Samsung J250 Galaxy J2 (2018) Black БВ (Стан 5)

Samsung J250 Galaxy J2 (2018) Black БВ (Стан 5)

35727

1 міс.

В наявності

1 600 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Стильний і функціональний
Galaxy J2 2018 поєднує в собі необхідний функціонал і стильний зовнішній вигляд. Смартфон зручно тримати в руці завдяки заокругленим краях задньої кришки корпусу, а сучасні кольору підкреслюють ваш образ.

Природні кольори
Samsung Galaxy J2 2018 оснащений яскравим 5" sAMOLED дисплеєм, що відтворює багату RGB палітру природних кольорів, які формують ефект повного занурення в контент на екрані. Крім того, екран відрізняється високою контрастністю (100 000: 1), що підсилює враження від перегляду мультимедійного контенту.

Фото? Легко!
Зробити запам'ятовується знімок простіше простого. Інтуїтивна плаваюча кнопка затвора забезпечує стабільність смартфона під час фотозйомки і покращує контроль за процесом зйомки, роблячи його більш зручним і швидким.

Просто смахніте пальцем по екрану
Вступаємо важливі життєві моменти легко і просто. Камера смартфона Samsung Galaxy J2 2018 відрізняється простим інтерфейсом керування, завдяки чому навіть недосвідчений фотолюбитель легко зробить відмінні за якістю знімки. Інтуїтивний інтерфейс керування дозволяє одним рухом пальця вибирати і змінювати режими зйомки.

Зручне підключення до Wi-Fi мережі
Економте час на вхід і вихід з Wi-Fi мережі. Galaxy J2 запам'ятовує історію підключення до Wi-Fi мережі і може автоматично підключатися і відключатися від бездротової мережі в Wi-Fi зонах, де ви вже були раніше. Тепер при вході і виході із зони Wi-Fi ви оціните зручність автоматичного підключення/відключення від мережі, що дозволяє економити трафік передачі даних по LTE протоколу. (* Користувачі можуть спостерігати мінімальну затримку при вході або виході з певних Wi-Fi зон в залежності від Wi-Fi оточення.)

Подвійний месенджер
Персоніфікуйте спосіб спілкування в чаті. Смартфон Samsung Galaxy J2 2018 дозволяє встановити два окремих аккаунта для одного і того ж месенджера. Користувачі можуть встановити і управляти другим аккаунтом в месенджері з головного екрану або за допомогою меню" Налаштування". (* Функціональність може залежати від додатків чатів і оператора мобільного зв'язку в відповідних країнах. Функція може бути недоступною для моделей з однієї SIM-картою.)

Синхронізація що завгодно
Просте керування вашим контентом. Хмарне сховище Samsung Cloud дозволяє резервувати ваш контент, синхронізувати, відновлювати і оновлювати ваші дані за допомогою смартфона Galaxy, до яких при необхідності ви можете отримати доступ в будь-якому місці і в будь-який час. Власника Galaxy J2 2018 отримують 15 ГБ в подарунок. (* Доступність сервісів і планів зберігання може відрізнятися в залежності від країни, оператора мобільного зв'язку або вашої навколишнього середовища.)

Захищена папка
Захищена папка Samsung Secure Folder – це потужне рішення для захисту ваших даних, яке дозволяє створити зашифроване простір в пам'яті смартфона для зберігання персонального контенту у вигляді фотознімків, документів і звукових файлів, доступ до яких будете мати тільки ви. (* Доступність цього сервісу може змінюватися в залежності від формату шифруемого контенту. ** Захищена папка – це окрема область пам'яті, створена на програмному рівні.)