Samsung Galaxy J3 (2017) J330 Gold БВ (Стан 5-)

Samsung Galaxy J3 (2017) J330 Gold Б/В Вживаний (Стан 5-)

28159

1 міс.

В наявності

2 100 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Елегантність у кожній деталі

Це саме той випадок, коли стиль гармонійно поєднується з функціональністю. Розроблений із найпильнішою увагою до деталей, новий смартфон Samsung Galaxy J3 отримав повністю металевий корпус із нульовим виступом камери, завдяки чому смартфон зручно тримати однією рукою, а також скло з ефектом 2.5D на 5-дюймовому HD-дисплеї, забезпечуючи йому додатковий захист.

197463612.jpg

Висока якість фотознімків

Основна камера з роздільною здатністю 13 Мп й апертурою F/1.9 дає змогу робити чіткі фотографії з поліпшеною деталізацією навіть за слабкого освітлення, а її інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дає змогу робити знімки однією рукою завдяки можливості переміщення кнопки спуску затвора на екрані.

197463611.jpg

* Подальші зображення представлені тільки для демонстрації. Фактичні фотографії можуть відрізнятися під час знімання на камеру смартфона Galaxy J3.

Прекрасні селфі

Samsung Galaxy J3 дає змогу робити яскраві та чіткі селфі з більш точною деталізацією навіть в умовах недостатньої освітленості завдяки фронтальному LED-спалаху. Ви також можете керувати спуском закриву простим жестом руки.

197463610.jpg

* Подальші зображення представлені тільки для демонстрації. Фактичні фотографії можуть відрізнятися під час знімання на камеру смартфона Galaxy J3.

Висока швидкість роботи

Samsung Galaxy J3 має 2 ГБ оперативної пам'яті та 16 ГБ вбудованої пам'яті, яку можна розширити до 256 ГБ за допомогою карти microSD. Завдяки цим характеристикам Galaxy J3 вирізняється прекрасною швидкодією і високою швидкістю реагування, що дає змогу пришвидшити виконання повсякденних завдань.

197463609.jpg

* SD-карти обсягом до 256 ГБ продаються окремо.

Синхронізація даних

Samsung Cloud дає змогу створювати резервні копії, синхронізувати, відновлювати й оновлювати дані за допомогою смартфона Galaxy, щоб ви могли отримувати доступ до всього, що потрібно, коли та де вам це потрібно.

* Переваги цього сервісу можуть відрізнятися залежно від вашого інтернет-з'єднання й зовнішніх чинників.

197463608.jpg
197463607.jpg

Додатковий захист важливого контенту

Функція Secure Folder від Samsung — це потужне рішення для гарантування безпеки, яке дає змогу створити приватний та повністю зашифрований простір для зберігання різного контенту, як-от фотографії, документи та аудіофайли з додатковим рівнем захисту, доступ до якого будете мати тільки ви.

* Ця функція залежить від характеру зашифрованого умісту.
*Secure Folder поділяє зону зберігання на програмному рівні, та не займає додаткового місця.

Функція Dual Messenger

Налаштуйте свій месенджер під себе. Samsung Galaxy J3 дає змогу налаштовувати два облікові записи для одного месенджера з різними цілями. Користувачі можуть налаштовувати та легко керувати другим обліковим записом месенджеру одночасно з головного екрану та меню налаштувань.

* Тільки для демонстрації. Оскільки підтримка функції Dual Messenger може змінюватися залежно від країни та сертифікування застосунку, вона може не підтримуватися моделями з однією SIM-картою.