з головою зануритися в контент і отримати максимальне задоволення від гри, перегляду улюбленого фільму, он-лайн спілкування.

Фото 2 Samsung Galaxy A01

Сучасний дизайн. Зручна ергономіка

Яскравий і насичений колір задньої панелі приковує увагу, приємна матова текстура забезпечує тактильне задоволення від дотику. Samsung Galaxy A01 зручно розташовується в руці, продумане розташування елементів управління дозволяє користуватися смартфоном навіть однією рукою.

Фото 3 Samsung Galaxy A01

Вам гарантовані чудові фото

Камера Samsung Galaxy A01 складається з двох модулів: основного об'єктива 13 Мп і камери з датчиком глибини 5 Мп. Знімайте на яскравому сонці і в тіні, основна камера отримує чіткі і яскраві фото в будь-яких умовах. Камера з датчиком глибини виділяє особи і предмети на передньому плані, пом'якшуючи фон. Функція «Живий фокус» допоможе попрацювати зі ступенем розмитості фону перед зйомкою або вже під час редагування фотографій.

Фото 4 Samsung Galaxy A01

Ідеальні селфі

На всіх селфі, зроблених за допомогою фронтальної камери 5 Мп, ви будете виглядати природно і привабливо. Функція Selfie фокус пом'якшить обриси об'єктів на задньому плані, щоб додати в кадр трохи романтики. Селфі-таймер дасть вам час прийняти потрібну позу до початку зйомки.

Фото 5 Samsung Galaxy A01

Galaxy A01 створений для роботи і відпочинку

Сучасний восьмиядерний процесор в комбінації з 2 Гб ОЗУ гарантує стабільну і плавну роботу всіх додатків і програм. Акумулятор ємністю 3000 мАг забезпечує Samsung Galaxy A01 зарядом на багато годин. Вбудована пам'ять 16 Гб може бути розширена до 512 Гб, щоб помістити величезну кількість фото і відео, текстових документів і музики.

Фото 6 Samsung Galaxy A01
Фото 7 Samsung Galaxy A01

Надійний захист. Швидке розблокування

Samsung Galaxy A01 надійно зберігає конфіденційну інформацію. Сучасна технологія розпізнавання обличчя виключає надання доступу до пристрою сторонньому. Смартфон за секунду розпізнає власника і надасть лише йому повний доступ.

One UI для вашого комфорту

Програмне та апаратне забезпечення Samsung Galaxy A01 доповнюють одне одного і допомагають вам користуватися смартфоном із задоволенням. Функція «Нічний режим» автоматично оптимізує яскравість екрану залежно від часу доби, щоб забезпечити комфортні умови для перегляду відео або спілкування.

Фото 8 Samsung Galaxy A01

Потужний звук в форматі Dolby Atmos

Одягніть навушники і відчуйте, як чистий потужний звук Dolby Atmos просто збиває з ніг. Слухайте улюблену музику так, якщо б ви були присутні на живому концерті. Дивіться відео і повністю занурюйтесь в атмосферу подій.

Фото 9 Samsung Galaxy A01

Швидка допомога від Samsung Members

Функціональний додаток Samsung Members проводить аналіз роботи вашого смартфона і оптимізує його робочі характеристики для забезпечення високої працездатності пристрою. Додаток здійснює інтерактивну діагностику неполадок і пропонує отримати швидку сервісну підтримку, якщо це необхідно.

Фото 10 Samsung Galaxy A01